Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χοφενχάιμ - Σλόβαν Λίμπερετς

5/11/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 848
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1273 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλόβαν Λίμπερετς - Χοφενχάιμ στις 26/11/2020

Προϊστορία

26/11/2020 Σλόβαν ΛίμπερετςΧοφενχάιμ 0 - 2
5/11/2020 ΧοφενχάιμΣλόβαν Λίμπερετς 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 397,784 96.9%
X
€ 7,109 1.7%
2
€ 5,775 1.4%
Over
€ 41,668 93.8%
Under
€ 2,743 6.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

132 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

Προπονητής: Pavel Hoftych

19  Imad Rondic Csano Lukas Αλλαγή 67'

12  Daniel Kosek Kazda Matyas Αλλαγή 90'

23 Kamso Mara

9  Ales Nesicky Dvorak Miroslav Αλλαγή 90'

25  Jakub Hromada Michal Kristian Αλλαγή 77'

15  David Cancola Cernicky Radim Αλλαγή 90'

33 Marios Pourzitidis

3 Jan Mikula

30 Taras Kacharaba

18 Martin Koscelnik

31 Lucas Hasalik

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: PreZero Arena
  • Χωρητικότητα: 30150
Με πολλές απουσίες η Σλόβαν

Με πολλές απουσίες η Σλόβαν

Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Σλόβαν Λίμπερετς στην Γερμανία για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ψάχνουν αντίδραση οι γηπεδούχοι, κοστίζει η αγωνιστική απραξία στους φιλοξενούμενους.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε σαν σίφουνας από το Βέλγιο επικρατώντας με 1-4 της Γάνδης για την 2η αγωνιστικη του Γιουρόπα Λιγκ. Χρειάστηκε βέβαια την απόκρουση του Μπάουμαν σε πέναλτι του Γιάρεμτσουκ στο 14' για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η ίδια όμως στο 35' ήταν εύστοχη από την άσπρη βούλα με δράστη τον Μπελεφοντίλ. Στο 52' έπειτα από ωραία συνεργασία ο Γκρίλιτς το 0-2 για να έρθει ο Γκατσίνοβιτς είκοσι λεπτά μετά με ένα σουτ εκτός περιοχής να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του. Η Γάνδη έχανε ευκαιρίες, βρήκε το γκολ της τιμής στο 92' αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ανταμιάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Προσγειώθηκε απότομα βέβαια την Δευτέρα στο πρωτάθλημα καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Ουνιόν Βερολινου. Μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 15’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Νταμπούρ για να ανοίξει το σκορ, δέχτηκε πίεση στη συνέχεια αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Μία αχρείαστη ενέργεια όμως του Σκοβ μέσα στην περιοχή στο 58 ‘ έφερε την αποβολή του ίδιου ενώ έδωσε την δυνατότητα τον Κρούζε να σκοράρει από τα 11 βήματα. Με 10 παίκτες βέβαια η Χόφενχαϊμ δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Νταμπούρ μέσα από την περιοχή στο 80’, είχε όμως αρκετά κενά στη συνέχεια και δέχτηκε το δεύτερο τέρμα στο 89’. Παρόλα αυτά είχε ακόμη μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις που βγήκε όλη μπροστά για να ισοφαρίσει, δεν τα κατάφερε και αντ’ αυτού δέχθηκε και τρίτο γκολ.

Της στοίχισε η αποβολή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, επιστρέφει στην Ευρώπη όπου μέχρι στιγμής μετράει δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια του ομίλου. Θα γίνει το απόλυτο φαβορί για πρόκριση αν επικρατήσει και της Σλόβαν Λίμπερετς, παρά τις όποιες απουσίες της έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ.

«Πρέπει να δούμε πως θα έρθει η αντίπαλος μας. Το αποτέλεσμα τους στο Βελιγράδι δεν αντανακλά την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε. Έχουν πολλές απουσίες αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι», σχολίασε ο κόουτς Χένες.

Αγωνιστικά Νέα: Ο ηγέτης Κράμαριτς (3/6), ο μπακ Καντεράμπεκ (3/0) και ο στόπερ Άνταμς(1/0) δεν θα αγωνιστούν ούτε σε αυτό το παιχνίδι, λογικά θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα. Παραμένουν τραυματίες οι στόπερ Χίμπνερ και Μπίτσακσιτς (2/1) και ο μπακ Σταφυλίδης, νέες απώλειες αυτές του στόπερ Πος (5/0) και του μέσου Γκάιγκερ (6/1).

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα και γνώρισε την βαριά ήττα με 5-1. Ήδη στο 22' βρισκόταν είχε δεχτεί δύο γκολ από τον Μπεν και μπορεί να μείωσε στο 41' με ωραίο σουτ του Μάτουσεκ, στην επανάληψη όμως η αντίδραση της ήταν κακή. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους είδε τον Γκάγιτς να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα για τους Σέρβους, για να έρθει ο Κατάι στο 67' να κλειδώσει τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό με αρκετές φάσεις και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' από τον Φαλτσινέλι.

Μπορεί να δίνει έναν αγώνα την εβδομάδα αφού το πρωτάθλημα Τσεχίας έχει διακοπεί, είχε καιρό όμως να μπει σε αγωνιστική δράση και αυτό φαίνεται πως την επηρεάζει. Περιμένει την απόφαση του Υπουργείου Υγείας της χώρας της για να δει αν θα αγωνιστεί την Κυριακή, πέρα από όλα όμως αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού.

«Δυστυχώς ο κορωνοϊός μας χτύπησε όταν ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε τον πιο δυνατό αντίπαλο. Κάθε κακό όμως είναι καλό για κάτι άλλο. Η Χόφενχαϊμ έχει 30 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να διαλέξει δύο ενδεκάδες. Οι παίκτες που θα βάλουμε εμείς θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά. Για κάποιους θα είναι μία εμπειρία ζωής.»

Αγωνιστικά Νέα: Μόλις 5 βασικοί είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι με τους περισσότερους παίκτες να απουσιάζουν λόγω κορωνοϊού. Εκτός λοιπόν έμειναν ο κιπερ Ν' Γκουέν, οι στόπερ Γιούγκας, Χαλούς, οι μέσοι Σάντιλεκ, Μοσκέρα και Πέσεκ , χωρίς να έχουν γίνει γνωστά όλα τα υπόλοιπα ονόματα. Χωρίς τους βοηθούς του ο Χόφτιτς, οι οποίοι βρίσκονται επίσης σε καραντίνα.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα φαβορί, ακόμα και πλήρης να ήταν η Σλόβαν δεν θα μπορούσε να κοντράρει εύκολα την Χόφενχαϊμ. Ο άσος όπως είναι λογικό βρίσκεται χαμηλά, το ίδιο και το over. Αν επιλέξουμε κάτι από ένα παιχνίδι που στοιχηματικά δεν τραβάει, θα είναι το No Goal.

FACTS

  • Η ομάδα Χοφενχάιμ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλόβαν Λίμπερετς νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 16.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 12ος όμιλος
  1 Χοφενχάιμ 6 16 5 1 0 17:2
  3 Σλόβαν Λίμπερετς 6 7 2 1 3 4:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες