Μπαρτζώκας για επεισόδιο με οπαδό: «Όταν με βρίζουν με αυτόν τον τρόπο χάνω την ψυχραιμία μου, μου ζήτησε συγγνώμη»
Στην καθιερωμένη Media Day, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια (06/02, 21:15) στο ΣΕΦ, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.Για το περιστατικό στο Ντουμπάι: «Είναι μία ιστορία που δεν με τιμά. Η εικόνα μου. Και εννοείται ότι για την αισθητική κάποιου δεν είναι ωραίο. Προφανώς βέβαια αυτό που συμβαίνει στα γήπεδα δεν είμαι αρμόδιος να το αναλύσω, να το διορθώσω. Όμως γενικά προετοιμάζω τον εαυτό μου όταν πηγαίνω σε έδρες και με βρίζουν και δεν αντιδρώ. Είναι μέρος της δουλειάς μας. Τώρα στο Ντουμπάι επί δύο ώρες κάποιοι τύποι να με βρίζουν με αυτόν τον τρόπο, κάποιες στιγμές χάνω την ψυχραιμία μου.
Ο βασικός άνθρωπος που ήταν πίσω απ' αυτή την ιστορία με πήρε τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου ζήτησε συγγνώμη. Για τη συμπεριφορά των άλλων και του ίδιου. Την αποδέχομαι τη συγγνώμη του είπα, όλα μέσα στη ζωή είναι, όμως ο κάθε ένας από εμάς έχει μια ταυτότητα. Εγώ αυτός είμαι, με τα καλά και τα άσχημα. Θα προσπαθήσω να μην το ξανά κάνω, αλλά για όλους τους ηθικολόγους και για όσους ψάχνουν να βρουν άλλα πράγματα θα ήθελα να ρωτήσω: πως θα αισθάνεστε αν σας βρίζουν για δύο ώρες στη δουλειά σας; Άλλοι δεν αντιδρούν και φεύγουν, θα προτιμούσα να είμαι έτσι κι εγώ, αλλά επειδή δεν είμαι έτσι έγινε αυτό που έγινε».
Για τις ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού εναντίον του: «Ο σύλλογος Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για τον προπονητή; Εμείς δεν έχουμε βγάλει ποτέ για μέλη. Προφανώς ο Παναθηναϊκός θα εκμεταλλευόταν το γεγονός, έχοντας τα δικά τους θέματα θα ήθελαν να φύγουν απ' αυτά και να πάνε σε κάτι που τους ενώνει όλους, που είναι να βρίζουν τον Μπαρτζώκα. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό ή τα Μέσα που ελέγχει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία έξι χρόνια, δεν είναι τωρινό. Έχει μεγάλη ιστορία και υπάρχει λόγος που γίνεται. Εγώ έχω ταυτότητα. Είμαι αυτός που είμαι. Τα ΜΜΕ που αλλάζουν γνώμη και κάνουν κωλοτούμπες όλη μέρα με βάση ό,τι τους λένε άλλοι, αυτοί πρέπει να ανησυχούν και όχι έγω. Αισθάνομαι άβολα με αυτή τη δημοσιότητα. Με κάνει χαρούμενο και περήφανο ότι η ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού καταλαβαίνει».
Μπορείς να διαλέξεις 2 ή περισσότερα:
🎯Με την 👉 εγγραφή σου και χωρίς κατάθεση έχεις δώρο*!✨Ξεκινάς με πριμοδότηση* της 1ης σου κατάθεσης! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
🎁Μην το αφήσεις να πάει χαμένο - Ένα δωρεάν* στοίχημα μόνο με την εγγραφή σου.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις