Εθνική Ελλάδας: Οι αντίπαλοι της «γαλανόλευκης» στη League A του Nations League
Γνωστοί έγιναν απόψε οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στο επερχόμενο Nations League, μέσω της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε (12/2) στις Βρυξέλλες.Η «γαλανόλευκη» θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη League A της εν λόγω διοργάνωσης μετά την επικράτησή της στα μπαράζ με τη Σκωτία τον περασμένο Μάρτιο, γεγονός που προμήνυε ότι απέναντί της θα έβρισκε… μεγαθήρια.
Σε αυτή την 5η σεζόν του Nations League, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία, και βέβαια οι Εθνικές Ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ, θα πάρουν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του τουρνουά, όπου θα διεκδικήσουν μία θέση στο Final 4.
Στοιχηματική με τη... σφραγίδα του Agones.gr 👉ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Αντίθετα, η Εθνική Ομάδα που θα καταλήξει στην 3η θέση του ομίλου θα αγωνιστεί στα μπαράζ με σκοπό να διατηρηθεί στην κατηγορία, ενώ εκείνη που θα τερματίσει τελευταία, θα υποβιβαστεί στη League B του Nations League.
Σημειώνεται, ότι η φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα γνωστοποιηθεί την Παρασκευή (13/2).
Ο όμιλος της «γαλανόλευκης» (Α2):
ΓερμανίαΟλλανδία
Σερβία
Ελλάδα