2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Ρωσία

Προϊστορία

15/11/2020 ΤουρκίαΡωσία 3 - 2
11/10/2020 ΡωσίαΤουρκία 1 - 1
14/10/2018 ΡωσίαΤουρκία 2 - 0
7/9/2018 ΤουρκίαΡωσία 1 - 2
5/6/2018 ΡωσίαΤουρκία 1 - 1
31/8/2016 ΤουρκίαΡωσία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 407,732 66.1%
X
€ 44,008 7.1%
2
€ 165,248 26.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ulker Stadyumu Fenerbahce Sukru Saracoglu Spor Kompleksi
  • Χωρητικότητα: 53586
Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

Το θέλουν για διαφορετικούς λόγους

Η Τουρκία υποδέχεται τη Ρωσία για την 5η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από φιλική ισοπαλία με την Κροατία, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν επίσης ισόπαλοι εκτός έδρας με τη Μολδαβία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Μεσοβδόμαδα έπαιξε σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τη φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου Κροατία εντός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς που «επισκιάστηκε» από τη συμμετοχή του Ντομαγκόι Βίντα, με τον Κροάτη σέντερ μπακ να μαθαίνει στο ημίχρονο ότι το τεστ του για Covid-19 ήταν θετικό και να γίνεται αλλαγή, αφού πρώτα είχε παίξει κανονικά για 45 λεπτά. Ευτύχησε να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοσούν στο 23’. Δεν χάρηκε για πολύ όμως, καθώς στο 32’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ωραίο πλασέ του Μπούντιμιρ. Πριν το τέλος του πρώτου μέρους πάντως πήρε εκ νέου το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Τούρουτς. Το 2-1 ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης τα γκολ έμοιαζαν με «βροχή». Στο 53’ ο Πάσαλιτς και στο 56’ ο Μπρέκαλο έβαλαν σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, όμως στο 58’ ο Ιντέρ ισοφάρισε για το τελικό 3-3.

Η Τουρκία δεν έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία στο Nations League και θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Γ’ Κατηγορία. Έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει έστω ένα «τρίποντο». Βρίσκεται στην 3η θέση απέχοντας έναν πόντο από την ουραγό Σερβία. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σενιόλ Γκιουνές επισήμανε: «Αδικηθήκαμε από τη διαιτησία στο φιλικό με τους Κροάτες αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Δεν κοιτάμε το αποτέλεσμα αλλά τους παίκτες που έπαιξαν. Για έναν αγώνα χωρίς μεγάλα κίνητρα είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα όσων αγωνίστηκαν και θέλω να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο».

Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμοι οι κεντρικοί αμυντικοί Αϊχάν (30/3) και Μουλντούρ (3/0) που δεν έπαιξαν στο φιλικό με την Κροατία. Γνωστά τα προβλήματα τραυματισμών του τερματοφύλακα Ακάν (0/0), αλλά και των μέσων Ομούρ (7/0) και Γιάντας (0/0). Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Γιλμάζ (63/24).

Η αποστολή της Τουρκίας:

Τερματοφύλακες: Γκιονούκ (Μπασακσεχίρ), Μπαγιντίρ (Φενερμπάχτσε), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Μουλδούρ (Σασουόλο), Σανγκαρέ (Φενέρμπαχτσε), Σογιουντσού (Λέστερ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), (Μεράς (Χάβρη), Καλντιρίμ (Μπασακσεχίρ), Αϊχάν (Σασσουόλο), Ερκίν (Φενερμπαχτσέ), Καμπάκ (Σάλκε) Τσετίν (Βερόνα)

Μέσοι: Ουντέρ (Λέστερ), Τοκόζ (Μπεσίκτας), Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Κοκτσού (Φέγενορντ), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Γιαζιτσί (Λιλ), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Κιλίντς (Γαλατάσαραϊ) , Οζκάν (Μπασακσεχίρ), Καρατσά (Αλάνιασμπορ)

Επιθετικοί: Τοτσούν (Έβερτον) Γιλμάζ (Λιλ), Ουνάλ (Χετάφε), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)



ΡΩΣΙΑ

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στο Κισινάου ούτως ώστε να αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την αδύναμη Μολδαβία. Ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αυτόν τον τίτλο και παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0). Από τα πρώτα λεπτά συνέβη το αναμενόμενο, αφού είχε «κατασκηνώσει» στην αντίπαλη περιοχή ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού. Δεν το βρήκε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη ανέβασε κι άλλο το ρυθμό της και πίεσε αφόρητα. Είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίραντσουκ, όμως ο χρόνος κυλούσε και δεν σκόραρε. Δεν έμελλε να λύσει ποτέ το «Γόρδιο δεσμό» της άμυνας των γηπεδούχων και τελικά έμεινε στην ισοπαλία.

Στο Nations League πάντως η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής. Αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλό της και η συγκομιδή των 8 βαθμών τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ της. Θέλει να κόψει πρώτη το νήμα και να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Ένας από τους στόχους μας είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Η Τουρκία είναι πολύ δυνατή ομάδα και τη σεβόμαστε. Πιστεύω ότι και οι δικοί μου παίκτες θα είναι καλύτεροι σε σχέση με αυτά που δείξαμε κόντρα στη Μολδαβία. Είναι σπουδαίο ματς και θα παίξουμε για τη νίκη» ήταν τα λόγια του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές απουσίες. Έμεινε εκτός ομάδας ο στράικερ Τζιούμπα (47/26), λόγω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο αυνανιζόταν. Δεν είναι διαθέσιμοι ο τερματοφύλακας Σούνιν (7/0), οι αμυντικοί Φερνάντες (25/3) και Σμολνίκοφ (30/0), αλλά και οι μέσοι Γερόκιν (24/1) και Λεσοβόι (0/0). Οι δύο τελευταίοι προσβλήθηκαν από τον Covid-19.

Η αποστολή της Ρωσίας:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ντζαζανάγιεφ (Σότσι), Σαφόνοφ (Κράσνονταρ)

Αμυντικοί: Ζιρκόφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουντριασόφ (Αντάλιασπορ), Ντζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Σεμιόνοφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Καραβάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ντιβέγιεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γιεβγκένιεφ (Ντιναμό Μόσχας), Ζιβογκλιάντοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Μέσοι: Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Ιόνοφ (Κράσνονταρ), Τσερίσεφ (Βαλένθια), Οζντόγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουζιάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αλ. Μίραντσουκ (Αταλάντα), Γερόκιν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αν. Μίραντσουκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάγιεφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Μοστοβόι (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Φόμιν (Ντιναμό Μόσχας), Κουτσάγιεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ομπιγιάκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λεσοβόι (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί : Ζαμπολότνι (Σότσι), Σομπόλεφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Τσαλόφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τουρκία δεν έχει πετύχει ακόμα κάποια νίκη στο Nations League και θα προσπαθήσει να το κάνει απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως είναι η Ρωσία. Η τελευταία θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία, ενώ την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι επιθυμούν να πάρουν το «τρίποντο» για να απομακρυνθούν από την ουρά και να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Γ’ Κατηγορία. Μοιάζει ριψοκίνδυνο να επιλέξουμε κάποιο σημείο και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο, θεωρώντας ότι αμφότερες οι ομάδες θα βρουν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

FACTS

  • Η ομάδα Τουρκία δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Τουρκία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Ρωσία 6 8 2 2 2 9:12
  4 Τουρκία 6 6 1 3 2 6:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες