Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλαψα για πρώτη φορά μετά από ήττα» – Η παραδοχή του Ντε Ζέρμπι μετά την ήττα της Μαρσέιγ στο Σούπερ Καπ

«Έκλαψα για πρώτη φορά μετά από ήττα» – Η παραδοχή του Ντε Ζέρμπι μετά την ήττα της Μαρσέιγ στο Σούπερ Καπ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/1/2026 15:43
Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι παραδέχτηκε ότι έκλαψε στα αποδυτήρια μετά την ήττα των Μασσαλών από την Παρί Σεν Ζερμέν στα πέναλτι για το Σούπερ Καπ Γαλλίας.

Η Μαρσέιγ βρέθηκε μια «ανάσα» από τον πρώτο της τίτλο μετά από 14 χρόνια μιας και προηγούταν ως το 90+5’ με 2-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Σούπερ Καπ Γαλλίας. Ωστόσο οι Παριζιάνοι ισοφάρισαν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και οδήγησαν το ματς στα πέναλτι όπου πήραν τη νίκη με 4-1.

Οι Μασσαλοί που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και γύρισαν προσωρινά το εις βάρος τους σκορ στο 88’ επέστρεψαν τελικά με άδεια χέρια από το Κουβέιτ. Όπως παραδέχτηκε μετά το ματς ο τεχνικός τους, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι: «Δεν έχω κλάψει ποτέ μετά από ήττα. Απόψε, έκλαψα όταν επέστρεψα στα αποδυτήρια. Η Παρί Σεν Ζερμεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και αυτή που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αλλά σήμερα, αξίζαμε να κερδίσουμε».

«Υπήρχαν τα πάντα: το ποδόσφαιρο, ο χαρακτήρας, η αμυντική δουλειά, η τεχνική», πρόσθεσε ο Ντε Ζέρμπι. «Αυτό είναι το είδος της απόδοσης που πρέπει να απαιτούμε κάθε φορά».

Αξίζει να δείτε κι αυτά:

🎯Προσφορά* γνωριμίας για κάθε νέο μέλος! ΕΓΓΡΑΦΗ
🎁Σχεδόν οκτώ στους δέκα αναγνώστες του Agones.gr την επιλέγουν για εγγραφή
✨Η συγκεκριμένη προσφορά* αναβαθμίστηκε με περισσότερα δώρα*! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.