Καλαμάτα: «Περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Μαρκό, Σεμπά»
H ΠΑΕ Καλαμάτα ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή της Μαρκό, Σεμπά, ταχεία ανάρρωση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό (1/3) μεταξύ τους ματς.Ο Βραζιλιάνος άσος σε μία ανύποπτη φάση βρέθηκε κάτω στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να πονά αρκετά. Το φορείο έσπευσε να εισέλθει στο χορτάρι και έκανε νόημα για αναγκαστική αλλαγή, με τον Σεμπά να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια. Ο 33χρονος άσος αντικαταστάθηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Γιόχανσον.
Η ομάδα της Μεσσηνίας μετά το παιχνίδι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχήθηκε περαστικά στον Σεμπά, τονίζοντας πως η υγεία ενός αθλητή είναι πάνω από οποιοδήποτε αποτέλεσμα και από οποιονδήποτε αγώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Μαρκό, Σεμπά.
Η υγεία κάθε αθλητή είναι πάνω από οποιονδήποτε αγώνα και πέρα από κάθε αποτέλεσμα.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!»
🚨Επτά στους δέκα επισκέπτες του Agones.gr μάς εμπιστεύτηκαν και χθες: επέλεξαν τη στοιχηματική που προτείναμε για τα πονταρίσματά τους! ✅ΕΓΓΡΑΦΗ