3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τότεναμ - Ολυμπιακός

26/11/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 699
4 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 6' El-arabi Youssef
  2. 19' Semedo Ruben
  3. 39' Semedo Ruben
  4. 46' Alli Dele

2ο Ημίχρονο 4 - 2

  1. 50' Kane Harry
  2. 61' Alderweireld Toby
  3. 68' Bouchalakis Andreas
  4. 71' Tsimikas Kostas
  5. 73' Aurier Serge
  6. 75' Podence Daniel
  7. 77' Kane Harry

      Προϊστορία

      26/11/2019 ΤότεναμΟλυμπιακός 4 - 2
      18/9/2019 ΟλυμπιακόςΤότεναμ 2 - 2
      9/8/2009 ΤότεναμΟλυμπιακός 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 3,412,169 70.3%
      X
      € 228,513 4.7%
      2
      € 1,213,017 25.0%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      668 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 62062
      Εντός έδρας ντεμπούτο για Μουρίνιο, ψάχνουν αντίδραση οι «ερυθρόλευκοι»

      Εντός έδρας ντεμπούτο για Μουρίνιο, ψάχνουν αντίδραση οι «ερυθρόλευκοι»

      Η Τότεναμ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητής των «πετεινών». Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μπορούν να κάνουν και με ισοπαλία αν ο Ερυθρός Αστέρας δεν κερδίσει τη Μπάγερν στο Βελιγράδι. Μόνο νίκη χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

      ΤΟΤΕΝΑΜ

      Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της, καθώς έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Γουέστ Χαμ (3-2) και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ανεβαίνοντας στην 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Μπήκε δυνατά, κλείνοντας την αντίπαλο της στην περιοχή της, ωστόσο κατάφερε να γίνει ουσιαστική μετά το πρώτο 20λεπτο. Από εκείνο το σημείο άρχισε να δημιουργεί αξιόλογες ευκαιρίες και στο 36’ πήρε το προβάδισμα με τον Σον. Βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 43’ με τον Μόουρα, ενώ στο 49’ ο Κέιν ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Κάπου εκεί κατέβασε ρυθμούς, έδωσε χώρο στην αντίπαλο της και δέχτηκε δύο γκολ (73’, 90+6’) που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (0-3-2) και το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα μετά από 10 μήνες.

      Βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από το «διπλό» με 4-0 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ της στο 23’ για να κρατήσει το μηδέν και στο 34’ είχε διπλό δοκάρι προτού προηγηθεί με γκολ του Λο Σέλσο. Γλίτωσε από διπλό δοκάρι στο 44’ και στο 57’ πέτυχε δεύτερο με τον Σον στην αντεπίθεση. Ο Ν. Κορεάτης «χτύπησε» ξανά στο 61’ «καθαρίζοντας» το ματς και το… κερασάκι έβαλε στο 85’ ο Έρικσεν για το τελικό αποτέλεσμα. Με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση, ενώ μπορεί να «σφραγίσει» εισιτήριο και με ισοπαλία αν ο Ερυθρός Αστέρας δεν κερδίσει την Μπάγερν στο Βελιγράδι. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τους Βαυαρούς στο Μόναχο.

      Εν όψει του σημερινού, ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αύριο δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Καλή ομάδα, καλός προπονητής τον οποίο ξέρω καλά. Φέραμε ισοπαλία στην Αθήνα, κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να προκριθούμε. Πρέπει να κερδίσουμε, να ξεχάσουμε ότι έχουμε δεύτερη ευκαιρία στο Μόναχο για να προκριθούμε. Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι match point».

      Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφουν μετά από τραυματισμούς ο βασικός στόπερ Βερτόνγκεν (6/0) και ο χρήσιμος χαφ Εντομπελέ (10/2). Ωστόσο προέκυψε πρόβλημα με τον συνήθως αναπληρωματικό μπακ Ντέιβις (6/0), ο οποίος δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Σταθερά εκτός ο βασικός γκολκίπερ Γιορίς (8/0) και ο εξτρέμ Λαμέλα (9/2). Κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο Μουρίνιο επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 αφήνοντας στον πάγκο τους Σισοκό και Έρικσεν.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου μετά τη νέα ήττα από την Μπάγερν, αυτή τη φορά με 2-0 στο Μόναχο. Δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, αφού δεν πήρε καθόλου ρίσκα στο παιχνίδι του και είχε μόλις μια καλή στιγμή με σουτ του Ραντζέλοβιτς (16’). Δέχτηκε μεγάλη πίεση κατά διαστήματα και άντεξε για 68 λεπτά, αφού στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ (69’, 89’) και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Για να ελπίζει σε πρόκριση χρειάζεται μόνο νίκη στο σημερινό με την Τότεναμ. Αν δεν τα καταφέρει θα δώσει τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η θέση.

      Προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, καθώς το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να τον πιάσει στην κορυφή πριν το μεταξύ τους ντέρμπι την προσεχή Κυριακή. Είχε την υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος, ωστόσο απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ. Η είσοδος του Βαλμπουενά στο ξεκίνημα της επανάληψης του έδωσε επιθετική πνοή και στο 54’ πήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Γάλλου εξτρέμ. Είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε στο 89’ δεχόμενος την ισοφάριση. Είχε δύο σημαντικές στιγμές με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά για να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

      Υπήρξε προβληματισμός και εκνευρισμός στα αποδυτήρια μετά το τελικό σφύριγμα στη Νέα Σμύρνη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει πως η ομάδα του βγάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα στα εντός έδρας και στα εκτός. Εν όψει του σημερινού, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως περιμένει την αντίδραση των παικτών του: «Περιμένουμε αύριο μία αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε. Δεν θα χαρίσουμε τίποτα. Θα παλέψουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Με όλον τον σεβασμό ο Μουρίνιο είναι ένας πολύ καλός προπονητής όμως τίποτα δεν μας φοβίζει. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε ο Μαρτίνς, ο οποίος περνάει την πιο κρίσιμη εβδομάδα του στον σύλλογο, αφού ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή μπορεί να τον φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον του.

      Αγωνιστικά Νέα: Όλα καλά με τον βασικό χαφ Γκιγιέρμε (10/1), ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Επιστρέφουν στην αποστολή σε σχέση με αυτήν του Σαββάτου ο μπακ Ελαμπντελαουί (9/0), ο στόπερ Παπαδόπουλος (6/0), ο μεσοεπιθετικός Μπενζιά (2/0) και ο εξτρέμ Ραντζέλοβιτς (4/0). Πάντα εκτός οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ (3/0), εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Κούτρης (5/0) και Σουντανί (9/5).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αφού είναι το πρώτο εντός έδρας του Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητής της Τότεναμ. Οι «πετεινοί» θα κυνηγήσουν τη νίκη για να «σφραγίσουν» την πρόκριση και είναι σαφώς το φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν υπάρχει αξία στον άσο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τη γκέλα κόντρα στον Πανιώνιο και αναμένεται να πάρουν περισσότερα ρίσκα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο. Η Τότεναμ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα και εκτιμούμε πως οι Πειραιώτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Αν πρέπει να επιλέξουμε κάτι από το παιχνίδι, θα πάμε με το αμφίσκορο στο 1.99 της BetRebels.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 2.45 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τότεναμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.43 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Τότεναμ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.04 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Τότεναμ 6 10 3 1 2 18:14
        7 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τότεναμ 6 10 3 1 2 18:14
        3 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο paoki4, με το υψηλότερο yield +0.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 4-6 Goals

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες