Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 για Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2014 20:59
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλερ (21’) η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και έκανε το 2x2 στον όμιλο. Είχαν δοκάρι στο 41’ με τον Ερεμένκο οι γηπεδούχοι.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Μπάγερν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της ΤΣΣΚΑ και να φτάσει τους 6 βαθμούς στον όμιλο μετά από τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Μαν. Σίτι.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Βαυαρούς ήταν ο Μίλερ ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γκέτσε στο 21ο λεπτό (για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι), διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει και δεύτερο γκολ, ενώ η ΤΣΣΚΑ είχε διπλή καλή στιγμή με τους Μούσα και Τόσιτς στο 37’ για την ισοφάριση, την οποία «άγγιξε» στο 41’ με τον Ερεμένκο να σημαδεύει το δοκάρι του Νόιερ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί έχοντας προβλήματα στην ανάπτυξη, με το 1-0 υπέρ της Μπάγερν να μένει μέχρι το φινάλε. Βασικός αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Νάτχο ο οποίος κλείστηκε καλά από τους Βαυαρούς και αντικαταστάθηκε στο 66'.

Αυτή ήταν η 100η νίκη της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, επίτευγμα που έχουν πετύχει μόλις τρεις ομάδες (Ρεάλ 117, Μπαρτσελόνα 109, Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ 107)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοβ, Α. Μπερεζούτσκι, Νάτχο (66' Ντουμπιά), Τόσιτς (78' Εφρέμοβ), Μιλάνοβ, Ερεμένκο, Μούσα.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπενατιά, Ντάντε, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Μπερνάτ, Ρόμπεν (81' Ραφίνια), Γκέτσε (77' Σακιρί), Μίλερ, Λεβαντόβσκι (90' Πισάρο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.