Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρκεζ: «Πιστεύω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κέρκεζ: «Πιστεύω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/1/2026 21:54
Απογοητευμένος από τη λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντούσαν Κέρκεζ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της 18ης «στροφής» της Stoiximan Super League.

Ο Βόσνιος κόουτς υπογράμμισε ότι η ομάδα του άξιζε τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι», αφού άλλωστε έχασε και πέναλτι με τον Μίχορλ στην αρχή του ματς, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από τη βελτίωση που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του τις τελευταίες εβδομάδες.

Όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη NOVA:

«Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα, θα σε πιέσει και θα σε αναγκάσει να μείνεις πίσω, αλλά πιστεύω ότι εμείς αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και να παίρνουμε βαθμούς. Υπάρχουν παιχνίδια μπροστά μας και έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στα πλέι οφ (σ.σ. 5-8)».

Η ομάδα του Agones.gr προτείνει:

🎯Για παίκτες αμιγώς καζινικούς 👉 ΕΓΓΡΑΦΗ
🎁Σχεδόν οκτώ στους δέκα αναγνώστες του Agones.gr την επιλέγουν για εγγραφή
✨Η συγκεκριμένη προσφορά* αναβαθμίστηκε με περισσότερα δώρα*! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.