Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός παίζουν τα «ρέστα» τους για τη 10η θέση στην Τσεχία

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός παίζουν τα «ρέστα» τους για τη 10η θέση στην Τσεχία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/2/2026 16:09
Η Ελλάδα παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση της προνομιούχου 10ης θέσης της UEFA, όμως η αποψινή ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Βικτόρια Πλζεν (26/02, 19:45) θεωρείται ως η πλέον καθοριστική για τη θέση της Ελλάδας στην κατάταξη.

Με τη διαφορά από την Τσεχία να βρίσκεται στους 913 βαθμούς, το αποτέλεσμα στη "Doosan Arena" θα κρίνει αν η χώρα μας θα συνεχίσει να ελπίζει στην απευθείας είσοδο του πρωταθλητή της σεζόν 2026/27 στη League Phase του Champions League.

Παρά τη φετινή συγκομιδή-ρεκόρ, οι πιθανότητες για το Top 10 αγγίζουν το 24%. Πλέον, το «τριφύλλι» καλείται να πάρει την πρόκριση σε μια απευθείας μονομαχία με τους Τσέχους, αφού οποιοδήποτε άλλο σενάριο, εκτός αν υπάρξει κάποια απρόσμενη υπέρβαση από ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, θα καταστήσει τον στόχο της δεκάδας εξαιρετικά δυσπρόσιτο.



Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Φλεβάρη στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.