1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φέγενορντ - Μαρσέιγ

28/4/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1201
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 729 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαρσέιγ - Φέγενορντ στις 5/5/2022

Προϊστορία

5/5/2022 ΜαρσέιγΦέγενορντ 0 - 0
28/4/2022 ΦέγενορντΜαρσέιγ 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 617,789 74.2%
X
€ 149,105 17.9%
2
€ 66,093 7.9%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

265 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

7

6

Σουτ εκτός εστίας

4

44%

Κατοχή μπάλας

56%

7

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

4

Αλλαγές

4

19

Φάουλ

5

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: de Kuip
  • Χωρητικότητα: 51177
  • Θεατές: 24500
Θα «μιλήσουν» οι επιθέσεις

Θα «μιλήσουν» οι επιθέσεις

Η Φέγενορντ συγκρούεται με τη Μαρσέιγ για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση επί της Σλάβια Πράγας, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της φάσης των «4» του Κόνφερενς Λιγκ. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 5/5 στην έδρα της Μαρσέιγ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στον τελικό με τη νικήτρια του ζευγαριού της Λέστερ με τη Ρόμα.

* Μέχρι τώρα δεν υπήρχε VAR στους αγώνες της διοργάνωσης, όμως αυτό αλλάζει και θα υπάρχει στους ημιτελικούς και στον τελικό.

* Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1999/00 και η Φέγενορντ νίκησε 3-0 στο «Ντε Κάιπ», ενώ στο «Βελοντρόμ» οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Πρωταγωνίστησε σ’ ένα επικό ζευγάρι στα προημιτελικά, καθώς πρόσφερε σκορ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες της με τη Σλάβια Πράγας. Στο πρώτο παιχνίδι στο «Ντε Κάιπ» κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως τελικά παραχώρησε ισοπαλία 3-3 και τα πάντα έμειναν «ανοιχτά» για τον επαναληπτικό της Τσεχίας. Έκει εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των αμυντικών των αντιπάλων και πήρε τη νίκη-πρόκριση με το εμφατικό 3-1. Αιφνιδίασε κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Ντέσερς, όμως είδε τους γηπεδούχους να απαντούν στο 14’ με τον Τραορέ. Το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο 59’ ο Ντέσερς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα την έβαλε εκ νέου σε θέση «οδηγού». Τα πάντα κρίθηκαν στο 78’ με τον Σινιστέρα να της δίνει διαφορά δύο γκολ και να «γράφει» το τελικό 1-3, μια και η Σλάβια Πράγας δεν είχε κουράγιο να αντεπιτεθεί.

Η Φέγενορντ έχει πραγματοποιήσει μία απίστευτη πορεία στο νεοσύστατο Κόνφερενς Λιγκ, αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο τον προηγούμενο Ιούλιο, όταν «ίδρωσε» για να αποκλείσει την Ντρίτα από το Κόσοβο. Ο στόχος της πια είναι να φτάσει σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια, καθώς είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA της σεζόν 2001/02, νικώντας στον τελικό την Ντόρτμουντ. Το «καμάρι του Νότου» παίζει πάντοτε επιθετικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα 14 από τα 16 φετινά ευρωπαϊκά της ματς ήταν Over. Στο τελευταίο της παιχνίδι για την Ερεντιβίζιε νίκησε 2-1 εντός έδρας την Ουτρέχτη και παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ελπίδες για να φτάσει ψηλότερα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Άρνε Σλοτ τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι αυτό μπορούν όλοι να το καταλάβουν. Ελπίζω ότι οι παίκτες μου θα πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση. Έχουμε προετοιμάσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια που υπάρχει για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν υπάρχει πάντως λόγος να ψάχνουμε για επιπλέον κίνητρο όταν βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Η Μαρσέιγ αποτελεί μία εξαιρετική αντίπαλο μ’ έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο Χόρχε Σαμπάολι. Αν θα παίξουμε το παιχνίδι μας θα εξαρτηθεί κι από αυτούς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Αμερικανός μέσος Μπάσετ (4/0). Σίγουρα εκτός ο βασικός πορτιέρο Μπέιλοου (22/0) όπως και ο μέσος κι αρχηγός Τούρνστρα (28/3). Προφυλάχθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ο μεσοεπιθετικός Τιλ (29/15) και ο εξτρέμ Γιαχανμπάκς (25/4), με τον πρώτο να μπαίνει εκτός απροόπτου και στην ενδεκάδα.



ΜΑΡΣΕΪΓ

Απέναντι στον ΠΑΟΚ έπρεπε να αποδείξει την ανωτερότητά της και το έκανε, παρά το γεγονός ότι δεν ενθουσίασε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της. Νίκησε στο «Βελοντρόμ» 2-1 χάρη σε γκολ του Γκέρσον και του Παγέτ, με τον Ελ Καντουρί να μειώνει για την ελληνική ομάδα και να κρατάει «ανοιχτούς» τους λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας. Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε σοβαρή κι έκανε αυτό που έπρεπε για να προκριθεί, φεύγοντας με το «διπλό» (0-1). Φρόντισε κατά κύριο λόγο να «παγώσει» το ρυθμό και να αναζητήσει κάποιο γκολ που θα την καθιστούσε πια απόλυτο φαβορί. Χρειάστηκαν πολλές επεμβάσεις από τον γκολκίπερ Μανταντά και στο 34’ εκμεταλλεύτηκε γκάφα του Κρέσπο, παίρνοντας το προβάδισμα με τον Παγέτ να πλασάρει σωστά τον Πασχαλάκη μετά από γύρισμα του Γκεντουζί. Στην επανάληψη συνέχισε τη διαχείριση. Χρειάστηκαν κάποιες νέες αποκρούσεις του Μανταντά και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Μαρσέιγ πέρασε στην τετράδα και φυσικά επιθυμεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό που θα διεξαχθεί στα Τίραννα. Αν τα καταφέρει, θα έχει φτάσει για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια σε ευρωπαϊκό τελικό, μια και το 2018 είχε χάσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης σ’ εκείνον του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «Φωκαείς» ξεκίνησαν τη φετινή τους πορεία από το Γιουρόπα Λιγκ και μεταπήδησαν στο Κόνφερενς Λιγκ. Παραμένουν αήττητοι σε έξι αγώνες που έχουν δώσει στη νεοσύστατη διοργάνωση. Οι πέντε από αυτούς μάλιστα ολοκληρώθηκαν Over. Στη Λιγκ 1 δεν αστειεύονται και νίκησαν την περασμένη Κυριακή εκτός έδρας τη Ρεμς με 1-0, παραμένοντας το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η ιδέα μας για τον αγώνα είναι να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο σχηματισμό με τους αγώνες απέναντι στον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά. Έχουμε κερδίσει δέκα από τους έντεκα αγώνες μας σε όλες τις διοργανώσεις κι αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Δείξαμε την απαραίτητη συνέπεια και πρέπει να τη διατηρήσουμε. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια. Όταν κυνηγάς όμως κάτι σημαντικό είναι πάντοτε σημαντικό κίνητρο για τους παίκτες και θέλουν να τα δώσουν όλα για την πρόκριση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι ο οποίος επιστρέφει στην άκρη του πάγκου, μια και εξέτισε την τιμωρία του στον αγώνα της Τούμπας.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας ο μεσοαμυντικός Καμαρά (17/1), ο μεσοεπιθετικός Γκέρσον (28/5) και ο επιθετικός Ντιένγκ (20/6). Μόνιμα στα «πιτς» ο αμυντικός Μπαλέρντι (17/0) και ο εξτρέμ Ντε Λα Φουέντε (16/0). Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Αλφάρο (6/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Ενρίκε (18/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Ντε Κάιπ» ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται μπροστά σε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για επιστροφή σε τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Φέγενορντ είναι φανερό ότι πορεύεται με «όπλο» την ισχυρή κι αποτελεσματική επιθετική της γραμμή. Παρόμοιο το στιλ παιχνιδιού και της Μαρσέιγ η οποία έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν προσπαθεί να νικήσει μέσα από την άμυνά της αλλά αναζητά γκολ. Μοιάζει υπερβολικά ριψοκίνδυνο να μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στο Over το οποίο προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Φέγενορντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Φέγενορντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φέγενορντ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.94 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
5/5/2022
Μαρσέιγ
Φέγενορντ
0 - 0
28/4/2022
Φέγενορντ
Μαρσέιγ
3 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +14.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες