1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Φαρένσε

29/11/2020 22:00
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1260 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράγκα - Φαρένσε στις 18/2/2024

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 3' Carmo David

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 47' Oudrhiri Idrissi Amine
  2. 57' Fransergio
  3. 79' Novais Joao
  4. 80' Falcao Claudio
  5. 87' Ali Mohamed Almoatasembellah
  6. 90' Gauld Ryan

      Προϊστορία

      18/2/2024 ΜπράγκαΦαρένσε 2 - 1
      16/9/2023 ΦαρένσεΜπράγκα 3 - 1
      16/7/2021 ΦαρένσεΜπράγκα 0 - 0
      5/4/2021 ΦαρένσεΜπράγκα 1 - 2
      29/11/2020 ΜπράγκαΦαρένσε 1 - 0
      22/11/2015 ΦαρένσεΜπράγκα 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 234,041 92.0%
      X
      € 13,905 5.5%
      2
      € 6,408 2.5%
      Over
      € 11,238 51.2%
      Under
      € 10,718 48.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      86 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Municipal Braga
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 30286
      Εύκολο έργο για τους «αρσεναλίστας» πριν την ΑΕΚ

      Εύκολο έργο για τους «αρσεναλίστας» πριν την ΑΕΚ

      Η Μπράγκα υποδέχεται τη Φαρένσε για την 8η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση στο Κύπελλο με αντίπαλο την Τροφένσε αλλά κι από εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Λέστερ για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δώσει επίσημο παιχνίδι εδώ και τρεις εβδομάδες.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΠΡΑΓΚΑ

      Αφού έκανε το καθήκον της στο Κύπελλο νικώντας πολύ δύσκολα εκτός έδρας την Τροφένσε και παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση, την περασμένη Πέμπτη έπαιξε εντός έδρας με τη Λέστερ για το Γιουρόπα Λιγκ, ψάχνοντας εκδίκηση για το διασυρμό από τις «αλεπούδες» επί αγγλικού εδάφους με 4-0. Φλέρταρε με τη νίκη αλλά παραχώρησε ισοπαλία 3-3 μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι. Άνοιξε το σκορ στο 4’ με τον Αλ Μουσράτι, όμως είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 9’ με τον Μπαρνς. Στο 24’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Παουλίνιο. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους χωρίς να πετύχει άλλο γκολ. Στην επανάληψη έμοιαζε να ελέγχει τον αγώνα αλλά στο 79’ είδε τη Λέστερ να ισοφαρίζει με τον Τόμας. Δεν τα παράτησε και στο 90’ προηγήθηκε για τρίτη φορά με τον Φρανσέρζιο. Ούτε αυτήν την φορά όμως ήταν αρκετό, αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βάρντι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

      Η Μπράγκα ξεκίνησε πολύ άσχημα το πορτογαλικό πρωτάθλημα γνωρίζοντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά η συνέχεια ήταν εξαιρετική. «Τρέχει» νικηφόρο σερί πέντε αγώνων κι έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς, όσους και η Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα τους «αετούς» τους είχε κερδίσει μέσα στο «Ντα Λουζ» στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της πάντως ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      Ο τεχνικός του συλλόγου Κάρλος Καρβαλιάλ επισήμανε: «Ο αγώνας με τη Λέστερ ήταν μία διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Είμαστε περήφανοι που κοιτάξαμε στα μάτια μία αντίπαλο τόσο δυνατή και θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Το έχουμε ξεχάσει όμως ήδη και σκεφτόμαστε τη Φαρένσε. Θέλουμε να πετύχουμε κι άλλη νίκη, να πάρουμε τους βαθμούς και στη συνέχεια να κοιτάξουμε παρακάτω. Το πρόγραμμα απαιτεί να κοιτάς κάθε αγώνα ξεχωριστά».

      Αγωνιστικά Νέα:Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο κεντρικός αμυντικός Κάρμο (5/0) και ο μέσος κι αρχηγός Φρανσέρζιο (5/1). Απόντες ο μπακ Μόουρα (5/2) που δεν θα παίξει ξανά φέτος λόγω τραυματισμού, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Γκαϊτάν (1/0) που είναι τραυματίας. Γνωστό το πρόβλημα του στράικερ Ρούι Φόντε (0/0) ο οποίος θα επιστρέψει το 2021.



      ΦΑΡΕΝΣΕ

      Έχει συμπληρώσει τρεις γεμάτες εβδομάδες χωρίς καμία επίσημη υποχρέωση κι αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική της κατάσταση. Το παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας με αντίπαλο την Εστρέλα Αμαδόρα της τρίτης κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου και δεν έπαιξε αμέσως μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Στις 8 Νοεμβρίου είχε αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μποαβίστα και είχε θριαμβεύσει με 3-1. Προηγήθηκε με τον Γκολντ στο 23’, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απαντήσει με τον Γκόμες, είκοσι λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη πίεσε από νωρίς ψάχνοντας το «τρίποντο» και δικαιώθηκε για την επιμονή της. Ο Στογίλκοβιτς στο 50’ την έβαλε ξανά σε θέση «οδηγού», ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάντσα «σφράγισε» την επικράτησή της. Δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

      Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Φαρένσε και μετά από αυτό το αποτέλεσμα βελτιώθηκε η αυτοπεποίθηση στο εσωτερικό της ομάδας που είναι δεδομένο ότι θα παλέψει για την παραμονή και ήταν «κολλημένη» στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η συγκομιδή των 5 βαθμών τη φέρνει στην στην 16η θέση και θα συνεχίσει να προσπαθεί για να κατορθώσει να βγει για πρώτη φορά από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα.

      «Έχουμε μείνει χωρίς αγώνα για ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα είκοσι ημερών. Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά τι εικόνα θα παρουσιάσουμε αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να δυσκολέψουμε την Μπράγκα που είναι μία ισχυρή αντίπαλος. Πιστεύω κι έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουμε συνήθως καλύτερα» σχολίασε ο κόουτς των νεοφώτιστων, Σέρτζιο Βιέιρα.

      Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο τιμωρημένος επιτελικός χαφ Πέδρο Ενρίκε (4/0). Εκτός και ο μπακ Νούνιες (6/0), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του σέντερ μπακ Μάρτινς (4/1). Δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ κι έμπειρος εξτρέμ, Τζάλμα Κάμπος (0/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μπράγκα ξεκίνησε νωθρά το πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα κι έχει φτάσει στις πρώτες θέσεις, με αποκορύφωμα τη νίκη της στην έδρα της Μπενφίκα. Η «μάχη» με τη Λέστερ πριν από τρεις ημέρες την κούρασε αρκετά, όμως τώρα θα πρέπει συνεχίσει την καλή πορεία της ξεπερνώντας το «εμπόδιο» της Φαρένσε που είναι πιο αδύναμη. Οι «αρσεναλίστας» πριν το ταξίδι τους στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες. Γι’ αυτόν το λόγο θα επιλέξουμε τον άσο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μπράγκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Φαρένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα Μπράγκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
        Σημείο: Ημ.1

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      PRIMEIRA LIGA
        4 Μπράγκα 34 64 19 7 8 53:33
        17 Φαρένσε 34 31 7 10 17 31:48
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.16% έπαιξε: 1X
      • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +3.90% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες