Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» τη Νιούκαστλ ο Κράουτς

Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» τη Νιούκαστλ ο Κράουτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2014 00:32
Με κεφαλιά του Κράουτς στο 15’ η Στόουκ κέρδισε με 1-0 τη Νιούκαστλ στο «Μπριτάνια» και δεν της επέτρεψε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, την ώρα που ο κόσμος των φιλοξενούμενων ζητούσε την απόλυση του Άλαν Πάρντιου.

Συνεχίζει να απογοητεύει η φετινή Νιούκαστλ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Στόουκ (εκτός αποστολής ο Αμπέιντ) και παρέμεινε στον «πάτο» της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με την Μπέρνλι στην 20η θέση με μόλις 3 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Κράουτς ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 15ο λεπτό, ενώ στο 49’ ο Αρναούτοβιτς είχε δοκάρι για να «γράψει» το 2-0.

Ο Αυστριακός είχε ακόμα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ στο 84’ η Νιούκαστλ «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Κόλμπακ να στέλνει από πολύ κοντά τη μπάλα στο δοκάρι!

Δύσκολα τα πράγματα για τον τεχνικό της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, με τον κόσμο της ομάδας να ζητούσε την απόλυση του κρατώντας πανό και τραγουδώντας συνθήματα κατά του, με τον Άγγλο προπονητή μάλιστα να χειροκροτεί ειρωνικά τους οπαδούς στο φινάλε του αγώνα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.