Τέλος στο αρνητικό σερί
ΤΕΛΣΤΑΡ
Η ισοφάριση που δέχθηκε στο 3ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ουτρέχτη, κι ενώ είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-1 δύο λεπτά αργότερα, είχε ως συνέπεια να βρεθεί στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Βέβαια εξ αρχής αποτελεί φαβορί για υποβιβασμό, έχοντας επιστρέψει στην Eredivisie πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του 70'. Το σίγουρο είναι ότι ως γηπεδούχος ιδιαίτερα παλεύει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια και θα το κάνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ευχαριστώντας τους οπαδούς της που πραγματοποιούν συνεχώς sold out. Σήμερα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το αρνητικό μομέντουμ της αντιπάλου παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Στο Φέλσεν Ζάουντ μετρά 6 σερί G/G και σε 5 από αυτά τα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε επίσης το Over 3.5
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αναπληρωματικός εξτρέμ Χαμνταουί (4/0).
ΦΕΓΕΝΟΟΡΝΤ
Ήρθε η ώρα για τον Φαν Πέρσι να αλλάξει κάτι. Σίγουρα το σταθερά γεμάτο απουσιολόγιο αποτελεί τροχοπέδη στα πλάνα του αλλά και στους στόχους της ομάδας του, ωστόσο δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η εντός έδρας ήττα από τη Σέλτικ με 3-1 την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ ήταν η τέταρτη σερί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Συνέπεια αυτών των αρνητικών αποτελεσμάτων είναι να δημιουργηθεί διαφορά έξι βαθμών με την PSV και ταυτόχρονα να μειωθούν σημαντικά οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Προτεραιότητα βέβαια αποτελεί η συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και η 2η θέση, την οποία εξακολουθεί να κατέχει, οδηγεί απευθείας στη League Phase. Σε οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια του συλλόγου από το Ρότερνταμ επιβεβαιώθηκε το Over 2.5.
Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες ο βασικός δεξιός μπακ Ριντ (11/0), ο αναπληρωματικός επιθετικός Λάριν (5/0), ο βασικός αριστερός μπακ Μπος (9/2), ο αναπληρωματικός εξτρέμ Σλόρι (5/0), ο χρήσιμος στόπερ Γενγκ (1/0), ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μπέιλεν (χωρίς συμμετοχή), ο έμπειρος στόπερ Τράουνερ (χωρίς συμμετοχή), ο ενίοτε βασικός αμυντικός μέσος Χουάνγκ (5/0) και ο συνήθως βασικός μέσος Μοντέρ (χωρίς συμμετοχή).
Εκτίμηση
Κάπου εδώ το αρνητικό σερί της Φέγενοορντ πρέπει να λάβει τέλος. Οκ, αξιόμαχη η Τέλσταρ και αν υποτιμηθεί θα κάνει τη ζημιά, ωστόσο η ομάδα του Φαν Πέρσι δεν μπορεί να παίξει με υπεροψία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η απόδοση στο διπλό δεν είναι βέβαια κάτι σπουδαίο αλλά ανεβαίνει αν συνδυαστεί με το Over 1.5.