2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Φέγενορντ

22/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 871
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1288 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φέγενορντ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 3/12/2020

Προϊστορία

3/12/2020 ΦέγενορντΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 2
22/10/2020 Ντιναμό ΖάγκρεμπΦέγενορντ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,716 36.7%
X
€ 21,674 19.5%
2
€ 48,618 43.8%
Over
€ 31,109 52.5%
Under
€ 28,129 47.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

233 ψήφοι:

Παιχνίδι δίχως φαβορί

Παιχνίδι δίχως φαβορί

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπι φιλοξενεί την Φέγενορντ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ενδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύσκολη νίκη στο «σπίτι» τους επί της Γκόριτσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην ισοπαλία εντός έδρας με τη συμπολίτισσα Σπάρτα Ρότερνταμ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το προηγούμενο Σάββατο έπαιξε εντός έδρας ντέρμπι κορυφής με την Γκόριτσα. Είδε τους αντιπάλους της να τη δυσκολεύουν αρκετά, όμως μπόρεσε να πετύχει το στόχο της και να πάρει τη νίκη με 3-2, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκαβράνοβιτς. Ο Ελβετός στράικερ ήταν εκείνος ο οποίος την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 32’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα «χτύπησε» ξανά για το 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η πρωταθλήτρια Κροατίας θα είχε εύκολο έργο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και στο πρώτο πεντάλεπτο βρήκαν δύο τέρματα για να ισοφαρίσουν. Πλέον είχε μπει σε μπελάδες κι έψαχνε τη λύση. Αυτή δόθηκε ξανά από τον Γκαβράνοβιτς ο οποίος στο 66’ έδωσε τη «χαριστική βολή» στην Γκόριτσα, κάνοντας χατ-τρικ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Με αυτόν τον τρόπο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνέχισε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα Κροατίας. Έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς και βρίσκεται μόνη της στην πρώτη θέση, απέχοντας τρεις πόντους από την Γκόριτσα κι έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Όσον αφορά την ευρωπαϊκή της πορεία, ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κι απέκλεισε εκτός έδρας την Κλουζ στα πέναλτι, μετά από ισοπαλία 2-2. Στη συνέχεια όμως ηττήθηκε από τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία. Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κοντραρίστηκε με την Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία. Νίκησε 3-1 κι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Κροατίας Ζόραν Μάμιτς τόνισε: «Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και ανυπομονούμε γι’ αυτό. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και θα δώσουμε χαρά και κουράγιο στους οπαδούς μας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύουμε στην ποιότητά μας και ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Στόχος μας είναι μόνο να κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι απέκτησε με μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος παίζει στη μεσαία γραμμή. Ως γνωστόν όμως είναι τραυματίας και θα επιστρέψει στη δράση το 2021. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.



ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Ήταν το μεγάλο φαβορί στο ντέρμπι του Ρότερνταμ με αντίπαλο τη Σπάρτα στο «Ντε Κάιπ» την περασμένη Κυριακή, όμως δεν κατόρθωσε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Στο πρώτο μέρος ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο χορτάρι κι έδειχνε ότι θα έχει εύκολο έργο. Από το ξεκίνημα του αγώνα «κατασκήνωσε» στην περιοχή των αντιπάλων της και η μία χαμένη ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, με τους επιθετικούς της να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τελικά το «Γόρδιο δεσμό» έλυσε ο αριστερός μπακ Χαπς με διαγώνιο συρτό σουτ στο 44’. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51’, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Τι εκτέλεσε ψύχραιμα ένα λεπτό μετά κι έφερε το ματς στα ίσα. Υπήρχε πολύς χρόνος, όμως δεν πατούσε πλέον καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε να ηττηθεί, όμως την έσωσε ο γκολκίπερ Μπάιλοου με μεγάλη επέμβαση, κρατώντας το 1-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ισοπαλία για τη Φέγενορντ η οποία παραμένει αήττητη, καθώς έχει πανηγυρίσει και τρεις νίκες στα πέντε πρώτα παιχνίδια της για την Ερεντιβίζιε. Η συγκομιδή των έντεκα βαθμών τη φέρνει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Τβέντε, ενώ απέχει δύο πόντους από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση, με δώδεκα γκολ στο ενεργητικό της.

«Έχουμε αρκετές επιλογές για να αντικαταστήσουμε τον Φερ ο οποίος αποτελεί μεγάλη απώλεια για εμάς. Οι φιλοδοξίες μας είναι ίδιες με εκείνες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι εμείς θέλουμε να παίζουμε με τους καλύτερους. Θα βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις περισσότερο αλλά θα προσέξουμα και τον αντίπαλο, αφού είναι μία πολύ καλή ομάδα» ήταν τα λόγια του κόουτς του κλαμπ, Ντικ Άντβοκαατ.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η επιστροφή του Βραζιλιάνου στόπερ Μποτεγκίν (1/0). Φρέσκος «πονοκέφαλος» αυτός του έμπειρου μέσου Λιρόι Φερ (5/0) ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο ντέρμπι με τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Γνωστό το ένα πρόβλημα στην άμυνα και δύο στην επίθεση. Δεν είναι διαθέσιμος ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Φαν Μπέικ (0/0), ο εξτρέμ Σινιστέρα (0/0) που χτύπησε τον περασμένο Φεβρουάριο και ο στράικερ Μπόζενικ (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα ήθελε να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όμως για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της πάντοτε υπολογίσιμης Φέγενορντ. Η τελευταία δεν μπόρεσε την περασμένη Κυριακή να επικρατήσει στο ντέρμπι του Ρότερνταμ με τη συμπολίτισσα και σαφώς πιο αδύναμη Σπάρτα Ρότερνταμ και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Αναμένεται «ανοιχτό» παιχνίδι. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και θα προτιμήσουμε το Over, καθώς προσφέρεται σε καλύτερες τιμές από το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 αγώνες της ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φέγενορντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.53 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φέγενορντ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.82 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 11ος όμιλος
  1 Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6 14 4 2 0 9:1
  3 Φέγενορντ 6 5 1 2 3 4:8
Εμφάνιση όλων
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Ριέκα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
27/4/2024
Βαραζντίν
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
21/4/2024
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
17/4/2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Βαραζντίν
2 - 1
13/4/2024
ΗΝΚ Γκόριτσα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 2
7/4/2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ίστρα
4 - 1
3/4/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
30/3/2024
Χάιντουκ Σπλιτ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 1
17/3/2024
Ρούντες
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
0 - 3
14/3/2024
ΠΑΟΚ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
5 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες