Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρυπίδης στην κοπή της πίτας του Άρη: «Έχετε ευθύνες που δεν έρχονται οι οπαδοί μας στο γήπεδο – Πάμε να το αλλάξουμε»

Καρυπίδης στην κοπή της πίτας του Άρη: «Έχετε ευθύνες που δεν έρχονται οι οπαδοί μας στο γήπεδο – Πάμε να το αλλάξουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/2/2026 16:17
Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2026 πραγματοποιήθηκε για τον Άρη στο Ρύσιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, με τον νεαρό μέσο, Μιχάλη Βοριαζίδη να αναδεικνύεται ο τυχερός της διαδικασίας.

Στην εκδήλωση, όπου έγινε και η παρουσίαση του νέου προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, παρών ήταν, ασφαλώς, και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας, σε ομιλία του προς τους παίκτες, υπογράμμισε ότι περιμένει πολλά από εκείνους, πετώντας τους το… μπαλάκι για την αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον Άρη, που κυνηγάει την 5η θέση, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (01/03, 20:00).

🗣 Άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον χώρο των στοιχηματικών, συστήνει την ✅Interwetten για εναλλακτική επιλογή στην Α' Γαλλίας.


Αναλυτικά η ομιλία του Καρυπίδη προς τους παίκτες:

«Εύχομαι υγεία σε όλους για το 2026. Είναι υποχρέωση όλων να αντιστρέψουμε την κατάσταση στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και για τον λόγο αυτό αλλάξαμε προπονητή.

Καλωσορίζουμε τον κ. Γρηγορίου και έχω τη βεβαιότητα ότι μαζί του θα δώσετε τα πάντα για να γυρίσουμε το κουμπί και να φτάσουμε στον στόχο μας. Έχουμε το πιο ακριβό μπάτζετ που είχε ο Άρης, αλλά η πορεία μας είναι η χειρότερη. Δεν το περίμενα. Έχετε μεγάλη ποιότητα, είστε παίκτες με παραστάσεις σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, όμως δεν το βγάζετε μέχρι τώρα.

Δώσατε δικαιώματα στον κόσμο να σας αμφισβητεί και να μην έρχεται στο γήπεδο. Έχετε ευθύνες για αυτό. Ό,τι εγινε, έγινε, πάμε να το αλλάξουμε. Προσωπικά, σας πιστεύω. Θέλω να βλέπω πάθος από όλους και θέλω νίκες μέχρι το τέλος...
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.