Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκάθαρος ο Μουρίνιο: «Αν ο Πριστιάνι κριθεί ένοχος για την υπόθεση με τον Βίνι, έχει τελειώσει για εμένα»

Ξεκάθαρος ο Μουρίνιο: «Αν ο Πριστιάνι κριθεί ένοχος για την υπόθεση με τον Βίνι, έχει τελειώσει για εμένα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/3/2026 14:33
Η πρώτη αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσε έντονη συζήτηση, και όχι για αγωνιστικούς λόγους, καθώς ο Βινίσιους κατήγγειλε τον Πρεστιάνι για ρατσιστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η UEFA έχει ήδη επιβάλει στον ποδοσφαιριστή των «αετών» ποινή μίας αγωνιστικής, στερώντας του τη συμμετοχή στη ρεβάνς της Μαδρίτης, όμως διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη τιμωρία δεν συνδέεται με το τελικό αποτέλεσμα της έρευνας, καθώς ο Πρεστιάνι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ποινής που μπορεί να φτάσει έως και τις 10 αγωνιστικές.

Για αυτό το ενδεχόμενο ρωτήθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Βισέντε (02/03, 22.00).

«Δεν είμαι νομικός, αλλά γνωρίζω τα δικαιώματα. Η αρχή της αθωότητας είναι ένα δικαίωμα. Αν χρειάζεται να επαναλάβω 20 φορές ότι καταδικάζω οποιαδήποτε παρανομία ή προκατάληψη, το επαναλαμβάνω. Δυστυχώς, η UEFA για να αποκλείσει τον παίκτη από τον αγώνα, βασίστηκε στο άρθρο 4206328, χωρίς να προσθέσει το ‘αν’, που θα έπρεπε να υπάρχει. Αν ο παίκτης κριθεί ένοχος, έχει τελειώσει για εμένα, η υπόθεση τελειώνει, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε με πολλά ‘αν’ μπροστά», απάντησε χαρακτηριστικά ο «Special One».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.