Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Όρθια» στο Μάντσεστερ η Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: «Όρθια» στο Μάντσεστερ η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2014 00:29
Με τον Κώστα Μανωλά βασικό και τους Τοροσίδη, Χολέμπας να μπαίνουν ως αλλαγή, η Ρόμα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και διατήρησε το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Προηγήθηκε με Αγκουέρο (4’ πεν.) η Σίτι, ισοφάρισε στο 23’ ο Τότι, γράφοντας ιστορία.

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές της αποχωρεί από την Αγγλία η Ρόμα, καθώς η ομάδα των Μανωλά (βασικός), Τοροσίδη (μπήκε στο 89’) και Χολέμπας (μπήκε στο 83’) ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και διατήρησε το πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Οι «πολίτες» προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με πέναλτι του Αγκουέρο το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Μαικόν, με τον άσο της Ρόμα να «αγγίζει» την ισοφάριση ένα λεπτό μετά, σημαδεύοντας το δοκάρι με δυνατό σουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος, το κατάφερε στο 23’ ο Φραντσέσκο Τότι ο οποίος πλάσαρε έξοχα τον Χαρτ για το 1-1, με τον καπιτάνο να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Στο 39΄ ο Κομπανί είχε καλή ευκαιρία για να ξαναδώσει στη Σίτι το προβάδισμα, ενώ στο 43’ ο Χαρτ είπε «όχι» στον Ζερβίνιο, για να σώσει ξανά την ομάδα του στην επανάληψη σε προσπάθειες των Τότι (50’) και Πιάνιτς (52’).

Στη συνέχεια η Σίτι πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε να πετύχει 2ο γκολ όμως η Ρόμα άντεξε τη πίεση και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Έτσι, η Ρόμα έφτασε τους 4 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, καθώς στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 τη ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και έκανε το 2x2 στον όμιλο.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Μπάγερν 6
2. Ρόμα 4
3. Μάντσεστερ Σίτι 1
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.