Η απάντηση της Σούπερ Λιγκ στους «ανώνυμους υβριστές»

Η απάντηση της Σούπερ Λιγκ στους «ανώνυμους υβριστές»Μέσω ανακοίνωσης-απάντησης, η Σούπερ Λιγκα αναφέρει πως «η τέλεση του αγώνα δεν εξαρτάται από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών», με αφορμή την επίθεση με σπρέι που δέχθηκε στο κτίριο που εδρεύει, αλλά και την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Πάνθηρες» πως το μπαράζ Παναθηναϊκός- Ξάνθη δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη.

Η Σούπερ Λίγκα συγκεκριμένα, ζήτησε από τα αρμόδια όργανα να πράξουν τα «δέοντα» για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, προειδοποιώντας πως θα υπάρξουν εστίες επεισοδίων εάν ο αγώνας διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα ξεκαθαρίζεται πως η Λίγκα όρισε τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τη σύμφωνη γνώμη του Ερασιτέχνη Πανιωνίου άλλα και της ΠΑΕ Πανιώνιος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι δυνατόν «η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:


Η Super League δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης.

Η Super League, σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΚΑΠ Αρθρο 8, παρ. 5) όρισε τον αγώνα με τη σύμφωνη γνώμη, ως όφειλαν, του Ερασιτεχνη Πανιωνίου αλλα και της ΠΑΕ Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όπως είναι αυτονόητο ζητά από την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέλος είναι προφανές ότι η ΣΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της και απέναντι στους ανώνυμους συντάκτες της ανακοίνωσης αλλά και απέναντι σε εκείνους που προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της διοργανώτριας.Ομάδες που αφορά: ΞΑΝΘΗ, ΜΕΤΑ

Σχολιασμός


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: