Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Πρεστιάνι παραδέχτηκε πως αποκάλεσε μαϊμού τον Βινίσιους»

«Ο Πρεστιάνι παραδέχτηκε πως αποκάλεσε μαϊμού τον Βινίσιους»

Συντάκτης: Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Παναγιώτης Αντωνόπουλος
27/2/2026 10:43
Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Τζανλούκα Πρεστιάνι φαίνεται πως παραδέχτηκε στους συμπαίκτες του πως αποκάλεσε τον Βινίσιους Τζούνιορ «μαϊμού».

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-1 επί της Μπενφίκα και πήρε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Champions League, όμως το πρώτο παιχνίδι της σειράς φαίνεται πως αποτελεί ακόμα αντικείμενο συζήτησης.

Στην αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ» ο Πρεστιάνι φαίνεται πως αποκάλεσε τον Βινίσιους «μαϊμού» μετά τον πανηγυρισμό του Βραζιλιάνου στο σημαιάκι του κόρνερ και παρότι δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Αργεντινός άσος χαρακτήρισε έτσι τον παίκτη της «Βασίλισσας», έχασε το επαναληπτικό παιχνίδι στο «Μπερναμπέου».

Στο σήμερα, η πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manhã» αναφέρει πως ο Πρεστιάνι παραδέχτηκε στην ομάδα του ότι αποκάλεσε όντως τον Βινίσιους «μαϊμού», αλλά η Μπενφίκα με ανακοίνωσή της διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα αυτό.

Το ίδιο Μέσο, αναφέρει πως ο 20χρονος εξτρέμ εξήγησε στους συμπαίκτες του πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ρατσιστή, ούτε σκόπευε να φερθεί έτσι στον Βραζιλιάνο στο συγκεκριμένο συμβάν, αλλά όντως ειπώθηκε από τα χείλη του η λέξη αυτή πάνω στην ένταση.

Ο νεαρός άσος φέρεται να έχει ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για το περιστατικό, δηλώνοντας λυπημένος για την έκταση που πήρε το θέμα και τις συνέπειες που είχε και τους διαβεβαίωσε πως δε θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Φλεβάρη στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.