5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τολίμα - Ιντερνασιονάλ

20/2/2020 02:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 785
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1550 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιντερνασιονάλ - Τολίμα στις 27/2/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 7' Cuesta Victor

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 51' Gordillo Yeison
  2. 85' Fuchs Bruno

      Προϊστορία

      27/2/2020 ΙντερνασιονάλΤολίμα 1 - 0
      20/2/2020 ΤολίμαΙντερνασιονάλ 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 28,107 41.5%
      X
      € 8,752 12.9%
      2
      € 30,861 45.6%
      Over
      € 2,914 29.0%
      Under
      € 7,126 71.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      63 ψήφοι:

      Μεγάλο το κίνητρο και για τις δύο

      Μεγάλο το κίνητρο και για τις δύο

      Η Τολίμα του Εκουαδόρ υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ από την Βραζιλία στον πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

      * Πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς. Ο νικητής κερδίζει μία θέση στον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης, όπου βρίσκονται ήδη οι Αμέρικα Ντε Κάλι (Κολομβία), Γκρέμιο (Βραζιλία) και Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα) (Χιλή).

      ΤΟΛΙΜΑ

      Ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Ριονέγκρο Αγκουίλας για την Απερτούρα της Κολομβίας. Προηγήθηκε με πλασέ του Εστουπινάν μετά από ωραία ομαδική συνεργασία στο 38' και ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι. Έτσι στο 91' από μία στημένη φάση και αδράνεια στην άμυνα της δέχτηκε την ισοφάριση.

      Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη ευρισκόμενη στη 14η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς. Στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών ξεπέρασε το εμπόδιο της Μακαρά από το Εκουαδόρ την οποία και κέρδισε δύο φορές με το ίδιο σκορ (1-0).

      Θετικό μέχρι στιγμής το 2020 για την ίδια, έχει αρκετά δύσκολο έργο απέναντι στην Ιντερνασιονάλ και θέλει να πάρει ένα μικρό προβάδισμα σήμερα καθώς γνωρίζει ότι στη Βραζιλία τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

      «Η Ιντερνασιονάλ έχει χτιστεί για να είναι πρωταθλήτρια και να βρίσκεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες και πιστεύω ότι έχει την δύναμη για να ανταποκριθούνε σε αυτήν την περίπτωση. Από αυτήν την άποψη είμαστε ήρεμοι καθώς έχουμε παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Ερνάν Τόρες.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρονται προβλήματα στην αποστολή.

      ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

      Η αποβολή του Μούστο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο εντός έδρας ντέρμπι με την Γκρέμιο ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα όπου στο τέλος γνώρισε την ήττα (0-1). Είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα απείλησε περισσότερες φορές στην επανάληψη από την αντίπαλο της. Ήταν όμως αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και στο 91' δέχτηκε το γκολ. Δεν το έβαλε κάτω στα εναπομείναντα λεπτά, πίεσε για την ισοφάριση και είχε και δοκάρι στο 95'.

      Έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του πρωταθλήματος κάτι που σίγουρα έφερε απογοήτευση στην ομάδα. Μεγάλος στόχος πλέον η πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός διοργάνωσης στην Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε εκμεταλλευόμενη την έδρα της όπου και επιβλήθηκε με 2-0 στη ρεβάνς της λευκής ισοπαλίας στη Χιλή.

      Λογικά θα προσέξει και αυτή τη φορά τα μετόπισθεν της ελπίζοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς στη Βραζιλία.

      «Το να χάνεις ένα ντέρμπι στην έδρα σου είναι απαράδεκτο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν μείνουμε μόνο στο αποτέλεσμα θα κάνουμε κακό στον εαυτό μας. Πρέπει να κοιτάξουμε την εμφάνιση μας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παίξαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Λιμπερταδόρες που είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε ότι η Τολίμα είναι δυνατή στην έδρα της και διαθέτει γρήγορους παίκτες μπροστά», τόνισε ένα ο έμπειρος μέσος της ομάδας, Ντ΄ Αλεσάντρο.

      Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Γκρέμιο ο μπακ Μόιζες (2/0) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, όπως και αυτή του φορ Πότκερ ο οποίος μόλις επέστρεψε μετά από τρίμηνη απουσία.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση. Η Τολίμα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς γνωρίζει ότι στη ρεβάνς η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη. Να ξεχάσει την ήττα στο ντέρμπι θέλει η Ιντερνασιονάλ, πρώτος της στόχος όμως σήμερα να μην δεχτεί κάποιο τέρμα. Σε χαμηλές τιμές το under,μπορούμε όμως να ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

      FACTS

      • Η ομάδα Ιντερνασιονάλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ιντερνασιονάλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τολίμα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο jaximous, με το υψηλότερο yield +9.28% στο [ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ: Κόπα Λιμπερταδόρες] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες