Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα με Αβραάμ για Εθνική, στη θέση του ο Σκόνδρας

Πρόβλημα με Αβραάμ για Εθνική, στη θέση του ο Σκόνδρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2014 21:43
Αλλαγή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, καθώς ο Γιάννης Σκόνδρας κλήθηκε στη θέση του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου. Πρόβλημα και με Χριστοδουλόπουλο.

Πρόβλημα με Αβραάμ στην Εθνική ομάδα, καθώς ο Έλληνας αμυντικός της Τράμπζονσπορ, που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι (2/10) της ομάδας με την Λέγκια Βαρσοβίας, ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ζυγωματικό το οποίο είναι αρκετά πιο σοβαρό απ' όσο είχε εκτιμηθεί και θα παραμείνει εκτός για περίπου 10 ημέρες.

Τη θέση του στην Εθνική θα πάρει ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος είχε κληθεί και επί Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη, πρόβλημα και με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό ωστόσο ο παίκτης θα παραστεί στη συγκέντρωση της Εθνικής για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο και να συνομιλήσει με τον κ. Ρανιέρι. Η απόφαση για τη δική του παρουσία στην αποστολή θα ληφθεί τη Δευτέρα.

Η αποστολή πλέον διαμορφώνεται ως εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης. Τοροσίδης, Βύντρα, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σκόνδρας, Μόρας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης.

Καρέλης: «Να δικαιώσω τον Ρανιέρι»


Πρόβλημα με Αβραάμ για Εθνική, στη θέση του ο Σκόνδρας
Με την ευκαιρία της κλήσης τους στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών, οι Νίκος Καρέλης και Σωκράτης Διούδης έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

Καρέλης: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών και ανυπομονώ να γίνω κι εγώ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Είναι ένα σπουδαίο γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή και ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα του. Είναι στο χέρι μου να δικαιώσω τον κ. Ρανιέρι για αυτή την επιλογή του. Στόχος μου είναι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται για πρόκριση στο EURO της Γαλλίας».

Διούδης: «Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου! Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν όνειρο ζωής η συμμετοχή μου στην Εθνική Ανδρών. Υπήρξα μέλος όλων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων και έζησα σπουδαίες στιγμές και διακρίσεις. Εύχομαι να είμαι υγιής για να δουλέψω σκληρά και να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να τη βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τον κ. Ρανιέρι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.