2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φλίτγουντ Τάουν - Έβερτον

23/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 731
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1322 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φλίτγουντ Τάουν - Έβερτον στις 23/8/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 22' Richarlison
  2. 26' Delph Fabian
  3. 34' Richarlison

2ο Ημίχρονο 2 - 5

  1. 48' Duffy Mark
  2. 49' Iwobi Alex
  3. 58' Camps Callum
  4. 73' Bernard
  5. 90' Kean Moise

      Προϊστορία

      23/8/2022 Φλίτγουντ ΤάουνΈβερτον 0 - 1
      23/9/2020 Φλίτγουντ ΤάουνΈβερτον 2 - 5

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 17,168 3.1%
      X
      € 32,411 5.9%
      2
      € 499,181 91.0%
      Over
      € 53,249 79.5%
      Under
      € 13,766 20.5%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      155 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Highbury Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 5327
      Εξαρτάται από τα «ζαχαρωτά»

      Εξαρτάται από τα «ζαχαρωτά»

      Η Φλίτγουντ Τάουν, ομάδα της Λιγκ 1, θα κοντραριστεί με την Έβερτον στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Πιτέρμπορο, ενώ οι φιλοξενούμενοι διέσυραν τη Γουεστ Μπρομ στο «Γκούντισον Παρκ».

      Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνας για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, η πρόκριση κρίνεται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα παίξει στην επόμενη φάση με τη Γουέστ Χαμ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

      Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στην έδρα της Πιτέρμπορο με στόχο να έφτανε στη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Έφτασε μία... ανάσα από το να τα καταφέρει, ωστόσο κατέρρευσε στο φινάλε και ηττήθηκε (2-1). Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη η Φλίτγουντ Τάουν άνοιξε το σκορ με τέρμα του Κάλουμ Καμπς στο 55ο λεπτό. Ο χρόνος κυλούσε και το υπέρ της αποτέλεσμα παρέμενε, όμως όλα έμελλε να αλλάξουν στις καθυστερήσεις. Αρχικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Τέιλορ, ενώ λίγο αργότερα έκαναν την ολική ανατροπή και με τέρμα του Σμόντιτς υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους σε μία οδυνηρή ήττα, με βάση και την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα.

      Αυτή ήταν η πρώτη φετινή αποτυχία, αφού στην πρεμιέρα είχε νικήσει 2-1 την Μπέρτον. Έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς έπειτα από δύο παιχνίδια. Όσον αφορά την πορεία της στο Λιγκ Καπ, στον πρώτο γύρο πανηγύρισε επική εντός έδρας πρόκριση κόντρα στη Γουίγκαν, αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως έφτασε σε επική ανατροπή κι επικράτησε 3-2. Στο δεύτερο γύρο κληρώθηκε ξανά στο γήπεδο της και «λύγισε» την αντίσταση της Πορτ Βέιλ με 2-1. Και τα τέσσερα φετινά επίσημα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

      Ο τεχνικός της ομάδας Τζόι Μπάρτον επισήμανε: «Είμαι απογοητευμένος γιατί θεωρώ ότι έχουμε χάσει τη δυναμική που είχαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να πάρουμε μαθήματα. Δεν βρισκόμαστε στα επίπεδα που θα θέλαμε. Ελπίζω ότι θα αποκτήσουμε άλλους τέσσερις-πέντε παίκτες και θα προσθέσουμε την απαραίτητη ποιότητα για να είμαστε εντάξει».

      Αγωνιστικά Νέα: «Λευκό» το απουσιολόγιο με την ομάδα να είναι πλήρης.



      ΕΒΕΡΤΟΝ

      Έχουν παιχτεί μόλις δύο αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όμως η Έβερτον φαντάζει ικανή με βάση την εικόνα της στο ξεκίνημα, να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της τρέχουσας σεζόν. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα της Τότεναμ στο Λονδίνο, ήθελε να αποδείξει ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν απλά ένα «πυροτέχνημα». Το έκανε διαλύοντας στο «Γκούντισον Παρκ» τη Γουέστ Μπρομ με 5-2. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών έμεινε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ντιανγκάνα, όμως κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 31’ με τον Κάλβερ-Λιούιν ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της στο παιχνίδι. Στο 45ο λεπτό ο Χάμες Ροντρίγκες πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τα «ζαχαρωτά» για το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γκιμπς. Αιφνιδιάστηκε και στην επανάληψη, με τον Περέιρα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 47’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δεν αγχώθηκε καθόλου και με τρία τέρματα από το 54’ έως το 66’ (τα δύο από τον Κάλβερ-Λιούιν ο οποίος έκανε χατ-τρικ) «καθάρισε» τον αγώνα.

      Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό της «τρίποντο» κι έχει συνδυαστεί και με μία νίκη στο Λιγκ Καπ. Στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου της διοργάνωσης υποδέχτηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο γήπεδό της, την αδύναμη Σάλφορντ Σίτι. Σκόραρε ένα γρήγορο γκολ κι άλλα δύο στο τελευταίο τέταρτο, παίρνοντας «σβηστά» την πρόκριση για την επόμενη φάση, στην οποία θα αντιμετωπίσει τη Φλίτγουντ Τάουν. Τα δύο από τα τρία επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Over, ενώ δύο ματς τελείωσαν No Goal.

      «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Χάμες Ροντρίγκεζ. Έχει προσαρμοστεί και νιώθει άνετα στην ομάδα μας. Δεν είναι τόσο απλό. Παίζει για πρώτη φορά στην Αγγλία αλλά βγάζει ποιότητα στο γήπεδο κι αυτό μας ικανοποιεί απόλυτα. Το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ δεν ήταν εύκολο, όμως η ομάδα αντέδρασε ακριβώς όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του κόουτς των «ζαχαρωτών», Κάρλο Αντσελότι.

      Αγωνιστικά Νέα: Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές από τη στιγμή που ο αντίπαλος είναι πιο αδύναμος. Θα πάρουν ευκαιρίες αρκετοί ποδοσφαιριστές. Απόντες ο νεαρός στόπερ Μπρανθγουέιτ ο οποίος θα έπαιρνε και φανέλα βασικού, όπως επίσης ο κεντρικός αμυντικός Χολγκέιτ.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Φλίτγουντ Τάουν έχει δείξει από πέρσι ότι αποτελεί μία σταθερή δύναμη της Λιγκ 1, όμως πλέον μετά τις δύο προκρίσεις που έχει πανηγυρίσει, θα κληθεί να παίξει ένα πολύ δύσκολο ματς μ’ έναν αντίπαλο ο οποίος φαίνεται πως φέτος στοχεύει ψηλά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Παρά τις αλλαγές που αναμένεται να κάνει ο Κάρλο Αντσελότι, τα «ζαχαρωτά» είναι αυτά που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Δεν υπάρχει αξία στο διπλό, ωστόσο θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε το αμφίσκορο, θεωρώντας ότι μπορούν και οι γηπεδούχοι να πετύχουν ένα τέρμα.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Φλίτγουντ Τάουν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.43 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Έβερτον δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Έβερτον νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Φλίτγουντ Τάουν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 9.00 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Φλίτγουντ Τάουν - Τελ. αγώνες
      27/4/2024
      Φλίτγουντ Τάουν
      Μπέρτον
      3 - 0
      20/4/2024
      Λέιτον Όριεντ
      Φλίτγουντ Τάουν
      0 - 1
      16/4/2024
      Πιτέρμπορο
      Φλίτγουντ Τάουν
      4 - 1
      13/4/2024
      Φλίτγουντ Τάουν
      Νορθάμπτον
      2 - 0
      9/4/2024
      Μπλάκπουλ
      Φλίτγουντ Τάουν
      1 - 0
      1/4/2024
      Όξφορντ Γιουνάιτεντ
      Φλίτγουντ Τάουν
      4 - 0
      29/3/2024
      Φλίτγουντ Τάουν
      Τσέλτεναμ
      1 - 2
      16/3/2024
      Φλίτγουντ Τάουν
      Τσάρλτον
      1 - 1
      12/3/2024
      Φλίτγουντ Τάουν
      Μπρίστολ Ρόβερς
      0 - 0
      9/3/2024
      Στίβενεϊτζ
      Φλίτγουντ Τάουν
      0 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2
      • » Ο dimitrisarianara, με το υψηλότερο yield +0.45% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: 2
      • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +4.06% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες