Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Φικάι – Σε αυτή την ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του
Σε φάση «ξεσκαρταρίσματος» έχει μπει το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αποχαιρετά ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του.Μετά τους Τετέ, Ντραγκόφσκι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου και Νίκα, οι «πράσινοι» λένε αντίο και στον Έλτον Φικάι, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον από συλλόγους της Stoiximan Super League.
Συγκεκριμένα, η πολωνική Γκόρνικ θα είναι ο νέος του σταθμός, με το «τριφύλλι» να έχει δώσει το «ΟΚ», διατηρώντας ταυτόχρονα ποσοστό μεταπώλησης.
Σημειώνεται, ότι ο 20χρονος Αλβανός αμυντικός είναι παιδί των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει θέση στην πρώτη ομάδα. Στην τρέχουσα σεζόν, κατέγραψε τρεις συμμετοχές, όλες στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η ομάδα του Agones.gr προτείνει:
🎯Για παίκτες αμιγώς καζινικούς 👉 ΕΓΓΡΑΦΗ🎁Σχεδόν οκτώ στους δέκα αναγνώστες του Agones.gr την επιλέγουν για εγγραφή
✨Η συγκεκριμένη προσφορά* αναβαθμίστηκε με περισσότερα δώρα*! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις