ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Χόρχε Σάντσες
Ο Χόρχε Σάντσες έφτασε στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και αναμένεται εντός της Πέμπτης (5/2) να ανακοινωθεί από τον «δικέφαλο του Βορρά».Ο 28χρονος ακραίος μπακ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από το Μεξικό, λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/2), μετά την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Κρουζ Αζούλ για την παραχώρηση του παίκτη.
Ο Σάντσες αγωνίζεται κυρίως στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αλλά μπορεί κατά συνθήκη να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας. Την σεζόν που διανύουμε, ο Μεξικανός άσος μετρά 18 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.
Ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ, έτσι ώστε να ακολουθήσουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις εντός της ημέρας (5/2).
Μπορείς να διαλέξεις 2 ή περισσότερα:
🎯Με την 👉 εγγραφή σου και χωρίς κατάθεση έχεις δώρο*!✨Ξεκινάς με πριμοδότηση* της 1ης σου κατάθεσης! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
🎁Μην το αφήσεις να πάει χαμένο - Ένα δωρεάν* στοίχημα μόνο με την εγγραφή σου.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις