Λεσόρ: Μπέρδεψε τον Ερυθρό Αστέρα με την Παρτιζάν - Ο λόγος που τα... έσπασε με τον Ραζνάτοβιτς
Εξηγήσεις για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ματίας Λεσόρ, έδωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Indirekto, ο γνωστός ατζέντης αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.
«Ο Ματίας Λεσόρ ήταν παίκτης μου, εγώ βρισκόμουν στην Αμερική. Ήταν ήδη Σεπτέμβρης όταν τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: "Έχεις προτάσεις από Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν. Η Παρτιζάν παίζει στο Eurocup και δίνει περισσότερα χρήματα, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας παίζει EuroLeague αλλά προσφέρει λιγότερα". Μου είπε "εντάξει, θα το σκεφτώ” και μετά με πήρε και μου είπε: "Θέλω Παρτιζάν"», είπε αρχικά.
Η ατάκα του Γάλλου προκαλεί τεράστια αίσθηση: «Ενημερώνω τον Σάβιτς, έρχεται το συμβόλαιο και το στέλνω στον Λεσόρ. Δεν απάντησε όλη μέρα. Τελικά τον βρίσκω και μου λέει: "Μίσκο, δεν ξέρω πώς να στο πω. Χθες που μιλούσαμε, ήμουν σε μεγάλο καβγά με τη μητέρα μου και σου είπα Παρτιζάν, ενώ εννοούσα Ερυθρό Αστέρα"».
Τότε, ο Ραζνάτοβιτς τόνισε: «"Ξέρεις τι, Ματίας; Αν τώρα σε πάω στον Ερυθρό Αστέρα, θα είμαι εχθρός για πάντα. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι πήρα το συμβόλαιο της Παρτιζάν για να εξασφαλίσω καλύτερους όρους αλλού". Του είπα: "Ματίας, πρέπει να σε αποδεσμεύσω, δεν σε εκπροσωπώ άλλο"».
Μήνυμα από Agones.gr ↪ Προτεινόμενη στοιχηματική για εγγραφή. Μέχρι τη σέντρα του παιχνιδιού (στις 13:30), επιπλέον πριμοδότηση* στο 100% της αρχικής σας κατάθεσης.