1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Φέγενορντ

Προϊστορία

5/5/2022 ΜαρσέιγΦέγενορντ 0 - 0
28/4/2022 ΦέγενορντΜαρσέιγ 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 537,091 58.1%
X
€ 163,280 17.7%
2
€ 224,454 24.3%
Over
€ 43,501 47.5%
Under
€ 48,152 52.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

263 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

1

59%

Κατοχή μπάλας

41%

2

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

4

Αλλαγές

3

11

Φάουλ

25

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
  • Θεατές: 49315
Αμφότερες δεν ξέρουν να αμυνθούν αποτελεσματικά

Αμφότερες δεν ξέρουν να αμυνθούν αποτελεσματικά

Η Μαρσέιγ συγκρούεται με τη Φέγενορντ στο «Βελοντρόμ» σε αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι κρατούν στα χέρια τους οριακό πλεονέκτημα μετά τη δύσκολη νίκη τους στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Επαναληπτικό παιχνίδι για τη φάση των «4» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στον τελικό των Τιράνων στις 25/5 με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Λέστερ με τη Ρόμα.

Α’ Αγώνας: Φέγενορντ - Μαρσέιγ 3-2

ΜΑΡΣΕΪΓ

Πρωταγωνίστησε σε μεγάλη ματσάρα πριν από μία εβδομάδα στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ κόντρα στη Φέγενορντ. Ηττήθηκε 3-2 με τις δύο άμυνες να έχουν ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι και τις δύο ομάδες να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα. Αν κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, τα κενά στα μετόπισθεν ήταν τεράστια και οι Ολλανδοί τα εκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας στο 18’ με τον Ντέσερς και στο 20’ με τον Σινιστέρα. Αντέδρασε και μείωσε με φοβερό σουτ του Ντιένγκ στο 28’. Στο 40’ ο Γκέρσον με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Πριν καν συμπληρωθούν δέκα δευτερόλεπτα στην επανάληψη, ο Τσαλέτα-Τσαρ έκανε λανθασμένο γύρισμα προς τον γκολκίπερ Μανταντά και ο Ντέσερς δεν δυσκολεύτηκε να κλέψει και να σκοράρει για το 3-2. Για ένα τέταρτο έμοιαζε να τα έχει χαμένα αλλά στη συνέχεια βρήκε ξανά τα πατήματά της. Κυριάρχησε πλήρως στο τελευταίο ημίωρο αλλά δεν βρήκε νέα ισοφάριση και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Η Μαρσέιγ τώρα για να προκριθεί καλείται να κερδίσει τουλάχιστον μ’ ένα γκολ διαφορά στο ενενηντάλεπτο για να στείλει το ματς στην παράταση, ωστόσο αν νικήσει με δύο ή περισσότερα, θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί στα Τίραννα. Οι «Φωκαείς» υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Τα έξι από τα επτά ματς τους στο Κόνφερενς Λιγκ ήταν Over. Για το γαλλικό πρωτάθλημα έπαιξαν στο «Βελοντρόμ» το ντέρμπι με τη Λυών και διασύρθηκαν 3-0, με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της λόγω των συνεχόμενων αγώνων του τελευταίου ένα μήνα. Παρ’ όλα αυτά παραμένουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν κι αποτελούν το φαβορί για την απευθείας θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του συλλόγου Χόρχε Σαμπάολι επισήμανε: «Πάντα έως τώρα παίζαμε εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι και τώρα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε το δεύτερο αγώνα στην έδρα μας και να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Αν χάσουμε την ψυχραιμία μας και θυμώσουμε, θα κινδυνεύσουμε να βρεθούμε σε δύσκολες καταστάσεις για εμάς. Δίνω μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο παιχνίδι διότι η πρόκληση είναι μεγάλη και θέλω πάρα πολύ να βρεθώ σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό με τη Μαρσέιγ. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό (σ.σ.) μας. Δεν νομίζω ότι έχει αποδυναμώσει τους τερματοφύλακες το ροτέισον που κάνουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά απόντες ο αμυντικός Μπαλέρντι (17/0) και ο εξτρέμ Ντε Λα Φουέντε (16/0). Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Αλφάρο (6/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Ενρίκε (18/0).



ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Με βάση την εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα θα μπορούσε να πάει στη Μασσαλία για τη ρεβάνς με μία πιο ευρεία νίκη από το τελικό 3-2. Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 18’ με τον Ντέσερς έπειτα από τακουνάκι του Σινιστέρα. Δύο λεπτά αργότερα ο δημιουργός έγινε σκόρερ για το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Οι εξέδρες «πάγωσαν» λίγο στο 28’, μετά το ωραίο σουτ του Ντιένγκ που κατέληξε στα δίχτυα του Μαρσιάνο και με το οποίο έγινε το 2-1. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα του Γκέρσον μέσα από την περιοχή και το 2-2 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Με τη σέντρα της επανάληψης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ντέσερς να εκμεταλλεύεται τραγικά γκάφα του Τσαλέτα-Τσαρ και να περνάει τον Μανταντά πετυχαίνοντας το 3-2. Από το 60’ και μετά έπεσε η απόδοσή της αλλά άντεξε και πήρε τη νίκη και στο φινάλε έχασε ευκαιρία και για τέταρτο τέρμα.

Αυτό το αποτέλεσμα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Φέγενορντ ενόψει του επαναληπτικού στο «Βελοντρόμ» στο οποίο θα παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς για να επιστρέψει μετά από 19 χρόνια σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα πρέπει να κερδίσει ή να αναδειχθεί ισόπαλη με τους «Φωκαείς». Τα δέκα πιο πρόσφατα ματς του «καμαριού του Νότου» στο Κόνφερενς Λιγκ ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα και Over. Στο τελευταίο της παιχνίδι για την Ερεντιβίζιε πέρασε με εύκολη νίκη 3-1 από την έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ και παραμένει στην τρίτη θέση πίσω από τον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν, εκεί που αναμένεται να τερματίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

«Δεν έχουμε αγωνία και μας αρέσουν τα κρίσιμα παιχνίδια. Είναι πιθανό να πάρουμε την πρόκριση κι αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν σκεφτόμουν όταν ξεκινούσε η σεζόν στην Πρίστινα το προηγούμενο καλοκαίρι ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Πρέπει να είμαστε χαλαροί, δεν θα βοηθήσει καθόλου αν η στάση μας είναι διαφορετική. Δεν περίμενε κανείς λογικός άνθρωπος ότι θα βρισκόμασταν στα ημιτελικά. Τώρα όμως που είμαστε στα ημιτελικά, είναι απόλυτα ρεαλιστικό να προκριθούμε. Η κούραση είναι περισσότερο πνευματικό θέμα και δεν πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο σε αυτόν τον αγώνα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Άρνε Σλοτ.

Αγωνιστικά Νέα: Συνηθίζει να παίζει χωρίς τον βασικό γκολκίπερ Μπέιλοου (22/0) και τον μέσο κι αρχηγό Τούνστρα (28/3), με τον τελευταίο να είναι στην αποστολή αλλά τον προπονητή να ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν έχει φτάσει η ώρα του. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Αμερικανός μέσος Μπάσετ (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Βελοντρόμ», καθώς διακυβεύεται η πρόκριση στον τελικό του πρώτου Κόνφερενς Λιγκ της ιστορίας. Η Μαρσέιγ «πλήρωσε» στο πρώτο ματς τα παιδαριώδη λάθη των αμυντικών της, όμως η Φέγενορντ διαθέτει μπόλικη ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Όσο κι αν το προσπαθήσουν, μοιάζει πολύ δύσκολο αυτές οι δύο ομάδες να προστατέψουν αποτελεσματικά τις εστίες τους. Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε με σημείο νικητή. Υπερβολικά χαμηλά το Over αλλά και το αμφίσκορο. Θα προτιμήσουμε το ποντάρισμα στα 4-6 γκολ, από τη στιγμή που στο πρώτο ματς μπήκαν πέντε τέρματα και θα μπορούσαν χωρίς υπερβολικά να είχαν σημειωθεί άλλα τόσα.

FACTS

  • Η ομάδα Φέγενορντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες της ομάδας Φέγενορντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φέγενορντ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
5/5/2022
Μαρσέιγ
Φέγενορντ
0 - 0
28/4/2022
Φέγενορντ
Μαρσέιγ
3 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: Over
  • » Ο sokos1991, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες