Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ν'Κουλού: «Κρέμασε» τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών

Ν'Κουλού: «Κρέμασε» τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών

Συντάκτης: Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Παναγιώτης Αντωνόπουλος
9/2/2026 13:32
Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη, Νίκολας Ν΄Κουλού, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα γήπεδα σε ηλικία 35 ετών.

Ο Ν'Κουλού υπήρξε βασικό «γρανάζι» της Εθνικής Καμερούν, με την οποία κατέκτησε μάλιστα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2017.

Ο πρώην στόπερ του Άρη, πριν έρθει στη χώρα μας είχε αγωνιστεί στην Γαλλία για λογαριασμό των Μονακό, Λυών και Μαρσέιγ, κερδίζοντας με την τελευταία ένα Κύπελλο Γαλλίας το 2012.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε την σεζόν 2022-23 και κατέγραψε 17 επίσημες συμμετοχές, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ πριν αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι για τη Γκαζιάντεπ της Τουρκίας.

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Σακαριασπόρ, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας.



Μπορείς να διαλέξεις 2 ή περισσότερα:

🎯Με την 👉 εγγραφή σου και χωρίς κατάθεση έχεις δώρο*!
✨Αποκλειστική προσφορά* για περιορισμένο χρονικό διάστημα! ΕΓΓΡΑΦΗ.
🎁Μην το αφήσεις να πάει χαμένο - Ένα δωρεάν* στοίχημα μόνο με την εγγραφή σου.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.