4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Τσέλσι

7/4/2021 22:00
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1119 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τσέλσι - Πόρτο στις 13/4/2021

Προϊστορία

13/4/2021 ΤσέλσιΠόρτο 0 - 1
7/4/2021 ΠόρτοΤσέλσι 0 - 2
9/12/2015 ΤσέλσιΠόρτο 2 - 0
29/9/2015 ΠόρτοΤσέλσι 2 - 1
25/11/2009 ΠόρτοΤσέλσι 0 - 1
15/9/2009 ΤσέλσιΠόρτο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 314,784 12.0%
X
€ 214,244 8.2%
2
€ 2,083,545 79.8%
Over
€ 80,844 29.7%
Under
€ 191,600 70.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

264 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio R. Sanchez Pizjuan
  • Χωρητικότητα: 45500
Φαβορί οι Λονδρέζοι αλλά...

Φαβορί οι Λονδρέζοι αλλά...

Η Πόρτο θα συγκρουστεί με την Τσέλσι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σάντα Κλάρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο «σπίτι» τους από τη Γουέστ Μπρομ.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στη Σεβίλλη λόγω των μέτρων κατά του Covid-19 που υπάρχουν στις δύο χώρες με τον επαναληπτικό πάντως να είναι προγραμματισμένος για το ίδιο γήπεδο στις 13/4.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΟΡΤΟ

Οι περισσότεροι την είχαν ξεγραμμένη μετά την κλήρωση των «16» κόντρα στη Γιουβέντους. Παρ’ όλα αυτά ανέτρεψε τα προγνωστικά και πήρε μία επική πρόκριση. Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο «Ντραγκάο» ήταν εμφανώς καλύτερη από τους «μπιανκονέρι» και προηγήθηκε 2-0 χάρη σε γκολ των Ταρεμί και Μαρεγκά στο πρώτο λεπτό του κάθε ημιχρόνου. Εξουδετέρωσε τους αντιπάλους της όμως η ποιότητα του Κιέζα έφερε το γκολ για τους Ιταλούς και το 2-1 έδινε φαινομενικά το προβάδισμα στην ομάδα του Πίρλο. Στον επαναληπτικό που διεξήχθη στο Τορίνο κυριάρχησε ξανά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με πέναλτι του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Η επανάληψη εξελίχθηκε άσχημα με τον Κιέζα να ισοφαρίζει στο 49’ και τον Ταρεμί να την αφήνει με δέκα παίκτες στο 54’, βλέποντας δύο κίτρινες κάρτες σε ισάριθμα λεπτά. Ο Κιέζα πέτυχε το 2-1 στο 63’ κι έπρεπε να αντέξει. Αμύνθηκε μαζικά και τα κατάφερε οδηγώντας το ματς στην παράταση. Εκεί ξανά ο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 115’ τη λύτρωσε και το γκολ του Ραμπιό για τη Γιουβέντους δύο λεπτά μετά απλώς διαμόρφωσε το τελικό 3-2 δίχως να αλλάξει χέρια η πρόκριση.

Η Πόρτο ονειρεύεται ότι θα ζήσει ξανά μέρες 2004, όταν είχε στεφθεί για δεύτερη και τελευταία φορά μέχρι τώρα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για να τα καταφέρει πάντως θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέλσι που δεν είναι εύκολο. Πάντως και στον όμιλο οι «δράκοι» παρουσιάστηκαν σοβαροί παίρνοντας εύκολα την πρόκριση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι σ’ έναν όμιλο στον οποίο συμμετείχε επίσης ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ. Όσο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, πολύ δύσκολα θα διατηρήσει τα σκήπτρα, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ξεφύγει στην κορυφή, όμως «τρέχει» αήττητο σερί 19 αγώνων και είναι 2η, ενώ το περασμένο Σάββατο νίκησε με γκολ του Μαρτίνεθ στο τελευταίο λεπτό τη Σάντα Κλάρα εντός έδρας με 2-1. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν No Goal.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Πορτογαλίας Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο αλλά είμαστε έτοιμοι. Ενδεχομένως να υπάρξουν μία ή δύο αλλαγές στο σύστημά μας γι’ αυτόν τον αγώνα. Στη ζωή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα η Τσέλσι να είχε κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι της. Καμιά φορά τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν συναγερμό σε μία ομάδα. Οι οπαδοί μας έχουν υποστηρίξει ακούραστα και με αυτό το πνεύμα θα βγούμε στο γήπεδο. Είμαι εδώ για να βρω λύσεις στα προβλήματά μας».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους και θα εκτίσει την ποινή του ο Ιρανός στράικερ Ταρεμί (25/9), ενώ συμπλήρωσε κάρτες ο ήρωας της πρόκρισης επί της Γιουβέντους, Σέρτζιο Ολιβέιρα (24/12). Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα όμως αυτά τα δύο είναι σημαντικά.



ΤΣΕΛΣΙ

Η έλευση του Τόμας Τούχελ αντί του Φρανκ Λάμπαρντ έχει λειτουργήσει ευεργετικά για εκείνη. Μοναδική εξαίρεση ο εντός έδρας διασυρμός του προηγούμενου Σαββάτου από τη Γουέστ Μπρομ (2-5). Από τη στιγμή που έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Τιάγκο Σίλβα κατέρρευσε και υπέστη μία πρωτοφανή σε έκταση ήττα. Ωστόσο βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Πρέμιερ Λιγκ και θα προσπαθήσει να προσπεράσει τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ και να μπει στην τετράδα για να ανανεώσει την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο η Τότεναμ και η Λίβερπουλ απέχουν μόλις δύο πόντους και την καταδιώκουν. Βεβαίως θα προσπαθήσει να διακριθεί και στη φετινή έκδοση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα η κλήρωση με την Πόρτο της δίνει μία καλή ευκαιρία για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, καθώς αποτελεί αναμφίβολα το φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Στην προηγούμενη φάση η Τσέλσι θεωρήθηκε αουτσάιντερ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι απέδειξε στο χορτάρι ότι ήταν ανώτερη από τους «ροχιμπλάνκος». Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, παρουσιάστηκε σαφώς ανώτερη και στα ενενήντα λεπτά, κόντρα στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που ήθελε απλώς να αμυνθεί μαζικά. Νίκησε 1-0 με υπέροχο ανάποδο «ψαλίδι» του Ζιρού και πλέον είχε τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς του Λονδίνου. Εκεί ήταν ξανά καλύτερη, αν και οι Ίβηρες είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ τους στο πρώτο μέρος. Στο 34’ ο Ζίγιεχ άνοιξε το σκορ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έμερσον διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στον πρώτο γύρο, οι «μπλε» είχαν προκριθεί ως πρώτοι σ’ ένα γκρουπ που συμμετείχαν επίσης η Σεβίλλη, η Κράσνονταρ και η Ρεν. Παραμένει αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα έξι από τα οκτώ φετινά ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Είναι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό σημαίνει ότι θα παίξεις τέσσερα ημίχρονα και πρέπει να είσαι πλήρως συγκεντρωμένος, να γνωρίζεις τα δυνατά σου σημεία, και να βρούμε τον καλό μας εαυτό μετά τη διακοπή και το παιχνίδι του Σαββάτου. Η πρόκληση είναι να μην υπάρχει διαφορά στη συγκέντρωση από το ένα ημίχρονο στο άλλο. Είμαι χαρούμενος γιατί όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν και πιστεύω θα είναι έτοιμοι. Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να περάσουμε την Πόρτο. Θα είναι όμως δύσκολα ματς. Είναι έμπειροι στη διοργάνωση και πρωταθλητές εδώ και χρόνια. Όμως είμαστε αρκετά δυνατοί και μπορούμε να προκριθούμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ ο οποίος ξεκαθάρισε παράλληλα ότι θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Γερμανό σέντερ μπακ Ρούντιγκερ. Ο τελευταίος στην προπόνηση της Κυριακής είχε έρθει στα χέρια με τον γκολκίπερ Κέπα και ο κόουτς των Λοδρέζων τον είχε στείλει στα αποδυτήρια, με το συμβάν πάντως να θεωρείται λήξαν.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο κεντρικός μέσος Ζορζίνιο (21/6) και ο επιτελικός χαφ Μάουντ (29/6). Προπονήθηκαν κι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου ο Γάλλος μέσος Καντέ (25/0), ο Αμερικανός εξτρέμ Πούλισικ (20/2) και ο στράικερ Έιμπραχαμ (20/6). Επί της ουσίας πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πόρτο έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ κι απέκλεισε τη Γιουβέντους και τώρα θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι αντίστοιχο απέναντι στην Τσέλσι η οποία προκρίθηκε με δύο νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τα παιχνίδια δεν θα διεξαχθούν στις φυσικές έδρες των ομάδων αλλά στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης. Βέβαια δεν θα υπήρχε κόσμος στις εξέδρες ακόμα κι αν τα παιχνίδια λάμβαναν χώρα στο «Ντραγκάο» και το «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι τυπικά γηπεδούχοι παίζουν πάντοτε «σφιχτά», ενώ και η ομάδα του Τούχελ συνηθίζει να είναι προσεκτική στα διεθνή ματς της. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το 0-1 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Τσέλσι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες της ομάδας Τσέλσι, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο redkon, με το υψηλότερο yield +2.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες