1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Τότεναμ

18/9/2019 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 735
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1692 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τότεναμ - Ολυμπιακός στις 26/11/2019

1ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 14' Guilherme Dos Santos
  2. 26' Kane Harry (πέναλτι)
  3. 30' Moura Lucas
  4. 44' Podence Daniel

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 54' Valbuena Mathieu (πέναλτι)
  2. 88' Winks Harry

      Προϊστορία

      26/11/2019 ΤότεναμΟλυμπιακός 4 - 2
      18/9/2019 ΟλυμπιακόςΤότεναμ 2 - 2
      9/8/2009 ΤότεναμΟλυμπιακός 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 482,533 8.0%
      X
      € 367,643 6.1%
      2
      € 5,178,067 85.9%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 19:55

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      1051 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 33310
      Με Σεμέδο στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός, δίνει «ανάσες» σε παίκτες ο Ποκετίνο

      Με Σεμέδο στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός, δίνει «ανάσες» σε παίκτες ο Ποκετίνο

      Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να υπολογίζει κανονικά στον βασικότατο στόπερ Σεμέδο. Θα ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές του ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

      * Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1972-73. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά η Τότεναμ είχε κερδίσει με 4-0 τον πρώτο αγώνα στο Λονδίνο. Έχουν βρεθεί άλλη μια φορά αντιμέτωπες σε φιλικό παιχνίδι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» το καλοκαίρι του 2009, με την αγγλική ομάδα να επικρατεί με 3-0 αυτής του Τιμούρ Κετσπάγια.

      * Ο Ολυμπιακός έχει δώσει συνολικά 28 αγώνες κόντρα σε αγγλικές ομάδες, μετρώντας 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 16 ήττες με 27-58 τέρματα. Στο 7-3-4 το εντός έδρας ρεκόρ του.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Το Σάββατο το 3x3 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 5-0 του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Γκιγιέρμε και στη συνέχεια έλεγξε το ρυθμό χωρίς να ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος μέχρι τουλάχιστον το 71ο λεπτό, όπου πέτυχε δεύτερο με τον Ελ Αραμπί. Στη συνέχεια… λύθηκε, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τα γκολ των Γκερέρο (79’), Βαλμπουενά (83’ πεν.) και Σουντανί (90+3’).

      Επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια απουσίας, καθώς πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους το καλοκαίρι, αφήνοντας εκτός τις Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ. Μετράει 8 νίκες και 1 ισοπαλία με 20-1 τέρματα τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

      Εν όψει του σπουδαίου αγώνα με την Τότεναμ, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως: «Δεν είμαστε το φαβορί. Περιμένω από την ομάδα μου να είναι επιθετική, καταιγιστική, ομάδα με ποιότητα και θα να δείξουμε κουράγιο, υπομονή και συγκέντρωση και ακόμα και πάθος. Παίζουμε με πολύ καλό αντίπαλο, όμως παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και έχουμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Παρότι αντιμετωπίζουμε την περσινή φιναλίστ Ευρώπης, ξεκινάμε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Ποτέ δεν ξεκινάμε ένα ματς σκεπτόμενοι την ισοπαλία. Σε αυτό το επίπεδο το παραμικρό λάθος το πληρώνεις ακριβά. Πρέπει να είναι οδηγός η πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία. Φυσικά σε αυτόν τον όμιλο τα δύο φαβορί είναι οι Τότεναμ και Μπάγερν. Εάν μπορέσουμε να πάρουμε την μία από τις δύο θέσεις θα είναι κάτι άριστο. Εάν περάσουμε από την τρίτη θέση θα είναι επίσης επίτευγμα».

      Αγωνιστικά Νέα: Ευχάριστα νέα καθώς ο βασικότατος στόπερ Σεμέδο ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε κόντρα στην Κράσνονταρ και υπολογίζεται κανονικά σύμφωνα με τον Μαρτίνς. «Είναι διαθέσιμος και μπορεί να παίξει», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Πάντα εκτός οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος, εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Κούτρης και Σουντανί.

      ΤΟΤΕΝΑΜ

      Ήταν καταιγιστική απέναντι στη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας και πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στην έδρα της. Πέτυχε και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος με τους Σον (10’, 23’), Βαν Άανχολτ (21’ αυτ.) και Λαμέλα (41’) και στο δεύτερο μέρος διαχειρίστηκε χωρίς πρόβλημα το υπέρ της σκορ. Ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της, βάζοντας τέλος σε ένα μίνι αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη (0-2-1), όπου απέσπασε βέβαια δύο ισοπαλίες στις έδρες των Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

      Είναι η περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κατάφερε να φτάσει στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της, ωστόσο εκεί «λύγισε» από την Λίβερπουλ. Στόχος της να διεκδικήσει και φέτος το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και να παραμείνει μια από τις μεγάλες δυνάμεις της Πρέμιερ Λιγκ. Γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι, προσθέτοντας βάθος, ενώ κατάφερε να διατηρήσει τον Έρικσεν στο ρόστερ της παρά το φερόμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ.

      «Πολλοί μας θεωρούν υποψήφιους για τον τελικό. Για να επαναλάβουμε την περσινή πορεία θα πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο. Εγώ δεν κοιτάω τόσο μακριά. Είμαστε συγκεντρωμένοι για αύριο (σ.σ. σήμερα). Να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να ξεκινήσουμε καλά. Περιμένω ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό όμως πρέπει να δείξουμε το επίπεδό μας και να δικαιολογήσουμε το ότι πήγαμε στον τελικό. Εάν παίξουμε καλά και κερδίσουμε, οκ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του έχει πολύ καλές επιδόσεις. Έχει μεγάλο κίνητρο, διαθέτει πολύ καλή ομάδα και θα έχει υψηλές απαιτήσεις. Εάν δεν είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι θα υποφέρουμε. Ίσως εάν δεις τα περσινά δεδομένα η Τότεναμ ενδεχομένως να είναι λίγο πιο πάνω, όμως πριν την αναμέτρηση δεν γίνεται να το πεις αυτό», δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο προανήγγειλε ροτέισον, λέγοντας πως: «Έχουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα αλλά σε 21 μέρες θα δώσουμε 7 ματς. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα έχουμε αλλαγές για διαφορετικούς λόγους αλλά θα κρατήσουμε την ποιότητά μας». Άγνωστο το πόσες αλλαγές θα πραγματοποιήσει και αν θα ξεκουράσει παίκτες όπως ο Χάρι Κέιν, με τα αγγλικά Μέσα να παρουσιάζονται μπερδεμένα όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα. Εκτός αποστολής έμειναν ο αριστερός μπακ Ρόουζ (5/0) και ο δεξιός μπακ Οριέ (1/0) προκειμένου να πάρουν «ανάσες». Νοκ άουτ μέχρι τα τέλη Οκτώβρη ο χρήσιμος μέσος Λο Σέλσο (3/0), που είχε αντιμετωπίσει πέρσι τον Ολυμπιακό ως παίκτης της Μπέτις. Από εκεί και πέρα, ο αναπληρωματικός στόπερ Φόιθ επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο νεοαποκτηθέντας μπακ-χαφ Σεσενιόν (0/0), ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται με πρόβλημα τραυματισμού. Κανονικά υπολογίζεται ο πολύτιμος χαφ Εντομπελέ και ο στόπερ Σάντσες (4/0), αμφίβολος ο μπακ Γουότερ-Πίτερς (3/0) αλλά συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στη σεζόν, το «Καραϊσκάκη» θα είναι «καμίνι» και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αν θέλει να ελπίζει σε κάτι παραπάνω από την 3η θέση θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ. Άλλη κλάση οι «πετεινοί», είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης ακόμα και αν κατέβουν με αλλαγές, ωστόσο ο παράγοντας έδρα και το σοβαρό πρόσωπο που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μας αποτρέπουν από το «διπλό», το οποίο θα το θέλαμε ένα κλικ πιο ψηλά για να το θεωρήσουμε ευκαιρία. Αν είναι να επιλέξουμε κάτι, αυτό είναι το όβερ 2.5 στο 1.92. Περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες και δύσκολα το σκορ θα μείνει χαμηλά.

      FACTS

      • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 3.50 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τότεναμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Τότεναμ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Τότεναμ 6 10 3 1 2 18:14
        7 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τότεναμ 6 10 3 1 2 18:14
        3 Ολυμπιακός 6 4 1 1 4 8:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο koufalas, με το υψηλότερο yield +5.75% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες