Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και 3η θέση για Καλλονή!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και 3η θέση για Καλλονή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2014 23:29
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της πανηγύρισε η Καλλονή, η οποία κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό και έπιασε τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Κέρκυρα και Ατρόμητο στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς!

«Αχτύπητη» στην έδρα της είναι μέχρι στιγμής η Καλλονή, η οποία μετά τις νίκες κόντρα σε Εργοτέλη και Παναθηναϊκό, κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό και ανέβηκε στην 3η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μαντζουράκη ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Μανούσο, Χουάνμα, Λεοζίνιο και Καλτσά και τελικώς ο Αναστασιάδης στο 37’ κατάφερε να κερδίσει τον Πασχαλάκη για το 1-0 των γηπεδούχων!

Στην επανάληψη, ο Μανούσος «έγραψε» το 2-0 στο 65’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, καθώς ο Πανθρακικός με εξαίρεση ένα χαμένο τετ-α-τετ του Ντιγκινί στο 77’ δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (76’ Μπαρέρα), Μανούσος, Ναβάρο (82’ Πιπίνης), Χουάνμα (84’ Κύπρου )

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιγκινί (82’ Αράμπα), Λαδάκης, Τζάνης, Κάσες (58’ Χασομέρης), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά (51’ Καθάριος), Ποτουρίδης, Ίγκορ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.