Τοντ Μποέλι: «Πήρα τον Κουκουρέγια στην Τσέλσι επειδή τον ήθελε η Σίτι»
Ο Μαρκ Κουκουρέγια αγωνίζεται εδώ και μία τετραετία στην Τσέλσι, με τον πρόεδρο των «μπλε», Τοντ Μποέλι να αναφέρει πως αγόρασαν τον Ισπανό μόνο και μόνο για να μην πάει στην Μάντσεστερ Σίτι!Οι Λονδρέζοι απέκτησαν τον Μαρκ Κουκουρέγια από την Μπράιτον πριν τέσσερα χρόνια υπογράφοντάς τον μέχρι το 2028, απλά επειδή τον... ήθελε η Σίτι, όπως αποκάλυψε ο Τοντ Μποέλι.
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας ήταν ιδρυτικό μέλος της BlueCo που αγόρασε την Τσέλσι το 2022 από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως δαπάνησε 68 εκατ. ευρώ για την αγορά του Κουκουρέγια, απλά για να μην δυναμώσουν οι «πολίτες».
Ο Μποέλι σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως ήταν «αποπροσανατολισμένος» στο πρώτο του καλοκαίρι ως πρόεδρος της αγγλικής ομάδας και δεν γνώριζε πως να διοικήσει τον σύλλογο. «Το να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους την πρώτη φορά σε οτιδήποτε είναι δύσκολο… Έτσι κάνεις λάθη και, προφανώς, αφού αναλάβαμε υπό τις συνθήκες που είχαμε, σχεδόν όλη η ομάδα διοίκησης αποχώρησε», ήταν τα λόγια του στο «iConnections».
Ο 52χρονος επιχειρηματίας ανέφερε πως: «ήμουν κολλημένος ως προσωρινός αθλητικός διευθυντής το καλοκαίρι χωρίς καμία ιδέα τι κάνει έναν ποδοσφαιριστή καλό, αλλά ήξερα ότι με τον Κουκουρέγια, αν η Σίτι τον ήθελε, κι εγώ τον ήθελα. Ήταν τόσο απλό».
🚨🚨🎙️| Todd Boehly: “The whole management team left. I was stuck being interim Sporting Director for a summer having NO IDEA what made a good football player, but knowing that Marc Cucurella, if Man City wants him, I WANT him.”
— CentreGoals. (@centregoals) March 1, 2026
“It was really simple that way.” 😳 pic.twitter.com/jURJm2PVK1
Todd Boehly saying he didn't know what he was doing as interim director at Chelsea.
— JnR (@CFCJnR) March 1, 2026
Very silly to kick everyone out instead of asking them to help, first 6 months are on him.
Other 3 years are fully on Behdad Eghbali. pic.twitter.com/22hsreAPrB