6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τότεναμ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

11/3/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 767
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1150 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Τότεναμ στις 18/3/2021

Προϊστορία

18/3/2021 Ντιναμό ΖάγκρεμπΤότεναμ 3 - 0*
11/3/2021 ΤότεναμΝτιναμό Ζάγκρεμπ 2 - 0
6/11/2008 ΤότεναμΝτιναμό Ζάγκρεμπ 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,956,138 91.2%
X
€ 104,561 4.9%
2
€ 84,417 3.9%
Over
€ 125,989 55.8%
Under
€ 99,859 44.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

278 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium
  • Χωρητικότητα: 62850
Προανήγγειλε αλλαγές ο Μουρίνιο

Προανήγγειλε αλλαγές ο Μουρίνιο

Η Τότεναμ που θέλει να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ, υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της φάσης των «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

* Χωρίς κόσμο

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ

ΤΟΤΕΝΑΜ

Δε συνάντησε κανένα πρόβλημα στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Βολφσμπέργκερ, παίρνοντας άνετη πρόκριση με συνολικό σκορ 8-1. «Καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση, επικρατώντας με 4-1 των Αυστριακών στην ουδέτερη Βουδαπέστη και στη ρεβάνς του Λονδίνου «σφράγισε» το εισιτήριο με νέα άνετη νίκη (4-0). Το σημερινό είναι το 12ο παιχνίδι της στη φετινή διοργάνωση, αφού ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο! Στη φάση των ομίλων παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς και προκρίθηκε ως πρώτη την τελευταία αγωνιστική σε όμιλο με Αντβέρπ, Λασκ Λίντσερ και Λουντογκόρετς.

Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες. Το Σάββατο κέρδισε με 4-1 την Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της, «καθαρίζοντας» το ματς στο δεύτερο μέρος. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μπέιλ και Κέιν, με την ίδια να δέχεται προσωρινά την ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου μέρους. Τρίβει τα χέρια του ο Ζοζέ Μουρίνιο με την άνοδο του Ουαλού εξτρέμ, ο οποίος έφτασε ήδη τα 8 γκολ με τα «σπιρούνια». Στο 4-0-2 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, βρίσκεται στην 7η θέση και στο -5 από την 4η Τσέλσι με ματς λιγότερο.

Την Κυριακή αντιμετωπίζει τη μισητή Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» για το πρωτάθλημα και ο Μουρίνιο ρωτήθηκε αν έχει περισσότερο στο μυαλό του το ματς με τους «κανονιέρηδες»: «Δεν σκέφτομαι το ματς με την Άρσεναλ. Θα κάνουμε αλλαγές με τον τρόπο που κάναμε στα ματς με Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα παίζει καλά, η ομάδα νικάει, όμως κάνουμε αλλαγές γιατί εμπιστευόμαστε τους παίκτες. Κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα παίξουμε με την ίδια ομάδα που παίξαμε κόντρα στην Πάλας αλλά η ομάδα θα είναι το ίδιο δυνατή. Δεν βάζουμε προτεραιότητα σε κάποια διοργάνωση. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν αουτσάιντερ στη διοργάνωση. Η Ντιναμό είναι μια πολύ καλή ομάδα, αμύνεται πολύ και καλά, είναι καλοί στις αντεπιθέσεις και έχουν ποιότητα. Παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη, έπαιξαν πρόσφατα στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχουν διεθνείς παίκτες. Αμύνονται με πολλούς παίκτες πίσω και βγαίνουν ταχύτατα στις αντεπιθέσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει εκτός ο χαφ Λο Σέλσο (11/1), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη ο στόπερ Ροντόν (7/0). Ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Προκρίθηκε στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ για 3η φορά στην ιστορία της, αποκλείοντας με δύο νίκες την Κράσνονταρ. Ανώτερη στο πρώτο ματς στην Ρωσία, παίρνοντας εκτός έδρας νίκη με 3-2 ενώ στη ρεβάνς έκανε σωστή διαχείριση, σκόραρε στο 31’ μετά από αντεπίθεση και εν τέλει κράτησε το 1-0 ως το φινάλε. Και γι’ αυτήν είναι το 12ο παιχνίδι της στην Ευρώπη, αφού ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στη φάση των ομίλων τερμάτισε πρώτη και αήττητη σε γκρουπ με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βολφσμπέργκερ και Φέγενιορντ.

Μετά την πρόκριση επί της Κράσνονταρ, έδωσε τρία παιχνίδια επί κροατικού εδάφους, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας και τα τρία χωρίς να δεχτεί γκολ. Την Κυριακή νίκησε με 2-0 την Ριέκα εντός έδρας πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και στο +2 από την 2η θέση με ματς λιγότερο.

Ταξίδεψε στο Λονδίνο μετρώντας 8 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, με τον τεχνικό της Μάμιτς να σχολιάζει: «Ναι, μετράμε 8 σερί νίκες κάτι που είναι σπουδαίο και δε θέλουμε να σταματήσουμε το σερί. Δεν θα είναι εύκολο καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης, μια ομάδα που αρκετά καλή για να βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ο προπονητής τους είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε τις 9 σερί νίκες. Η Ντιναμό θέλει πάντα να κερδίζει, όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε με βάση τον αντίπαλο».

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον τραυματισμό του βασικότατου στόπερ Γκβαρντιόλ (14/0) ο οποίος δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο, ενώ δίνεται αμφίβολος και για τη ρεβάνς. Νοκ-άουτ και ο δεξιός μπακ Μοχαράμι (11/0), εξέτισε ο μέσος Φράντιτς (13/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τότεναμ δίνει βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, κάτι που έχει γίνει ξεκάθαρο για τον Μουρίνιο. Σαφώς πιο δυνατή και υπολογίσιμη αντίπαλος η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε σχέση με την Βολφσμπέργκερ αλλά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Τα «σπιρούνια» θα κατέβουν με αλλαγές αλλά παραμένουν το πρώτο φαβορί στην έδρα τους. Ο άσος πάντως βρίσκεται σε χαμηλές τιμές. Ακολουθεί ντέρμπι με την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα για τους Λονδρέζους και δεν αποκλείεται να κυνηγήσουν μια επαγγελματική νίκη με μηδέν παθητικό. Θα πάμε με το 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 10.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Τότεναμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τότεναμ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +7.46% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες