4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φέγενορντ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προϊστορία

3/12/2020 ΦέγενορντΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 2
22/10/2020 Ντιναμό ΖάγκρεμπΦέγενορντ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,673 54.7%
X
€ 13,809 18.6%
2
€ 19,889 26.7%
Over
€ 4,817 44.3%
Under
€ 6,057 55.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

130 ψήφοι:

Κρίσιμη «μάχη» στο «Ντε Κάιπ»

Κρίσιμη «μάχη» στο «Ντε Κάιπ»

Η Φέγενορντ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ενδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο «σπίτι» της Βόλφσμπεργκερ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτός έδρας, σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι αναφορικά με τη «μάχη» της πρόκρισης. Κατάφερε να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία (0-0). Είδε τους γηπεδούχους να πιέζουν αρκετά στο πρώτο ημίωρο όμως αμύνθηκε αρκετά καλά, ενώ στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει εκείνη το σκορ. Οι ισορροπίες άλλαξαν τρία λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη. Ο Γιόργκενσεν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Πλέον το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να κλειστεί στα «καρέ» της για να προστατέψει την εστία της. Το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς απειλήθηκε μόλις μία φορά μέχρι το τέλος. Δεν άλλαξε κάτι και το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο. Στον τελευταίο της αγώνα για το ολλανδικό πρωτάθλημα αντιμετώπισε στο «Ντε Κάιπ» την Ουτρέχτη και «γκέλαρε» μένοντας στο 1-1.

Η Φέγενορντ αποτελούσε ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όμως η πορεία της δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα. Έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, νιώθοντας αρκετά μεγάλη πίεση. Αν και παίζει συνήθως επιθετικά, τα Over και τα Under είναι μοιρασμένα στις αναμετρήσεις της.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ντικ Άντβοκαατ τόνισε: «Νομίζω ότι είναι καλύτερο να αναλάβει κάποιος άλλος προπονητής στο τέλος της σεζόν. Η Φέγενορντ θα είναι η τελευταία μου ομάδα, εκτός αν συνεχίσω σε κάποια Εθνική, αν και δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τους παίκτες δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι ο προπονητής. Όποιος κι αν είναι θα πρέπει να είναι πειθαρχημένοι και να ακούνε τις οδηγίες του. Εμείς θα παίξουμε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η ισοπαλία μπορεί να είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα περιμένουν αμυντικά για να κάνουμε εμείς λάθη».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα λείψει ο στράικερ Γιόργκενσεν (6/1), ενώ εκτός είναι και ο πλάγιος μπακ Νιουύκουπ (8/0) που συμπλήρωσε κάρτες. Τραυματίστηκε σοβαρά και δεν θα ξαναπαίξει φέτος ο βασικός γκολκίπερ Μπάιλοου (6/0), ενώ υπάρχουν σταθερά τα προβλήματα του κεντρικού αμυντικού Φαν Μπέικ (0/0), του μέσου Φερ (0/0), του μεσοεπιθετικού Κόντε (1/0), του εξτρέμ Σινιστέρα (0/0) και του σέντερ φορ Μπόζενικ (4/0).



ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στην Αυστρία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βόλφσμπεργκερ. Έπαιξε έξυπνα και μπόρεσε να φύγει μ’ ένα μεγάλο διπλό (0-3), κάνοντας ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο φάνηκε ότι και οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν διάθεση να ρισκάρουν ιδιαίτερα και είχαν θέσει ως πρώτο στόχο να προστατεύσουν την εστία τους. Στην επανάληψη όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά. Έψαξε πιο έντονα το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού» και το βρήκε στο 60’ με τον Μάιερ. Ένα τέταρτο αργότερα ο Πέτκοβιτς της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων κι επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν αρκετά και στις καθυστερήσεις ο Ιβάνουσετς πέτυχε ακόμα ένα γκολ κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της. Δεν έπαιξε αγώνα για το πρωτάθλημα Κροατίας κι έτσι θα είναι αρκετά ξεκούραστη για τον αγώνα με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ.

Παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής, όμως το ακόμα σπουδαιότερο επίτευγμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ότι ακόμα δεν έχει παραβιαστεί η εστία της ούτε μία φορά, διατηρώντας το μηδέν για 360 αγωνιστικά λεπτά. Η συγκομιδή των 8 βαθμών τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πολύ κοντά στην πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Και τα τέσσερα ματς της μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκαν No Goal, ενώ τα τρία από αυτά ήταν Over.

«Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι για γκολ και για μονομαχίες. Πρέπει να μεταφερθεί το πάθος και η διάθεση στον αγώνα, αφού οι παίκτες μου το δείχνουν στην προπόνηση. Θέλουμε να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε πολλά κίνητρα και μεγάλη χαρά για τον αγώνα με τη Φέγενορντ. Θα συνεχίσουν όλοι πάντως να ζουν όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού» σχολίασε ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Μάμιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο πλάγιος χαφ Χαΐροβιτς (3/0), όμως είναι έτοιμος ο στράικερ και πρώτος σκόρερ Γκαβράνοβιτς (9/9).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φέγενορντ γνωρίζει ότι με νίκη στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλο είναι και το κίνητρο των πρωταθλητών Κροατίας όμως, αφού εκείνοι με «τρίποντο» θα περάσουν και μαθηματικά στον επόμενο γύρο, ενώ θα βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτό το επίτευγμα, αν αποσπάσουν έστω έναν πόντο. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ και η άμυνα τους έχει παρουσιαστεί εξαιρετική. Στο «Ντε Κάιπ» όμως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και θα πάμε με το Over, θεωρώντας ότι θα γίνει «ανοιχτό» παιχνίδι.

FACTS

  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X
  • Η ομάδα Φέγενορντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 11ος όμιλος
  1 Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6 14 4 2 0 9:1
  3 Φέγενορντ 6 5 1 2 3 4:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες