Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τότεναμ - Λειψία

19/2/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 728
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1529 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λειψία - Τότεναμ στις 10/3/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 10' Lo Celso Giovani
  2. 12' Sabitzer Marcel
  3. 33' Werner Timo

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 56' Davies Ben
  2. 58' Werner Timo (πέναλτι)
  3. 72' Nkunku Christopher
  4. 94' Lamela Erik

      Προϊστορία

      10/3/2020 ΛειψίαΤότεναμ 3 - 0
      19/2/2020 ΤότεναμΛειψία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,474,201 30.5%
      X
      € 547,168 11.3%
      2
      € 2,804,390 58.1%
      Over
      € 293,796 41.4%
      Under
      € 415,954 58.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      689 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 62062
      Ο παλιός απέναντι στον νέο

      Ο παλιός απέναντι στον νέο

      Η ελλιπής από τους τραυματισμούς Τότεναμ υποδέχεται την ανεβασμένη φέτος Λειψία σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

      ΤΟΤΕΝΑΜ

      Με μεγάλο λυτρωτή τον Σον ο οποίος σκόραρε στο 94’, έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Άστον Βίλα την Κυριακή. Ξεκίνησε νωθρά στο παιχίδι και έμεινε πίσω στο σκορ από ένα αυτογκόλ του Άλντερβειρελντ, στο 27’ όμως ο Βέλγος αμυντικός πήρε το αίμα του πίσω, σκοράροντας με ωραίο γυριστό εντός περιοχής. Στο 45’ ο Μπέρχβαϊν κέρδισε πέναλτι, ο Σον νικήθηκε από τον Ρέινα στην εκτέλεση στη επαναφορά όμως ο Νοτιοκορεάτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης όμως δέχτηκε την ισοφάριση και από εκείνο το σημείο και έπειτα πίεσε αρκετά για το τρίτο τέρμα. Έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Ρέινα, ένα λάθος όμως του Ένχελς στο 94’ επέτρεψε στον Σον να φύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει σωστά για το τελικό 2-3.

      Αυτός ήταν ο έβδομος σερί αγώνας που η ομάδα του Μουρίνιο έμεινε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (5-2-0) κάτι που είχε να συμβεί από τον Δεκέμβριο του 2018. Πλησίασε στον ένα βαθμό την Τσέλσι και την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αν παραμείνει βέβαια η τιμωρία που έχει επιβληθεί στη Σίτι τότε ακόμα και η 5η θέση θα οδηγήσει στην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση. Η ομάδα δείχνει ότι χτίζει χαρακτήρα τα νέα όμως μετά το παιχνίδι με την Άστον Βίλα δεν ήταν ευχάριστα.

      Μετά την απώλεια του Κέιν ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε και τον Σον να τραυματίζεται στο χέρι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα και οι εξετάσεις έφεραν νέους προβληματισμούς. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λονδίνου ο νότιο-Κορεάτης θα υποβληθεί σε εγχείρηση με τον Μουρίνιο να δηλώνει ότι δεν υπολογίζει πλέον στον παίκτη του μέχρι το τέλος της σεζόν.

      Πέρασε άνετα ως δεύτερη από τον όμιλο της στον οποίο συμμετείχαν η Μπάγερν, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, αυτό που έχει μείνει όμως από την πρώτη φάση είναι η ντροπιαστική της ήττα στο Λονδίνο από τους Βαυραούς με 2-7.

      Μετά τη φυγή Ποκετίνο από την Τότεναμ, ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως αντικαταστάτη του ήταν και αυτό του Νάγκελσμαν. Ένας δημοσιογράφος λοιπόν δεν δίστασε να ρωτήσει τον Μουρίνο αν αισθάνεται ότι έχει να αποδείξει κάτι μετά από αυτήν την σύνδεση, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντάει με τον δικό του τρόπο.

      «Να αποδείξω κάτι; Μετά από 20 χρόνια καριέρας και 25 τίτλους, να αποδείξω τι;Ο Νάγκελσμαν τα πήγε πολύ καλά στη Χόφενχαϊμ, τα πάει πολύ καλά και στη Λειψία και υυο επόμενο βήμα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Του εύχομαι προφανώς τα καλύτερα αλλά αντίπαλος μου είναι η Λειψία όχι αυτός», σχολίασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικότατες οι ελλείψεις του επιθετικού Κέιν (20/11) και του εξτρέμ Σον (21/9) τους οποίους η Τότεναμ λογικά χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν. Παραμένει εκτός ο μέσος Σισοκό (20/2) και ο στόπερ Φόιτ (4/0).

      ΛΕΙΨΙΑ

      Μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες στη Μπουντεσλίγκα επικρατώντας με 3-0 εντός έδρας της Βέρντερ Βρέμης. Ο Κλόστερμαν στο 17’ άνοιξε το σκορ μετά την μάλλον καταλάθος ασίστ του Σικ, ο οποίος όμως στο 39’ με κεφαλιά πέτυχε το 6ο φετινό του γκολ με τη φανέλα της Λειψίας. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μουκιελέ βρέθηκε μόνος του στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με τελείωμα που θα ζήλευε ακόμα και ο Βέρνερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

      Απλή και αποτελεσματική, δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές στην επανάληψη και πήρε μία δίκαιη νίκη. Συνεχίζει να βρίσκεται στο κατώφλι της Μπάγερν Μονάχου, μόλις στο -1 από την κορυφή, μεγάλη πρόκληση η σημερινή αναμέτρηση για την ίδια καθώς είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στους «16» της διοργάνωσης.

      Πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της απέναντι σε Λυών, Μπενφίκα και Ζενίτ έχοντας απολογισμό (3-2-1). Γενικά δείχνει ότι φέτος έχει μεγαλώσει σαν ομάδα, μπορεί να βάλει δύσκολα στην Τότεναμ, ειδικά αν παρουσιαστεί πιο σοβαρή στην αμυντική της λειτουργία.

      «Ο Μουρίνιο βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από εμένα. Είναι πιο έμπειρος και έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους σε διαφορετικές χώρες. Δεν είμαι ο καλύτερος απέχω κατά πολύ από αυτό αλλά μία μέρα θα ήθελα να γίνω», σχολίασε ο κόουτς Νάγκελσμαν.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Ουπαμεκανό (18/0). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν απόντες οι στόπερ Κονατέ (5/0) και ο Όρμπαν (9/0) και οι μέσοι Καμπλ (3/0) και Άνταμς (5/0).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τότεναμ έχει το όνομα όμως η φετινή Λειψία μόνο αμελητέος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως ο Μουρίνιο θα καλύψει το κενό στην επιθετική του γραμμή, η λογική λέει ότι ο Νάγκελσμαν πάντως δεν θα παρατάξει μία ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό και σίγουρα μπορεί να βρει ένα γκολ στο Λονδίνο. Σε λογικές τιμές το over και θα το προτιμήσουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Τότεναμ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Τότεναμ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.45 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      10/3/2020
      Λειψία
      Τότεναμ
      3 - 0
      19/2/2020
      Τότεναμ
      Λειψία
      0 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο hellsangel, με το υψηλότερο yield +8.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2
      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +3.08% στο σημείο X έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες