Ολυμπιακός: Δεν παίζει με Φενέρμπαχτσε ο Μιλουτίνοβ - Αμφίβολος και ο Νιλικίνα
Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αποψινή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (19:45). Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ, καθώς οι ενοχλήσεις από το χτύπημα στον τετρακέφαλο δεν υποχώρησαν και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σέρβου σέντερ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.Τα προβλήματα για τους Πειραιώτες δεν σταματούν εκεί, αφού και η συμμετοχή του Φρανκ Νιλικίνα παραμένει μετέωρη. Ο Γάλλος γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι και η παρουσία του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αν στις παραπάνω περιπτώσεις προστεθεί η δεδομένη απουσία του νεαποκτηθέντα Ταϊρίκ Τζόουνς, που παρέμεινε στην Αθήνα, αλλά και του τραυματία Τάισον Γουόρντ, γίνεται σαφές πως το rotation των Πειραιωτών στην Κωνσταντινούπολη θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.
Παρά τις αντιξοότητες, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω, την ώρα που το ιατρικό επιτελείο κάνει αγώνα δρόμου ώστε οι Γουόρντ και Μιλουτίνοβ να είναι ετοιμοπόλεμοι για το επόμενο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου την προσεχή Παρασκευή.
Διάφορες προτάσεις από το Agones.gr:
🎯Προσφορά* γνωριμίας με δωρεάν* στοίχημα x16! ΕΓΓΡΑΦΗ🎁Αποκλειστική καμπάνια που "τρέχει" μέσω Agones.gr (έχει ιδιαίτερη απήχηση). ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
✨Ένα στοίχημα χωρίς κατάθεση* σε κάθε νέα εγγραφή.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις