Μουρίνιο: «Ελάχιστοι έφυγαν από τη Ρεάλ χωρίς να απολυθούν, όπως εγώ»
Στο πλαίσιο της αποψινής (17/2) κρίσιμης αναμέτρησης της Μπενφίκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη δική του θητεία στην ισπανική πρωτεύουσα, προχωρώντας σε μια αναδρομή στο παρελθόν. Ο Πορτογάλος προπονητής εστίασε στο γεγονός ότι η αποχώρησή του από τη «Βασίλισσα» ήταν προσωπική του απόφαση και δεν απολύθηκε, κάτι που αποτελεί σπάνια εξαίρεση στην ιστορία του συλλόγου.Στοιχηματική με τη... σφραγίδα του Agones.gr 👉ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
«Έδωσα ό,τι μπορούσα στη Ρεάλ. Πέτυχα σε κάποια πράγματα, απέτυχα σε άλλα, όμως έδωσα το καλύτερο που μπορούσα. Πρέπει να είμαι ένας από τους λίγους προπονητές της Ρεάλ Μαδρίτης που έφυγαν χωρίς να απολυθούν», τόνισε ο τεχνικός των «Αετών», προσθέτοντας: «Όταν φεύγεις με δική σου απόφαση, δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις. Έφυγα με καθαρή συνείδηση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι μου είπε ο πρόεδρος όταν έφυγα: “Τώρα έρχεται το εύκολο κομμάτι, το δύσκολο τελείωσε”».
Ο Μουρίνιο δεν παρέλειψε να εκφράσει την υποστήριξή του στον Άλβαρο Αρμπελόα, επισημαίνοντας: «Θέλω να αποκλείσω τη Ρεάλ από το Champions League, αλλά θέλω πραγματικά να κατακτήσουν τη La Liga και θέλω να μείνει ο Αρμπελόα στον πάγκο της ως προπονητής για πολλά χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχος και πραγματικός οπαδός της Ρεάλ».
Αναφερόμενος στη δυσκολία της αποστολής της Μπενφίκα, ο «Special One» έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: «Η Ρεάλ είναι πληγωμένη. Και ένας πληγωμένος βασιλιάς είναι επικίνδυνος. Θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι με μυαλό, με φιλοδοξία και με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι κάναμε στους βασιλιάδες του Champions League».