Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενίτεθ: «Θα είμαι ευχαριστημένος αν μπω με τον Παναθηναϊκό στο νέο γήπεδο»

Μπενίτεθ: «Θα είμαι ευχαριστημένος αν μπω με τον Παναθηναϊκό στο νέο γήπεδο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/2/2026 01:43
Την επιθυμία του να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας όταν αυτή θα μπει στο νέο της γήπεδο στον Βοτανικό, εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (2-2) με τη Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της ενδιάμεσης φάσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε μεταξύ άλλων για τις επιλογές του στο ματς με τους Τσέχους, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην καθοριστική ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (26/2), όσο βέβαια και στην περίπτωση του Τετέι, ο οποίος πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ στην συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα της ομάδας και το πώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρόκριση: «Το δεύτερό μας ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Παίρνω τα θετικά. Το πρώτο είναι ότι ναι μεν δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά, το δεύτερο ότι βάλαμε κι άλλο γκολ και πιέζαμε πολύ, ήμασταν κοντά σε ένα τρίτο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι που δεχτήκαμε το γκολ όπως το δεχτήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν καλή. Δεν θα πάμε εκεί φοβισμένοι, αλλά θα πάμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για τον Τετέι: «Ο Τετέι τα πήγε πολύ καλά. Είναι αρκετά νωρίς ακόμα. Πρέπει κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής να ακούει, να δουλεύει σκληρά, να προσπαθεί να βελτιωθεί. Αυτός ακούει, δουλεύει και πιστεύω θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος».

✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Για τη χρησιμοποίηση του Πάντοβιτς, τον Ζαρουρί που έμεινε εκτός και το πλάνο χωρίς εξάρι: «Θέλαμε να έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να ελέγξουν το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια τους. Μιλάμε για μια πολύ σκληρή ομάδα, με ένταση, ρυθμό, που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Θέλαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Για αυτό επιλέχτηκε ο Πάντοβιτς, όπως και ο Ρενάτο. Θέλαμε να έχουμε έλεγχο της μπάλας και να φτιάξουμε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Έχουμε κάποιους παίκτες που ακολουθούν το ραμαζάνι, ο ένας είναι ο Ζαρουρί. Όπως και ο Τουμπά, που χρειάστηκε να τον αλλάξουμε. Ήταν μια επιλογή για να μας δώσει ενέργεια, τελικά επιλέξαμε τον Αντίνο και τον Τζούρισιτς, γιατί θέλαμε να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο. Θα μπορούσε να παίξει αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο, γιατί και οι υπόλοιποι τα πήγαν καλά. Είμαι βέβαιος ότι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ζαρουρί θα βοηθήσει πολύ»
.

Για το αν αισθάνεται πίεση: «Νομίζω ότι οι φίλαθλοι ξέρουν πολύ καλά ότι είναι ένα πρότζεκτ και ότι δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Είμαι ο 3ος-4ος προπονητής εδώ, άρα κάτι δεν πήγαινε καλά πριν. Θέλω να είμαι εδώ όταν θα μπούμε στο καινούριο μας γήπεδο, με αυτό θα είμαι ευχαριστημένος».

Μια νέα στοιχηματική προβάλλεται από σήμερα στο Agones.gr

  • Με εύκολη εγγραφή
  • Δωρεάν* στοίχημα για όλους
  • Και πριμοδότηση* 100% στην πρώτη κατάθεση (με ευνοϊκούς Ο&Π)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.