Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Στρασβούργο - Λοριάν

23/5/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 423
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1078 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Στρασβούργο - Λοριάν στις 18/2/2024

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 10' Carole Lionel
  2. 18' Mouhamadou Diallo Habibou

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 53' Laporte Julien
  2. 55' Chalobah Trevoh

      Προϊστορία

      18/2/2024 ΣτρασβούργοΛοριάν 1 - 3
      17/12/2023 ΛοριάνΣτρασβούργο 1 - 2
      3/6/2023 ΛοριάνΣτρασβούργο 2 - 1
      13/11/2022 ΣτρασβούργοΛοριάν 1 - 1
      20/3/2022 ΛοριάνΣτρασβούργο 0 - 0
      31/10/2021 ΣτρασβούργοΛοριάν 4 - 0
      23/5/2021 ΣτρασβούργοΛοριάν 1 - 1
      23/8/2020 ΛοριάνΣτρασβούργο 3 - 1
      16/2/2008 ΛοριάνΣτρασβούργο 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 207,349 43.0%
      X
      € 231,683 48.1%
      2
      € 42,751 8.9%
      Over
      € 20,646 35.8%
      Under
      € 37,027 64.2%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      56 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Stade de la Meinau
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 29230
      Με ισοπαλία ίσως βολευτούν και οι δύο

      Με ισοπαλία ίσως βολευτούν και οι δύο

      Το Στρασβούργο θα κοντραριστεί με τη Λοριάν για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Νις, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας της Μετς.

      Τα κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 4) Περισσότεροι βαθμοί fair play

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

      Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το ανάγκασε να ταξιδέψει στην Κυανή Ακτή ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Νις, με την τελευταία να μην διαθέτει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Για εκείνο όμως ήταν τελικός παραμονής και τον κέρδισε με 2-0. Έψαξε το γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο του πιο εύκολο και το βρήκε μετά από μόλις δύο λεπτά. Έπειτα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα «καρέ» ο μόνιμος σκόρερ της τον τελευταίο καιρό Λουντοβίκ Αζόρκ ήταν εκείνος ο οποίος με προβολή την έβαλε σε θέση «οδηγού». Έλεγξε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τον αγώνα και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Δεν την ενδιέφερε καθόλου η κατοχή της μπάλας και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δίχως όμως να απειλείται. Στο 66’ ο Αζόρκ με ωραία και δύσκολη κεφαλιά πέτυχε το 0-2 και «κλείδωσε» την επικράτησή της. Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στη συνέχεια κι έφτασε στο «τρίποντο».

      Το Στρασβούργο στην κατάλληλη χρονική στιγμή σταμάτησε το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς επιτυχία. Μάλιστα είχε γνωρίζει τρεις ήττες και είχε αναδειχθεί ισόπαλο σε δύο περιπτώσεις. Οι Αλσατοί έχουν μαζέψει 41 βαθμούς και βρίσκονται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υπερτερούν στην ισοβαθμία με την Μπρεστ και την προσεχή τους αντίπαλο Λοριάν. Χρειάζονται απλώς έναν πόντο για να σωθούν και μαθηματικά χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της ομάδας ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

      Ο τεχνικός των γηπεδούχων Τιερί Λορέ υπογράμμισε: «Κρατάμε τη μοίρα και το πεπρωμένο στα δικά μας χέρια. Δεν πετάμε στα σύννεφα από τη νίκη που πήραμε με τη Νις. Το καλό είναι ότι μπορούμε να φτάσουμε στη σωτηρία και με ισοπαλία αλλά θέλουμε τη νίκη. Το σημαντικό στο τέλος του πρωταθλήματος είναι να παίρνεις βαθμούς και όχι να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Αυτό μετράει και η παραμονή. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και περιμένω ότι οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα όπως κάνουν πάντα».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τιμωρίας ο μέσος Αολού (27/2). Θα απουσιάσουν εκ νέου ο αμυντικός Σιμακάν (19/1) και ο επιθετικός Γουαρίς (15/1). Μακροχρόνια η απουσία του στράικερ Μοτιμπά (0/0) δεν επηρεάζει. Γνωστά και τα προβλήματα του γκολκίπερ Σελς (6/0) και του μέσου Σισοκό (36/0).



