«Το μπαράζ δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη»

«Το μπαράζ δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη»Εμπόδιο στη διεξαγωγή του μπαράζ του Παναθηναϊκού και Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη, στέκονται οι «Πάνθηρες», οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης αναφέρουν πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να γίνει στο γήπεδο του Πανιώνιου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν επεισόδια.

Ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων του Πανιωνίου μέσω ανακοίνωσης, ξεκαθάρισε προς τους αρμόδιους αρμόδιοι της Σούπερ Λιγκ πως πρέπει να βρουν άλλη έδρα για το παιχνίδι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «θα υπάρξουν πολλές εστίες επεισοδίων, για πολλές ώρες μέσα, έξω και γύρω από το γήπεδο».

Να σημειωθεί πως ο υπεύθυνος ασφαλείας του Πανιωνίου, είχε εκφράσει σύμφωνα με πληροφορίες τις αμφιβολίες του για τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ στη Νέα Σμύρνη λόγω συνύπαρξης οπαδών του Παναθηναϊκού με αυτούς του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Superleague να γίνει ο αγώνας μπαράζ, Ξάνθη - Παναθηναϊκός, στο γήπεδό μας.

Προφανώς οι διάνοιες του συνεταιρισμού, ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με τον άκρατο επαγγελματισμό που τους διακατέχει, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν πως το πιο ασφαλές, επαρκές από άποψη εγκαταστάσεων και φιλόξενο γήπεδο για έναν τέτοιο αγώνα είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

Εμείς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που δεν φοράμε κουστούμια και δεν κάνουμε τη λεζάντα μας στο χώρο του ποδοσφαίρου εισπράττοντας μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα γι' αυτό, είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές και γνώστες της κατάστασης.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως έτσι και εμμείνει ο συνεταιρισμός της Λίγκας των ηλιθίων με τα κουστούμια στην απόφαση αυτή, θα υπάρξουν πολλές εστίες επεισοδίων, για πολλές ώρες μέσα, έξω και γύρω από το γήπεδο. Έχουμε μαντικές ικανότητες!

Συμμαζευτείτε λοιπόν και αρχίστε να δικαιολογείτε τα χρήματα που παίρνετε, ξεκινώντας από τη λήψη αποφάσεων οι οποίες να τα δικαιολογούν και όχι να χαρακτηρίζονται από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Δείξτε οτι έχετε στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία.

Για να σας διευκολύνουμε λίγο στα δαιδαλώδη προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την ώρα που "εργάζεστε", θα σας προτείνουμε εμείς γήπεδο να πάτε να βάλετε τον αγώνα κωμωδία που ορίσατε! Λέγεται Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έχει parking και πιο καλές τουαλέτες από το δικό μας γήπεδο.

Πάνω απ' όλα το προϊόν και στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μόνο Πανιώνιος.

Panthers Club 1983Ομάδες που αφορά: ΞΑΝΘΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχολιασμός

1 σχόλιο:

στις 02/05/2013 10:07
etsi opws ta les einai ronnie mpourdelo prwta8lhma

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: