ΠΑΟΚ: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Αντρέα Τρινκιέρι
Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτη (4/3) ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος θα παρουσιαστεί ως ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», αναλαμβάνοντας την ομάδα από το καλοκαίρι.Μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου ο μπασκετικός ΠΑΟΚ να κάνει το «μπαμ» με την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκιέρι.
Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός έφτασε λίγο πριν τις 15:00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση από το Μιλάνο και τις επόμενες ώρες θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με έναρξη το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Τρινκιέρι, που στο παρελθόν έχει βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε στα ελληνικά κατά την άφιξη του, καλημερίζοντας τους παρευρισκόμενους, και σήμερα το απόγευμα (18:00) έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιαστεί από την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.
🚨Επτά στους δέκα επισκέπτες του Agones.gr μάς εμπιστεύτηκαν και χθες: επέλεξαν τη στοιχηματική που προτείναμε για τα πονταρίσματά τους! ✅ΕΓΓΡΑΦΗ