      ΛΟΡΙΑΝ

      Έπαιξε ακόμα έναν τελικό για τη σωτηρία της την περασμένη εβδομάδα και κατάφερε να βγει ασπροπρόσωπη. Νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη βαθμολογικά αδιάφορη Μετς και παρέμεινε ολοζώντανη. Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για τους 22 ποδοσφαιριστές και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου κέρδισε πέναλτι κι ένα λεπτό αργότερα ο Ουισά το μετέτρεψε σε γκολ βάζοντάς τη σε θέση «οδηγού». Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου όμως στην επανάληψη η πίεση από τους φιλοξενούμενους ήταν έντονη. Στο 72’ ο Τραορέ μ’ έναν «κεραυνό» από τα τριάντα μέτρα έφερε το ματς στα ίσα. Δεν πρόλαβε να αγχωθεί. Αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Εργκόλτ μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο διαγώνιο συρτό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα και της χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο».

      Με αυτόν τον τρόπο η Λοριάν άφησε πίσω της την ήττα από τη Λυών και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Οι «μπακαλιάροι» έχουν έναν και μεγάλο στόχο από την αρχή της σεζόν κι αυτός δεν είναι άλλος από τη σωτηρία. Αν τα καταφέρουν θα είναι επιτυχημένοι. Η συγκομιδή των 41 βαθμών τους φέρνει στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έναν πόντο από την 18η Ναντ η οποία θα παίξει εντός έδρας με τη Μονπελιέ. Σε περίπτωση ήττας των «καναρινιών» θα σωθούν αυτόματα. Χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα άλλα παιχνίδια γλιτώνουν τα μπαράζ και σε περίπτωση δικής τους νίκης. Οι νεοφώτιστοι υστερούν σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες λόγω άσχημης διαφοράς τερμάτων. Πιθανότατα θα τους κάνει και η ισοπαλία, υποθέτοντας ότι η Μπρεστ θα μείνει στους 41 βαθμούς, παίζοντας με την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων ήταν αμφίσκορα.

      «Οι παίκτες μου έχουν κάνει σχεδόν όλη τη δουλειά και μένα ακόμα μόνο ένα μικρό βήμα. Καταφέραμε να νικήσουμε τη Μετς και να μην χρειαστεί να περιμένουμε άλλα αποτελέσματα για να δούμε τι θα συμβεί. Τον Ιανουάριο θα υπογράφαμε για να τερματίσουν τρίτοι από το τέλος και να παίξουμε στα μπαράζ για την παραμονή. Τώρα αυτό είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να μας συμβεί. Πρέπει να επικυρώσουμε τον εξαιρετικό δεύτερο γύρο μας. Έχουμε όλα όσα πρέπει για τον τελευταίο αγώνα με το Στρασβούργο» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Κριστόφ Πελισιέ.

      Αγωνιστικά Νέα: Φρέσκος «πονοκέφαλος» αυτοός του αμυντικού Γκραβιγιόν (26/2). Δεν θα παίξουν ούτε στο τελευταίο παιχνίδι ο αριστερός μπακ-χαφ Μαρβό (9/0) και ο αμυντικός μέσος και στόπερ Ντελαπλάς (18/0) αλλά και ο μέσος Μποϊσγκάρ (24/2). Μακροχρόνιο το πρόβλημα του αμυντικού Φοντέν (4/0), όπως κι αυτό του μπακ Σονιέ (0/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πόσο συχνά μία αναμέτρηση έχει ως πιθανότερο σημείο την ισοπαλία πριν τη σέντρα; Σπάνια είναι η απάντηση. Αυτό όμως συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση του αγώνα του Στρασβούργου με τη Λοριάν. Οι Αλσατοί αλλά και οι «μπακαλιάροι» ξέρουν ότι σε περίπτωση που νικήσουν θα εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους. Ωστόσο ένας βαθμός θα τους είναι αρκετός, αν η Μπρεστ δεν κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Ουδείς λόγος να ασχοληθούμε με σημείο ειδικά σ’ ένα τέτοιο σετ αποδόσεων. Θα πάμε όμως με το 0-1 γκολ θεωρώντας ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν θα ρισκάρει και δεν θα επιτεθεί.

      FACTS

      • Η ομάδα Στρασβούργο έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Λιγκ 1.
        Σημείο: 2 με απόδοση 4.10 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λοριάν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
        Σημείο: Over με απόδοση 2.44 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λοριάν έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.75 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λοριάν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.76 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Λιγκ 1
        15 Στρασβούργο 38 42 11 9 18 49:58
        16 Λοριάν 38 42 11 9 18 50:68
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +8.76% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες