Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Γλίτωσε την ήττα στο 86’ η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Γλίτωσε την ήττα στο 86’ η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2014 23:34
Νέα βαθμολογική απώλεια για την Ντόρτμουντ η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της κόντρα στην ουραγό Στουτγκάρδη, ωστόσο κατάφερε να γλιτώσει την ήττα ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 στο 86’, σκορ που την αφήνει στην 8η θέση με 7 βαθμούς σε 5 παιχνίδια!

Μετά την ήττα του Σαββάτου από τη Μάιντς, η Ντόρτμουντ «φλέρταρε» με δεύτερη συνεχόμενη ήττα καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 κόντρα στη Στουτγκάρδη, ωστόσο κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Βεστφάλεν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Ντινταβί (48’, 68’), όμως οι Βεστφαλοί ισοφάρισαν χάρη στα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ (73’) και Ιμόμπιλε (86’), με τον πρώτο να είχε ευκαιρία στο φινάλε για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Έτσι η Ντόρτμουντ βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, ενώ στο -1 βρίσκεται πλέον η Λεβερκούζεν η οποία με γκολ του Σον κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με το Ανόβερο που επικράτησε με το ίδιο σκορ της Κολωνίας.

Νίκη και για Χέρτα η οποία με τέρμα του Καλού κέρδισε με 1-0 την Βόλφσμπουργκ, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Γκλάντμπαχ κόντρα στο Αμβούργο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.