7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χόνβεντ - Μάλμε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,735 4.0%
X
€ 12,385 6.3%
2
€ 175,253 89.7%
Over
€ 12,342 29.8%
Under
€ 29,069 70.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

123 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hidegkuti Nandor Stadium
  • Χωρητικότητα: 7700
Φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Η Χόνβεντ υποδέχεται τη Μάλμε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν την Ίντερ Τούρκου, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την Κρακόβια από την Πολωνία.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με τη νικήτρια του ζευγαριού

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΧΟΝΒΕΝΤ

Έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο επέστρεψε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ θέλοντας να διακριθεί. Το ξεκίνημά της όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση πειστικό, αφού χρειάστηκε την παράταση για να νικήσει με 2-1 την Ίντερ Τούρκου και να πάρει την πρόκριση για τη δεύτερη προκριματική φάση, εκεί όπου πλέον θα πρέπει να ξεπεράσει ένα σαφώς πιο υψηλό εμπόδιο, αυτό της σουηδικής Μάλμε. Στο παιχνίδι με τους Φινλανδούς για τον πρώτο προκριματικό γύρο, ήταν καλύτερη όμως δεν μπορούσε να σκοράρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις έμεινε πίσω από γκολ του Λίλιου. Δεν τα παράτησε και στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης με τον Τραορέ. Συνέχισε να πιέζει στην παράταση και βρήκε το γκολ της λύτρωσης που της χάρισε την πρόκριση. Ο Χάμαλαϊνεν ήταν ψύχραιμος από τη λευκή βούλα στο 115’ και της έδωσε τη νίκη.

Στο τελευταίο της παιχνίδι για το εγχώριο πρωτάθλημα, πανηγύρισε και την πρώτη φετινή νίκη της, καθώς έκαμψε εκτός έδρας την αντίσταση της Ντιοσγκιόρι με 3-2. Χρειάστηκε τρεις αγώνες για να κάνει σεφτέ κι έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς. Βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι προτελευταία, ξεπερνώντας μόνο την ουραγό Πακς. Και τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Over και αμφισκόρα.

Ο τεχνικός των Μαγυάρων Τάμας Μπόντογκ υποστήριξε: «Επιτέλους μετά από καιρό ήμαστε αποτελεσματικοί στο προηγούμενο παιχνίδι μας και νικήσαμε, γεγονός πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε ότι η Μάλμε είναι ένας πολύ ποιοτικός αντίπαλος κι αν δεν προσέξουμε θα βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα, αυτό που αφορά τον μέσο Μποκτσάι.



ΜΑΛΜΕ

Η κληρωτίδα δεν της χαμογέλασε στον πρώτο προκριματικό γύρο, καθώς της έφερε έναν επικίνδυνο αντίπαλο όπως η πολωνική Κρακόβια. Παρ’ όλα αυτά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με νίκη 2-0 εντός έδρας, «τσέκαρε» το εισιτήριό της για την επόμενη φάση, εκεί που θα πρέπει να αποκλείσει για να συνεχίσει την πορεία της, την ιστορική Χόνβεντ από την Ουγγαρία. Κόντρα στους Πολωνούς πάντως η Μάλμε έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα πήρε το προβάδισμα με γκολ του Τζο Μπέργκετ. Πλέον είχε κάνει το πρώτο βήμα και στο φινάλε του πρώτου μέρους, ευτύχησε να σκοράρει και δεύτερη φορά με τον Ρικς να χρίζεται σκόρερ. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε απλώς να διαχειριστεί σωστά το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έπραξε και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη.

Στο χρονικά τελευταίο παιχνίδι της, την προηγούμενη Κυριακή, υποδέχτηκε την ΑΪΚ Στοκχόλμης και «γκέλαρε», παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία. Δεν διανύει περίοδο φόρμας κι έχει νικήσει μόνο σ’ έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Παρ’ όλα αυτά η συγκομιδή των 40 βαθμών τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από είκοσι «στροφές«, απέχοντας έξι πόντους από τη δεύτερη Χάκεν. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

«Δεν γίνεται να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, όμως αυτό το ματς είναι εντελώς διαφορετικό και το θέλουμε πολύ, για να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ που είναι μία διοργάνωση η οποία μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Ελπίζω ότι θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας κι αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, ας μας νικήσει» ήταν τα λόγια του κόουτς του συλλόγου Γιον Νταλ Τόμασον.

Αγωνιστικά Νέα: Πολύ σημαντική η απουσία του κεντρικού μέσου κι αρχηγού της ομάδας Άντερς Κρίστιανσεν (16/7) ο οποίος είναι τραυματίας. Θα λείψει και ο νεοφερμένος στόπερ Μπρέιμο (1/0) ο οποίος είναι επίσης χτυπημένος.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χόνβεντ κατέκτησε το Κύπελλο κι εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ τα... χρειάστηκε για να περάσει κόντρα στην Ίντερ Τούρκου από τη Φινλανδία, στον πρώτο προκριματικό γύρο. Από την άλλη η Μάλμε ήταν πειστική απέναντι στην επικίνδυνη Κρακόβια από την Πολωνία. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ωστόσο θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και θα επιλέξουμε το Over, θεωρώντας ότι θα σημειωθούν αρκετά γκολ στην αναμέτρηση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Χόνβεντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάλμε δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/9/2020
Χόνβεντ
Μάλμε
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες