ΠΑΟΚ: Σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του Γιακουμάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι πρώτες εκτιμήσεις
Με ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα αποχώρησε ο ΠΑΟΚ από τη Νεάπολη, γεγονός που δεν αφήνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαρεί όσο θα ήθελε τη σημαντική νίκη (1-4) της ομάδας του κόντρα στην Κηφισιά, στον εξ αναβολής αγώνα για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.Ο λόγος για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης με την ομάδα των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, γίνεται λόγος για ένα αρκετά βαρύ διάστρεμμα που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες συμμετοχής του έμπειρου επιθετικού στο κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (8/3) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Φυσικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο (5/3), με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, να αναμένονται με μεγάλη αγωνία.