2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τότεναμ - Φίτεσε

Προϊστορία

4/11/2021 ΤότεναμΦίτεσε 3 - 2
21/10/2021 ΦίτεσεΤότεναμ 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 874,728 96.7%
X
€ 15,917 1.8%
2
€ 13,911 1.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

139 ψήφοι:

Ειδήσεις

Εποχή Κόντε στην Τότεναμ

Εποχή Κόντε στην Τότεναμ

Η Τότεναμ υποδέχεται την Φίτεσε έχοντας νέο προπονητή τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αντικατέστησε τον Νούνο μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση. Απείλησε ελάχιστα την αντίπαλο της και ηττήθηκε εύκολα, δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 39’ και άλλα δύο στο δεύτερο μέρος (65’, 86’), με τον κόσμο να αποδοκιμάζει στις εξέδρες, βλέποντας μια άνευρη ομάδα χωρίς ιδέες στο παιχνίδι της. Ήταν η 5η ήττα στα 7 τελευταία και υποχώρησε στην 9η θέση με 15 βαθμούς.

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη «σφαλιάρα» από την Γιουνάιτεντ, καθώς η διοίκηση έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Νούνο, λίγους μόνο μήνες μετά την πρόσληψη του. Ο κόσμος «έβραζε» για τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της ομάδας, η οποία αδυνατούσε να σκοράρει και δέχονταν πολύ εύκολα γκολ (9-16). Αντικαταστάτης του Πορτογάλου ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη, επιστρέφοντας στην Αγγλία μετά τη θητεία του στην Τσέλσι. Μια πρόσληψη που άλλαξε αμέσως το κλίμα και δημιουργεί προσδοκίες, αφού ο Ιταλός τεχνικός έχει νοοτροπία νικητή και έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες στις τελευταίες δουλειές του ως προπονητής των Γιουβέντους, Τσέλσι και Ίντερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην προπονητική και που θα το κάνω σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που έχει τη φιλοδοξία να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια. Η Τότεναμ έχει εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο. Ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω για να μεταφέρω στην ομάδα και τους φιλάθλους το πάθος, τη νοοτροπία και την αποφασιστικότητα που πάντα με διέκρινε, ως παίκτη και ως προπονητή», δήλωσε κατά την παρουσίαση του ο Κόντε, ο οποίος εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό ματς. Στην ομάδα περιμένουν την άδεια εργασίας του Ιταλού ώστε αυτός να κάτσει στον πάγκο στο σημερινό, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι θα έρθει έγκαιρα.

Η ομάδα έχει υποχωρήσει στην 3η θέση του ομίλου στο Κόνφερενς Λιγκ μετά την ήττα με 1-0 από την Φίτεσε στην Ολλανδία, με την ίδια βέβαια να κατεβαίνει με αναπληρωματικούς. Εάν θέλει να προχωρήσει στο θεσμό, χρειάζεται μόνο τη νίκη ώστε να προσπεράσει την αντίπαλο της στην 2η θέση και να παραμείνει στο κυνήγι της Ρεν.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο αναπληρωματικός εξτρέμ Γκιλ (5/0). Πάντα εκτός ο μπακ-χαφ Σεσενιόν. Το πιο πιθανό είναι να τη δούμε με καλή ενδεκάδα έτσι όπως έχει εξελιχθεί η πορεία της στον όμιλο και με δεδομένο ότι έχει στον πάγκο νέο προπονητή.

ΦΙΤΕΣΕ

Πανηγύρισε ιστορική νίκη επί της Τότεναμ στην έδρα της (1-0) και μπήκες το κόλπο της πρόκρισης. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η αντίπαλος της άφησε όλα τα βασικά χαρτιά στο Λονδίνο και πήρε τη νίκη με γκολ του Βίτεκ στο 78ο λεπτό. Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς και βρέθηκε στο +2 από την Τότεναμ και στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεν.

Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα της Χέρενφεν (2-1) παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 10ο κιόλας λεπτό. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ισοφάρισε στο 55’ με τον Οπεντά και ο Βέλγος το γύρισε με δεύτερο γκολ στο 90+2’. Στο 4-1-1 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία στην Ολλανδία, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -4 από την 3η Ουτρέχτη, την οποία υποδέχεται την Κυριακή.

Πολύ δύσκολο το έργο της στο σημερινό, αφού πέφτει πάνω και στο ντεμπούτο του Κόντε στον πάγκο των «σπιρουνιών. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει άγχος, αφού είναι ήδη απόλυτα πετυχημένη με την παρουσία της στους ομίλους και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Λεσχτ στάθηκε στην πρόσληψη του Κόντε από πλευράς Τότεναμ: «Ο Κόντε είναι εξαιρετικός προπονητής. Ξέρει πως να δημιουργεί μια ξεκάθαρη δομή και μια δεμένη ομάδα. Νέος προπονητής σημαίνει νέες ιδέες και ενδεχομένως επανεκκίνηση. Υπάρχει κίνδυνος για εμάς αλλά αυτό το κάνει επίσης όμορφο. Συγκεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, έχουμε καλό πλάνα. Θεωρώ ότι θα κατέβουν με όλους τους βασικούς»

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο βασικότατος μπακ Βίτεκ (9/0) που έχει σημειώσει 2 γκολ και 1 ασίστ στους ομίλους. Σταθερά εκτός ο επιθετικός χαφ Τανάν (4/0), δεν υπολογίζεται ο μπακ Μάχοφ (1/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αλλαγή κλίματος στην Τότεναμ μετά τον ερχομό του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μπορεί να έχει μόνο μια προπόνηση με τη νέα του ομάδα αλλά η παρουσία του και μόνο είναι ικανή για να αλλάξει όλο το κλίμα στον οργανισμό. Τα «σπιρούνια» θα ψάξουν ξέσπασμα μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, θέλουν έτσι κι αλλιώς τη νίκη για να μπουν ξανά σε τροχιά πρόκρισης και αναμένεται να κατέβουν με βαριά χαρτιά στο ντεμπούτο του Ιταλού σε πλήρη αντίθεση με την ομάδα που έπαιξε στην Ιταλία. Κακό μομέντουμ για τους Ολλανδούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο στο Λονδίνο αλλά δεν είναι ομάδα με αμυντική φιλοσοφία και αυτό αναμένεται να ευνοήσει τους γηπεδούχους. Χαμηλά ο άσος, θα πάμε με το όβερ, παίζεται και ως combo.

FACTS

  • Η ομάδα Φίτεσε νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 13.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  2 Φίτεσε 6 10 3 1 2 12:9
  3 Τότεναμ 6 7 2 1 3 11:11
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
4/11/2021
Τότεναμ
Φίτεσε
3 - 2
21/10/2021
Φίτεσε
Τότεναμ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: 1
  • » Ο bagiou, με το υψηλότερο yield +14.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες