2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσέλσι - Πόρτο

Προϊστορία

13/4/2021 ΤσέλσιΠόρτο 0 - 1
7/4/2021 ΠόρτοΤσέλσι 0 - 2
9/12/2015 ΤσέλσιΠόρτο 2 - 0
29/9/2015 ΠόρτοΤσέλσι 2 - 1
25/11/2009 ΠόρτοΤσέλσι 0 - 1
15/9/2009 ΤσέλσιΠόρτο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,553,126 78.7%
X
€ 332,461 10.3%
2
€ 356,854 11.0%
Over
€ 96,261 35.1%
Under
€ 178,329 64.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

310 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio R. Sanchez Pizjuan
  • Χωρητικότητα: 45500
Με την πλάτη στον τοίχο η Πόρτο

Με την πλάτη στον τοίχο η Πόρτο

Τσέλσι και Πόρτο αναμετρούνται στην ουδέτερη Σεβίλλη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «μπλε» του Λονδίνου να έχουν σημαντικό πλεονέκτημα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

* Χωρίς κόσμο. Το ματς διεξάγεται στην Σεβίλλη.

Α’ Ματς (Πόρτο – Τσέλσι 0-2): Η Πόρτο πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις για το γκολ, όμως η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε τη μία ευκαιρία της και προηγήθηκε στο 32’ με όμορφο τέρμα του Μάουντ. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιεστικά στο ξεκίνημα της επανάληψης και είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο, στη συνέχεια όμως οι Λονδρέζοι ισορρόπησαν, είχαν δοκάρι στο 84’ κι ένα λεπτό μετά πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Τσίλγουελ, έπειτα από λάθος στην άμυνα των «δράκων».

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με το πρώτο παιχνίδι, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά εκείνη που θα περάσει από το ζευγάρι της Ρεάλ με την Λίβερπουλ.

ΤΣΕΛΣΙ

Έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14 μετά τη νίκη με 2-0 επί της Πόρτο στο πρώτο παιχνίδι. Δεν ήταν μια πειστική εμφάνιση, καθώς υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως ήταν συμπαγής στο ανασταλτικό κομμάτι και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Το Σάββατο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με το άνετο 4-1 της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο μισάωρο, πετυχαίνοντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ (8’ Χάβερτζ, 10’ Πούλισιτς, 30’ Ζουμά). Χαλάρωσε στο δεύτερο μέρος, δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 63’ αλλά στο 78’ βρήκε τέταρτο γκολ με τον Πούλισιτς για το τελικό σκορ. Στο 3-1-2 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, παραμένει στην 5η θέση και στο -1 από την 4η Γουέστ Χαμ αλλά και στο -2 από την 3η Λέστερ. Ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» (13/4).

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο τεχνικός της Τούχελ ρωτήθηκε αν η ομάδα του θα εμφανιστεί ακόμα πιο παθητική στο παιχνίδι έχοντας σημαντικό σκορ πρόκρισης: «Δεν προσεγγίζουμε έτσι τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού και να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να πάρουμε αποτέλεσμα. Γι’ αυτούς είναι ξεκάθαρο πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι διότι χρειάζονται τρία γκολ. Εμείς αν ξεκινήσουμε με στόχο να υπερασπιστούμε το υπέρ μας σκορ, θα χάσουμε εντελώς το μυαλό μας. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε μια δύσκολη μάχη μπροστά μας ώστε να προκριθούμε στα ημιτελικά».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός χαφ Καντέ (26/0), με τη συμμετοχή του να αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Έχασε το ματς με την Κρίσταλ Πάλας λόγω ενοχλήσεων ο στόπερ Κρίστενσεν (13/0) αλλά δεν αποδείχθηκε κάτι σοβαρό κι εκτός απροόπτου υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό.

ΠΟΡΤΟ

Το πάλεψε στην Σεβίλλη κόντρα στην Τσέλσι αλλά η ήττα με 2-0 κάνει αρκετά δύσκολο το έργο της εν όψει της ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο. Έκλεισε για αρκετή ώρα την αντίπαλο της στα καρέ της αλλά της έλειπε η σωστή τελική προσπάθεια. Δέχτηκε γκολ στη μοναδική ευκαιρία της αντιπάλου της στο πρώτο μέρος, ενώ στη φάση του 2-0 πλήρωσε το «φτηνό» λάθος του Κορόνα. Αναγκασμένη πλέον να ψάξει 2 γκολ και να μη δεχτεί κανένα για να στείλει το ζευγάρι σε παράταση.

Στο πρωτάθλημα, κέρδισε με το εύκολο 2-0 την Τοντέλα εκτός έδρας παρότι ο Κονσεισάο επέλεξε να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς του όπως τους Μαρεγκά, Εμπεμπά και Ολιβέιρα. Προηγήθηκε στο 19’ με τον Μαρτίνεθ και συνέχισε να έχει τον έλεγχο. Απειλήθηκε μονάχα σε μια φάση από μακρινό σουτ και στο 83’ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Ταρεμί. Ήταν η 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 20 παιχνίδια (15-5-0) και μείωσε στο -6 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς ο τεχνικός της, Κονσεισάο δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι. Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά είμαστε εδώ για να αντιδράσουμε. Πρέπει να μεταφέρουμε στο γήπεδο το αίσθημα του να εκπροσωπείς έναν σύλλογο σαν την Πορτο. Πρέπει να είμαστε συνεκτικοί, συμπαγείς, να σκοράρουμε αλλά να μην υποφέρουμε στην άμυνα».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν κι επιστρέφουν ο κομβικός χαφ Ολιβέιρα (24/12) και ο πολύτιμος φορ Ταρεμί (25/9). Χωρίς προβλήματα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε ουδέτερο γήπεδο (Σεβίλλη) και το δεύτερο μεταξύ τους για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Πόρτο να χρειάζεται πλέον δύο γκολ και να μη δεχτεί κανένα για να στείλει το ματς στην παράταση. Οι «δράκοι» τα πήγαν αρκετά καλά στο πρώτο παιχνίδι αλλά τους έλειψε το γκολ. Πλέον υπολογίζουν στους πολύτιμους Ολιβέιρα και Ταρεμί που έχασαν τον πρώτο αγώνα και είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν από ένα σημείο κι έπειτα. Από την άλλη, η Τσέλσι θα το πάει αρκετά προσεκτικά με στόχο να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Λογικά θα ανοίξει το παιχνίδι από κάποια στιγμή κι έπειτα, θα πάμε με το 2-3 Γκολ που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

FACTS

  • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.18 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τσέλσι νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +5.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες