Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φαρένσε - Μπράγκα

5/4/2021 20:45
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1133 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Φαρένσε στις 18/2/2024

Προϊστορία

18/2/2024 ΜπράγκαΦαρένσε 2 - 1
16/9/2023 ΦαρένσεΜπράγκα 3 - 1
16/7/2021 ΦαρένσεΜπράγκα 0 - 0
5/4/2021 ΦαρένσεΜπράγκα 1 - 2
29/11/2020 ΜπράγκαΦαρένσε 1 - 0
22/11/2015 ΦαρένσεΜπράγκα 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 13,977 12.0%
X
€ 10,119 8.7%
2
€ 92,164 79.3%
Over
€ 2,461 25.5%
Under
€ 7,208 74.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 20:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Sao Luis
  • Χωρητικότητα: 15000
Επιστρέφουν στις νίκες οι «αρσεναλίστας»

Επιστρέφουν στις νίκες οι «αρσεναλίστας»

Η Φαρένσε υποδέχεται την Μπράγκα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Μποαβίστα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπενφίκα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΑΡΕΝΣΕ

Πριν από δύο εβδομάδες αναγκάστηκε να ταξιδέψει στο Πόρτο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Μποαβίστα σ’ έναν αγώνα που είχε τον χαρακτήρα τελικού για τη «μάχη» της σωτηρίας. Παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο κι έφυγε από το «Μπέσα» μ’ ένα τεράστιο «διπλό» (0-1). Μπήκε φουριόζα από τα πρώτα λεπτά και κέρδισε με το «καλησπέρα» πέναλτι. Ο Γκολντ όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ Λέο Ζαρντίμ στο 3’. Συνέχισε να κυριαρχεί κι έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δικαιώθηκε για την επιμονή της στο 25’, με τον Λίκα να μην αστοχεί μέσα από την περιοχή. Έπαιξε πιο προσεκτικά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δίχως να κινδυνεύσει. Στην επανάληψη χρειάστηκε μία επέμβαση του πολύπειρου πορτιέρο Μπέτο στο 58’ για να μην ισοφαριστεί από τον Έλις, ενώ τρία λεπτά αργότερα είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι μέχρι το φινάλε και πήρε το «τρίποντο» χωρίς να ανησυχήσει.

Η Φαρένσε έβαλε τέλος στο σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε αποσπάσει τρεις ισοπαλίες και είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο σε δύο περιπτώσεις. Έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και στην 16η θέση, ωστόσο ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν σκληρά μέχρι το φινάλε για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι νεοφώτιστοι αρέσκονται σε «σφιχτό» στιλ παιχνιδιού και δεν είναι τυχαίο ότι και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζόρζε Κόστα τόνισε: «Το παιχνίδι που κάναμε στην έδρα της Μποαβίστα και η νίκη που πήραμε θα πρέπει να μας οδηγήσει στη σεζόν μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να το θυμόμαστε σε μία εβδομάδα, σ’ ένα μήνα, σ’ ένα χρόνο και σε δέκα χρόνια. Έχουμε ποιότητα και οργάνωση ως ομάδα. Δεν μας λείπει τίποτα. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι μπορούν να αντέξουν στην πίεση και θα πρέπει να το αποδείξουν ξανά στη συνέχεια. Είμαι απόλυτα ήρεμος και αισιόδοξος για το μέλλον μας. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι θα πετύχουν. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος αλλά θα πολεμήσουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι αν έχουμε πάντα την καλύτερη απόδοση θα χαιρόμαστε συχνά».

Αγωνιστικά Νέα: Ως γνωστόν χάνει τη σεζόν ο γκολκίπερ Ράφαελ Ντεφέντι (19/0). Καινούριος ο «πονοκέφαλος» του εξτρέμ Λίκα (15/2), όμως τουλάχιστον επιστρέφει ο επίσης πλάγιος μεσοεπιθετικός Κέτα (13/0).



ΜΠΡΑΓΚΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης αγωνιστικής την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Μπενφίκα σε μία πρόβα ενόψει του τελικού Κυπέλλου στον οποίο οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στα τέλη Μαΐου. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε δίκαια (0-2). Κινδύνευσε στο 3’ να μείνει πίσω στο σκορ όμως ο Ματέους απέκρουσε στο τετ α τετ με τον Γκριμάλδο. Στο 37’ ήταν ξανά ο γκολκίπερ της εκείνος που δεν επέτρεψε στον Σεφέροβιτς να σκοράρει με κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο μέσος Φρανσέρτζιο είδε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Οταμέντι γύρισε λανθασμένα στον τερματοφύλακα Λέιτε, όμως ο Πιαζόν πλάσαρε πάνω του και δεν άνοιξε το σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση μάλιστα δέχτηκε γκολ από τον Ράφα Σίλβα. Πλέον το έργο της στην επανάληψη είχε γίνει πολύ δύσκολο. Τα πάντα τελείωσαν στο 56’ με τον Σεφέροβιτς να πλασάρει εύστοχα για το 0-2. Στάθηκε αξιοπρεπώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα αλλά δεν μπορούσε να επιστρέψει και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο μπήκε τέλος στο αήττητο σερί δέκα αγώνων το οποίο «έτρεχε» η Μπράγκα. Ο βασικός της στόχος παραμένει η πρώτη τριάδα ούτως ώστε να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Η συγκομιδή των 50 βαθμών φέρνει τους «αρσεναλίστας» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πίσω από την 3η Μπενφίκα την οποία και κυνηγούν. Αποτελεί το σύνολο με τις λιγότερες ισοπαλίες στην Πριμέιρα Λίγκα, μόλις δύο. Αρέσκεται να παίζει επιθετικά και τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

«Βρισκόμαστε σε περίοδο πανδημίας κι έπρεπε να πουλήσουμε τον Παουλίνιο στη Σπόρτινγκ. Ήταν μία φανταστική συμφωνία για την ομάδα. Επίσης ο Κάρμο ετοιμαζόταν να πάει στη Λίβερπουλ αλλά τραυματίστηκε. Ο Αμπέλ Ρουίθ κέρδισε την εμπιστοσύνη όταν βρήκε χώρο να παίξει κι αυτό είναι σημαντικό. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τους στόχους μας αλλά πιστεύω ότι μόνο με εκατόμβη δεν θα πάρει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αυτόν τον τίτλο. Δεν έχουν χάσει ακόμα κι αυτό τα λέει όλα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα λείψει ο κεντρικός μέσος κι εκ των αρχηγών Φρανσέρτζιο (21/5). Παραμένουν τα γνωστά προβλήματα του αμυντικού Κάρμο (12/0), του πλάγιου μπακ Μόουρα (5/2), του μεσοεπιθετικού Μεδέιρος (15/5) και του στράικερ Ρούι Φόντε (0/0) ο οποίος πάντως επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες. Σημαντικές οι επιστροφές του σέντερ μπακ Ραούλ Σίλβα (10/1) του αριστερού οπισθοφύλακα Σικέιρα (17/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πριν τη διακοπή οι δύο ομάδες βίωσαν εντελώς διαφορετικά συναισθήματα. Η Φαρένσε πανηγύρισε τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της Μποαβίστα, ενώ η Μπράγκα έχασε στην έδρα της από την Μπενφίκα κι έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι νεοφώτιστοι θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν κόντρα στους «αρσεναλίστας» και να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την παραμονή τους. Ποιοτικά όμως η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ υπερτερεί. Θα την εμπιστευτούμε καθώς έχει δείξει ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Θα επιλέξουμε το «διπλό» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Φαρένσε, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Under
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Μπράγκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: Ημ.2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
PRIMEIRA LIGA
  4 Μπράγκα 34 64 19 7 8 53:33
  17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο lefvoul, με το υψηλότερο yield +2.92% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες