2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σπαρτάκ Μόσχας - Λέστερ

20/10/2021 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 714
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 918 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λέστερ - Σπαρτάκ Μόσχας στις 4/11/2021

Προϊστορία

4/11/2021 ΛέστερΣπαρτάκ Μόσχας 1 - 1
20/10/2021 Σπαρτάκ ΜόσχαςΛέστερ 3 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 110,484 10.8%
X
€ 83,688 8.2%
2
€ 831,411 81.1%
Over
€ 40,683 57.3%
Under
€ 30,286 42.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 17:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

116 ψήφοι:

Μπορεί να δώσει την απαραίτητη προσοχή η Λέστερ

Μπορεί να δώσει την απαραίτητη προσοχή η Λέστερ

Η Σπαρτάκ Μόσχας υποδέχεται την Λέστερ για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Από μεγάλη αποτέλεσμα προέρχονται οι γηπεδούχοι, χωρίς νίκη ακόμα οι «αλεπούδες»

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο «Ντιέγκο Αρμαντο Μαραντόνα» απέναντι στη Νάπολι. Τα πράγματα βέβαια δεν ξεκίνησαν καλά για την ίδια καθώς με την συμπλήρωση μόλις 12 δευτερολέπτων βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 29’ όμως απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο στην επανάληψη. Αφού ισοφάρισε με σουτ του Πρόμες μέσα από την περιοχή στο 55’, έκανε την ανατροπή με τον Ιγκνάτοφ στο 80’. Δύο λεπτά μετά βέβαια είδε να αποβάλλεται ο Κουφριέκ με 2η κίτρινη κάρτα αλλά αυτό δεν την πτόησε και στο 90’ και πάλι ο Πρόμες σε μία αντεπίθεση έκανε το 3-1. Δέχτηκε το 2ο γκολ στις καθυστερήσεις αλλά δεν ανησύχησε.

Το Σάββατο για το πρωτάθλημα υποδέχτηκε την Ντιναμό για το ντέρμπι της Μόσχας και στο τέλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Βρέθηκα να χάνει με 2-0 στο 60’ αλλά δεν τα παράτησε και μέσα σε τρία λεπτά στο τέλος (87’-90’) έφτασε στην ισοφάριση με γκολ των Ντζικίγια και Ζίγκοτ.

Έπεσε έτσι στην 7η θέση του πρωταθλήματος και στο -3 από την πρώτη 4αδα αλλά ακόμα έχει δρόμο στο πρωτάθλημα. Η νίκη επί της Νάπολι την έβαλε για τα καλά και στο κόλπο της πρόκρισης στο Γιουρόπα, ειδικά από την στιγμή που η θεωρητικά πιο αδύναμη Λέγκια μετράει ήδη δύο νίκες.

«Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε δυνατό χαρακτήρα. Σε κάθε προπόνηση τονίζω το πόσο σημαντικό είναι να παίζουμε με μυαλό», σχολίασε ο κόουτς Βιτόρια.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ο στόπερ Κουφριέκ και θα απουσιάσει. Εκτός έμειναν και οι στόπερ Ουμιάροφ και Μάσλοβ και ο φορ Πόνσε. Λογικά προλαβαίνει ο πολύτιμος εξτρέμ Πρόμες.



ΛΕΣΤΕΡ

Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην εκτός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Λέγκια, ίσως να υποτίμησε παραπάνω από όσο θα έπρεπε την αντίπαλο της και γνώρισε έτσι την ήττα με 1-0. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31’, είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει δέκα λεπτά μετά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρισκόταν σε καλή μέρα. Είχε την υπεροχή στην επανάληψη, πίεσε για το 1-1 αλλά στο τέλος θα μπορούσε κάλλιστα να δεχθεί και 2ο γκολ.

Προέρχεται βέβαια από μία μεγάλη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ εκεί όπου επιβλήθηκε με 4-2 εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’ όμως στο 31’ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε με πολύ ωραίο σουτ του Τίλεμανς. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό στην επανάληψη, η ίδια άγγιξε το 2-1 στο 76’ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και δύο λεπτά μετά έκανε την ανατροπή με κοντινό σουτ του Σουγιουντσού. Στο 82’ βέβαια δέχτηκε την ισοφάριση όμως αμέσως μετά ο Βάρντι έκανε το 3-2 για να έρθει ο Ντάκα στις καθυστερήσεις να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα όπου όμως παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία αλλά μόλις στο -4 από την πρώτη 4αδα. Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ το σημερινό παιχνίδι είναι καθοριστικό για τη συνέχεια καθώς έχει μόλις έναν βαθμό και σε περίπτωση ήττας θα δυσκολέψει αρκετά η υπόθεση πρόκριση. Το θέμα είναι πόσο βάρος θέλει να δώσει ο κόουτς Ρότζερς στην διοργάνωση.

«Θα διαλέξουμε μία ομάδα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως κάνουμε πάντα. Ερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση, θέλουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα και να δώσουμε συνέχεια. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς», σχολίασε ο κόουτς Ρότζερς

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψε στην Ρωσία ο μεσοεπιθετικός Αγιόθε Πέρεθ. Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Φοφανά, ο μέσος Εντιντί και ο μπακ Τζάστιν.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σπαρτάκ έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και απέκτησε σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο. Έχει ποιότητα ειδικά μεσοεπιθετικά σαν ομάδα και δεν θα κλειστεί απέναντι στην Λέστερ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πως δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να συνεχίσουν στην διοργάνωση αλλά το θέμα είναι πόσο βάρος θέλουν να ρίξουν. Γι΄ αυτό το λόγο δεν θα πάμε με το διπλό αλλά θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Σπαρτάκ Μόσχας 6 10 3 1 2 10:9
  3 Λέστερ 6 8 2 2 2 12:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +11.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.49% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες