3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Ρωσία

Προϊστορία

16/6/2021 ΦινλανδίαΡωσία 0 - 1
10/6/2009 ΦινλανδίαΡωσία 0 - 3
15/10/2008 ΡωσίαΦινλανδία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 303,979 5.5%
X
€ 293,197 5.3%
2
€ 4,896,471 89.1%
Over
€ 212,450 24.1%
Under
€ 668,620 75.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

197 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gazprom Arena
  • Χωρητικότητα: 66881
  • Θεατές: 24540
Με την πλάτη στον τοίχο η Ρωσία

Με την πλάτη στον τοίχο η Ρωσία

Για την 2η αγωνιστική του ομίλου η Φινλανδία που ξεκίνησε με νίκη κόντρα στη Δανία, πηγαίνει στην Αγία Πετρούπολη για να παίξει με τη Ρωσία που έχει δέχθεί την τριάρα από το Βέλγιο και δεν έχει περιθώρια για άλλο αρνητικό αποτέλεσμα.

* Παρουσία 30.500 θεατών.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Η πρώτη της παρουσία σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επισκιάστηκε από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο, παρά για τη νίκη της απέναντι στη Δανία. Για την 1η αγωνιστική πήγε στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, σε έναν αγώνα που διακόπηκε στο 42΄ λόγω της ανακοπής που υπέστη ο 29χρονος μέσος της Ίντερ και συνεχίστηκε αρκετή ώρα αργότερα. Πανηγύρισε το τρίποντο με 1-0 χάρη σε τέρμα του Πογιάνπαλο στο 60'. Η Δανία πίεσε για την ισοφάριση και στο 73΄ κέρδισε πέναλτι, το οποίο λόγω της απουσίας του Έρικσεν, εκτέλεσε ο Χόιμπεργκ, αλλά ο τερματοφύλακας Χραντέτσκι μπλόκαρε.

«Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πώς το γεγονός του Έρικσεν θα επηρεάσει διαφορετικούς ανθρώπους και φυσικά το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα πάει καλύτερα και ελπίζω ότι όσον αφορά τη δύσκολη κατάσταση θα μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Σίγουρα θα μείνει στο μυαλό μας, ακόμη και μετά το τουρνουά. Ίσως θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τη νίκη με τη Δανία ακόμη περισσότερο. Αλλά δεν είναι εύκολο καθήκον για όλους να επικεντρωθούμε μόνο στο ποδόσφαιρο γιατί υπήρχαν μεγαλύτερα πράγματα από το ποδόσφαιρο στο παιχνίδι. Θέλουμε να επικεντρωθούμε πλήρως στον αγώνα εναντίον της Ρωσίας» ανέφερε ο προπονητής Μάρκου Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λούκας Χράντετσκι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γιέσε Γιόρονεν (Μπρέσια), Άνσι Γιάακολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

Αμυντικοί:Λέο Βάισανεν (Έλσφσμποργκ), Σαούλι Βάισανεν (Κιέβο Βερόνα), Πάουλους Άραγιουουρι (Πάφος), Ντάνιελ Ο' Σόνεσι (Ελσίνκι), Ρόμπερτ Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Γέρε Ούρουνεν (Γκενκ), Νίκο Χάμαλαϊνεν (ΚΠΡ), Νικολαι Άλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ράιταλα (Μινεσότα), Γιόονα Τόιβιο (Χάκεν).

Μέσοι: Γκλεν Καμαρά (Ρέιντζερς),Γιόνι Κάουκο (Έσμπιεργκ), Όνι Βαλακάρι (Πάφος), Ράσμπους Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Τιμ Σπαρβ (AEΛ), Ρόμπερτ Τέιλορ (Μπραν), Ρόμπιν Λουντ (Μινεσότα), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ).

Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Γιόελ Πογιάνπαλο (Ουνιόν Βερολίνου), Λάσι Λάπαλαϊνεν (Μόντρεαλ), Μάρκους Φορς (Μπρέντφορντ).

ΡΩΣΙΑ

Έκανε ποδαρικό με το αριστερό στον όμιλο, χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο και έχασε στην Αγία Πετρούπολη από το Βέλγιο με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους κόκκινους διαβόλους ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 12΄ και το έκλεισε στο 88', ενώ ο Μενιέ στο 34΄ είχε γράψει το 2-0 και έδωσε και τις δύο ασίστ στον συμπαίκτη του.

«Η κριτική άξιζε. Είμαι απόλυτα ήρεμος, με τη σωστή διάθεση εργασίας. Τώρα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό είδος προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι ήταν λίγο έκπληξη, αλλά όχι ο τρόπος με τον οποίο οι Φινλανδοί πλησίασαν το παιχνίδι. Η Φινλανδία είναι μια πειθαρχημένη ομάδα. Είναι οργανωμένοι και παίζουν με συμπαγή τρόπο. Η Φινλανδία δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το έχουν ήδη επιδείξει αυτό εναντίον της Δανίας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: O 38χρονος αμυντικός Γιούρι Ζίρκοφ θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ημίχρονο με το Βέλγιο. Αμφίβολος με τις πιθανότητες εναντίον του δίνεται ο αμυντικός Κουντριάσοβ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Αντόν Σούνιν (Ντινάμο Μ.), Γιούρι Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν), Ματβέι Σαφόνοβ (Κράσνονταρ).

Αμυντικοί: Γιούρι Ζιρκόβ (Ζενίτ), Φεντόρ Κουντριάσοβ (Αντάλιασπορ), Γκεόργκι Τζίκια (Σπαρτάκ Μ.), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μ.), Αντρέι Σεμιόνοβ (Άχματ Γκρόζνι), Βιάτσεσλαβ Καραβάγιεβ (Ζενίτ), Ίγκορ Ντιβέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ρόμαν Γεβγκένιεφ (Ντιναμό Μόσχας)

Μέσοι: Αλεξάντρ Γκολόβιν (Μονακό), Αλεξέι Ιόνοβ (Κράσνονταρ), Ρομάν Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μ.), Νταλέρ Κουζιάεβ (Ζενίτ), Αλεξέι Μίραντσουκ (Αταλάντα), Ντένις Τσερίσεβ (Βαλένθια), Μάγκομεντ Οζντόεβ (Ζενίτ), Ντμίτρι Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντανίλ Φόμιν (Ντινάμο Μ.), Μαξίμ Μούχιν (Λοκομοτίβ Μ.), Ριφάτ Ζεμαλετντίνοβ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντένις Μακάροβ (Ρούμπιν Καζάν)

Επιθετικοί: Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ), Άρνολντ Ζαμπολότνι (Σότσι), Αλεξάντερ Σομπόλεβ (Σπαρτάκ Μ.).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρωσία δεν έδειξε σχεδόν τίποτα κόντρα στο Βέλγιο και αναμένεται να εμφανιστεί καλύτερη στην Αγία Πετρούπολη κόντρα σε μια πιο αδύναμη ομάδα. Οι Φινλανδοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Δανία, στο ματς που κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν και κανείς δεν είχε όρεξη για ποδόσφαιρο. Αναμένεται ένα δύσκολο ματς σε προγνωστικά και θα πάμε με τα 2-3 γκολ μιας και ιδιαίτερο φαβορί δεν υπάρχει στην αναμέτρηση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φινλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.56 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 2ος όμιλος
  3 Φινλανδία 3 3 1 0 2 1:3
  4 Ρωσία 3 3 1 0 2 2:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες