Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λειψία - Τότεναμ

10/3/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 375
3 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 10' Sabitzer Marcel
  2. 21' Sabitzer Marcel
  3. 34' Sessegnon Ryan
  4. 46' Winks Harry

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 50' Laimer Konrad
  2. 68' Tanganga Japhet
  3. 70' Alli Dele
  4. 71' Sabitzer Marcel
  5. 87' Forsberg Emil

      Προϊστορία

      10/3/2020 ΛειψίαΤότεναμ 3 - 0
      19/2/2020 ΤότεναμΛειψία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,924,701 86.4%
      X
      € 164,243 4.8%
      2
      € 297,963 8.8%
      Over
      € 255,983 62.4%
      Under
      € 154,212 37.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      361 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Red Bull Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 42558
      Για την υπέρβαση αλλά με απουσίες η Τότεναμ

      Για την υπέρβαση αλλά με απουσίες η Τότεναμ

      Η Λειψία υποδέχεται στη Γερμανία την Τότεναμ στον επαναληπτικό του Λονδίνου και θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα της που θα της δώσει μία ιστορική πρόκριση. Με προβλήματα στην αποστολή οι φιλοξενούμενοι.

      Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με τον πρώτο αγώνα ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια και η διαδικασία των πέναλτι.

      Α' Παιχνίδι: Τότεναμ-Λειψία: 0-1

      ΛΕΙΨΙΑ

      Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έφυγε με μία σημαντική νίκη από την έδρα της Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και απειλώντας στα πρώτα δευτερόλεπτα με σου του Σικ ενώ στο 2’ ο Γιορίς και το δοκάρι έσωσαν την Τότεναμ από το 0-1 στις προσπάθειες των Ανχελίνιο και Βέρνερ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας σταμάτησε και πάλι τον Βέρνερ σε τετ α τετ στο 36’, δεν μπόρεσε όμως να σταματήσει και το πέναλτι του Γερμανού φορ στο 58’. Ο Σικ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα του στο 62’ και δέκα λεπτά μετά είδε την Τότεναμ να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, με τον Λο Σέλσο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι μετά και από απόκρουση του Γκουλάσι.

      Το Σάββατο ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ (0-0) και έτσι είδε την Μπάγερν Μονάχου να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο στη μάχη του τίτλου. Μοιρασμένο παιχνίδι με λίγες αξιόλογες στιγμές, είχε την καλύτερη της ευκαιρία με πλασέ του Ανχελίνο στο 37' ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο με το "κακό" του δεξί πόδι. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που υστερεί σε δημιουργία, της έλειψε βέβαια και ο Τίμο Βέρνερ ο οποίος σήμερα επιστρέφει.

      Έπεσε πλέον στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα και στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Δεν θα απογοητευτούν στη Λειψία αν δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, σήμερα δίνουν ένα ιστορικό αγώνα καθώς έχουν την ευκαιρία να προκριθούν για πρώτη φορά στην, σύντομη είναι αλήθεια, ιστορία τους σε προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ.

      «Η Τότεναμ παραμένει μία καλή ομάδα και είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε μία εικόνα όμοια με αυτήτου Λονδίνου. Η προοπτική ενός προημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία και όλοι πρέπει να φτάσουν στα όρια τους, αλλιώς δεν έχουμ θέση εδώ. Δεν είναι μία μάχη μεταξύ εμού και του Μουρίνιο αλλά μεταξύ της Λειψίας και της Τότεναμ », τόνισε ο κόουτς Νάγκελσμαν.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Ουπαμεκανό (21/0). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι στόπερ Όρμπαν (9/1) και Κονατέ (5/0). Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Αμπαντού (3/0).

      ΤΟΤΕΝΑΜ

      Κακό εντός έδρας αποτέλεσμα για την ομάδα του Μουρίνιο στο πρώτο παιχνίδι και πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Δέχτηκε αρκετή πίεση από το ξεκίνημα, με την αντίπαλο της να είχε τέσσερις καλές στιγμές και δοκάρι για να προηγηθεί, ενώ η ίδια δεν απείλησε με εξαίρεση 1-2 φάσεις. Δέχτηκε το 0-1 στο 56’ από πέναλτι και χρειάστηκε επέμβαση του Γιορίς σε τετ-α-τετ για να αποφύγει ένα δεύτερο τέρμα. Κέρδισε μέτρα στη συνέχεια και είχε κάποιες καλές στιγμές και δοκάρι για να ισοφαρίσει, ωστόσο ήταν εμφανής η έλλειψη φορ, με το 0-1 να μένει ως το φινάλε.

      Το Σάββατο άφησε βαθμούς και στην έδρα της Μπέρνλι (1-1) και βλέπει το όνειρο της τετράδας να απομακρύνεται. Κακό πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε πίεση από την αντίπαλο της και έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ στο 13'. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ευτύχησε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέλε Άλι, δεν μπόρεσε όμως να ολοκληρώσει την ανατροπή, δεν το άξιζε κιόλας.

      Πέμπτο παιχνίδι στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις που μένει χωρίς νίκη (0-2-3), οι πολλοί τραυματισμοί είναι ένα άλλοθι αλλά και η εικόνα της ομάδας είναι επιεικώς μέτρια. Στο -7 από την 4η Τσέλσι και στο -4 από την 5η Γιουνάιτεντ την οποία και αντιμετωπίζει την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

      «Ναι πιστεύω στην πρόκριση. Έχουμε συνηθίσει τους τραυματισμούς πλέον. Με ρωτάτε πως μπορούμε να σκοράρουμε χωρίς τους Κέιν, Σον και Μπέρχβαϊν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνουμε. Ακόμα και ένας παίκτης της Λειψίας μπορεί να κάνει ότι έκανε ο Ρούντιγκερ στο παιχνίδι με την Τσέλσι για εμάς. Αυτό που μένει είναι οι νίκες. Το μεγαλύτερα κατορθώματα μου στην διοργάνωση είναι όταν τις κατέκτησα, τόνισε ο κόουτς Μουρίνιο.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έλειπαν οι απουσίες των Κέιν (20/11) και Σον (21/9), ήρθε και ο τραυματισμός του εξτρέμ Μπέρχβαϊν (5/2) για να λιγοστέψει ακόμα τις επιλογές του Μουρίνιο στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Εκτός παραμένουν ο μπακ Ντέιβις (9/1) στόπερ Φόιθ (4/0), ο μέσος Σισοκό (20/0).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τότεναμ έχει απουσίες αλλά είναι αυτή που πρέπει να ψάξει τουλάχιστον ένα τέρμα αν θέλει να προκριθεί. Το θέμα είναι πως μπορεί να ανταποκριθεί ο Μουρίνιο σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και να επιτεθεί. Μοιάζει λίγο δύσκολο, θα αφήσει κενούς χώρους πίσω που οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευθούν. Βέβαια οι τιμές στο διπλό είναι εξαιρετικά υψηλές για μία ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ανοίξει από την αρχή.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      10/3/2020
      Λειψία
      Τότεναμ
      3 - 0
      19/2/2020
      Τότεναμ
      Λειψία
      0 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο arhsmarmaras2, με το υψηλότερο yield +6.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες